Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 263
Re: Καγκουριες Καρακιτσαρια
λοιπον δεστε εναν Βελγο-καγκουρα....
ΣΗΜ.: δεν μπορεσα να το βγαλω απο το πλαι να γελασετε γιατι ο τυπος ερχοταν και κατι ελεγε,αλλα εκανα τον κινεζο και εφυγα...
απο το πλαι λοιπον εχει φυμε μονο τα πισο δυο τζαμια μαυρη σιδερενια ζαντα...
σαν να ειχε και οργανακια μεσα αλλα δεν προλαβα να κοιταξω
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
σημερα οταν γυρνουσα απο τη δουλεια ειδα ενα civic και ειχε μια αεροτομη τι να πω ρε παιδια. σε υψος περνουσε κατα πολυ τον ουρανο του αυτοκινητου. και ηταν αυτη η τρυπητη σαν την απλωστρα της μανας μου. μα καλα οταν την αγοραζουν δε ζητανε καμια γνωμη? ειχε ριξει ενα σωρο λεφτα σε μ@λ@κιες αλλα τα ταμπουρακια που ηταν μια σταλια δεσποζαν εκει
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
Ελα εδω να δεις να το ευχαριστηθει η ψυχη σου γελια να βλεπεις τα αμαξια τον αλβανων και να τα ακους να λενε:γκαμαι γκαμαι τωρα.Το συγκεκριμενο δεν ειναι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
νομιζω οτι εχουμε αδικησει τα αυτοκινητα της αθηνας. εχω την εντυπωση οτι και βολος δεν παει πισω σε τετοια. ε χρηστο? ειδα εκει περνουσαν κατι τυποι με κατι ...... αεροτομες λαμπακια ........ φιλικα πανος χε χε (ατακα)
εχει δικιο ο πανος,εχουμε ουκ ολιγους!ειμαι και εγω ενας απο αυτους?τι λες ρε συ marmel...προσεχε τι θα πεις shoothim ...φιλικα χρηστος
χρηστο στο οριο εισαι. αντε την γλυτωνεις. αλλα βγαλε τα αυτοκολλητα απο ανθρακονημα και καλα που εχεις βαλει στα τελαρα στις πορτες ρε (φιλικα πανος ) χα χα χε χε shoothim παντως σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ η εμφανιση του carina σου.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Ευχαριστω ρε marmel!!!τα καρμπονια δεν βγαινουν τα καραγουσταρω,οσο για το δικο σου επαθα πλακα με το χωρο του μοτερ,καθε ποτε καθαριζεις η βαζεις το βαγγελη να το ακουμπαει και λιγο αχ ρε βαγγελη!!(φιλικα χρηστος)
Υ.Γ.πανο οπωσδηποτε ζαντες!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
Ευχαριστω ρε marmel!!!τα καρμπονια δεν βγαινουν τα καραγουσταρω,οσο για το δικο σου επαθα πλακα με το χωρο του μοτερ,καθε ποτε καθαριζεις η βαζεις το βαγγελη να το ακουμπαει και λιγο αχ ρε βαγγελη!!(φιλικα χρηστος)
Υ.Γ.πανο οπωσδηποτε ζαντες!
χρηστο θα το πιστεψεις οτι απο τον ιουλιο που εβαλα το μοτερ το εχω πλυνει μια φορα? απλα οταν σκαλιζω κατι το ψιλοσκουπιζω μ ενα πανι. αποφευγω τα νερα μηπως cussing βηχει μετα. 8) σημερα εβαλα μια ζαντα 7Χ15 επανω αλλα ειχε 35 ofset και δε μου κανει γμτ. τις εδωσα πισω στο παληκαρι. χρειαζομαι απο 37 και πανω να ειναι. υπομονη.ολα θα γινουν. εχουμε κ δουλειες. φιλικα πανος