Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ελεύθερα Φίλτρα και Χωάνες
Παλιά 03-01-05, 19:32
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια μηπως υπαρχει εστω καμια φωτο πουθενα της σκουπας να δουμε την τοποθετηση?το λεω γιατι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα εξωφιλτρα κτλ διοτι θεωρω πως μκουκωνουν το αυτοκινητο με μηδαμινες εως ανυπαρκτες διαφορες!!η σκουπα που ειναι και πιο ελευθερη θα δουλεψει?ειναι οντως κιτ για ε12?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-05, 17:27
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν ξερω για [acronym:f1a29bb6cc="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:f1a29bb6cc] αλλα στο AVENSIS μου μετα απο πολη ψαξιμο και δοκιμες κατελειξα σε ενα ελευθερο φιλτρο K&N στο εργοστασιακο φιλτροκουτι.Τα αλλα μονο θορυβο κανανε και νομιζες οτι πηγαινε. Μεγα ψευδαισθηση.Εξαλλου το ΑVENSIS τραβαει αερα απο μπροστα φρεσκο και δροσερο και στα πολλα ΧΜ λειτουργει σαν RAM AIR.
Παλιά 07-01-05, 19:27
sakis Offline:

φιλε toyota mania εισαι ο πρωτος μεχρι τωρα που συμφωνει μαζι μου για τα εξωφιλτρα!!και εγω την ιδια εντυπωση εχω απο το εξωφιλτρο που δοκιμασα!!ειμαι της αποψης οτι ενα εσωφιλτρο θα κανει καλυτερη δουλεια!!!και με την ευκαιρια μερικες ερωτησουλες!!! :P εαν μιλισουμε για εξωφιλτρα παιζει ρολο ποσο μεγαλο η μικρο ειναι?εαν μιλουμε για ε12 1.4 τι θα προτεινατε για εξωφιλτρο??και επισης χερει κανενας ποσο στοιχιζει και ποιος μπορει να κανει ενα φιλτροκουτι απο ανθρακωνηματα???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-05, 20:16
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμένα πάντως μια χαρά παίζει η χοάνη της Blitz που έχω! Και πριν την βάλω φορούσα ένα K&N στον παπά! Η διαφορά η μέρα με την νύχτα με την χοάνη...το αμάξι πάει πολύ καλά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-05, 20:22
sakis Offline:

φιλε αστακε αυτο θελω να μαθω δοκιμασμενες συνταγες!!!!τι corolla εχεις ομως το ε12 1.4?εαν ναι πες μου ποσο σου κοστισε και που μπορω να παρω περαιτερω πληροφοριες???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-05, 21:05
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μιας που μιλαμε για εξωτερικα φιλτρα και φιλτρα μεσα στο φιλτροκουτι η προσωπικη μου εμπειρια λεει πως οσο πιο πολυ αερας τοσο πιο καλα.Γι'αυτο και τοποθετησα φιλτροχοανη AKIMOTO.Kαλη και ακριβη ετσι;Λαθος!!Μονο ακριβη.Μεσα σε ενα χρονο μου ανοιξε σαν καρπουζι,εφυγε και ολη η κολλα και εσταξε στο πλαισιο.Ηθικο διδαγμα:οσο πιο πολυ ΚΡΥΟΣ αερας τοσο πιο καλα.Καλυτερα να χασεις(αν χανεις) αερα παρα να ζεματαει ο περισσιος μεσα στον κινητηρα σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-05, 22:55
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε αστακε αυτο θελω να μαθω δοκιμασμενες συνταγες!!!!τι corolla εχεις ομως το ε12 1.4?εαν ναι πες μου ποσο σου κοστισε και που μπορω να παρω περαιτερω πληροφοριες???
Φίλε μου δεν έχω την 1.4 αλλά την TS. Νομίζω ότι η Blitz βγάζει και την 1.4...απλά είναι πιο μικρή η χοάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με την Powerchips που είναι ο αντιπρόσωπος της Blitz στην Ελλάδα...210-8000738.

Αυτό που δεν μπορώ να σου πω με τίποτα είναι ότι θα πάρεις τα ίδια άλογα που είδα κι εγώ. Εγώ είδα 10 άλογα στο δυναμόμετρο (τροχό) και το αμάξι δεν το δυναμομέτρησα μόνο 1 φορά αλλά 5!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-05, 22:49
toyota mania Offline:
Moderator

Εσεις βαλτε AKIMOTO και FUJIMOTO και YAMAMOTO.Εγω ειπα τη εμπειρια μου για μοτερ 4α-fe 1 σταδιο.Οι φιλτροχοανες δουλευουνε καλυτερα σε turbo αυτοκινητα που εχουν μεγαλες απαιτησεις σε αερα και οσο για το μεγεθος, παιζει αναλογα με την τουρπινα και τα κυβικα. Εαν δεν θελεις να διαθεσεις πολλα χρηματα για εισαγωγη τοτε η καλυτερη επιλογη ειναι το ελευθερο φιλτρο.Moνο με μελετημενη εισαγωγη θα κανεις καλυτερη δουλεια απο το εργοστασιακη.Μια Καλη εισαγωγη που, οπου και αν μπηκε δουλεψε, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι η εισαγωγη τις BMC(βαρελακι), αρκει να τραβα φρεσκο αερα και να μην κανουν πολλες γωνιες οι σωληνωσεις.Τωρα οσο για τα αλογα πολλοι φιλοι μου κανανε πιο δυνατα τα αυτοκινητα τους αλλα πιο αργα, ειδικα εαν η δυναμομετρηση εγινε στο βελτιωτη η πωλητη του προιοντος .Διοτι τι να τα κανεις τα 2- 3 - 5 αλογα παραπανω εαν εχει χαλασει η γραμικοτητα του μοτερ , σε καποιες στροφες κοιμαται ανω σε αλλες κρεμαει.Τα 10 αλογα παραπανω που τα ειδες σε ολη τη κλιμακα η στον κοφτη. Στο δρομο υπαρχουν η ειναι κουτσα.
Παλιά 09-01-05, 13:47
Astakos Offline:

Κοίτα να σου πω γιατί αρχίζεις και το χοντραίνεις το πράγμα...η δυναμομέτρηση έγινε σε πολύ κολητό μου φίλο που πίστεψε με δεν έχει κανένα συμφέρον να με κλέψει, ούτε να σκαλίσει το δυναμόμετρο. Και βέβαια δεν είναι ο έμπορος της χοάνης. Και εννοείται ότι η όλη κατασκευή της χοάνης είναι αριστούργημα και radient heat από το μοτέρ δεν έρχεται καθόλου...τραβάει καθαρά συνέχεια ψυχρό αέρα. Από τις 3000 και μετά βλέπεις σταδικαή αύξηση της τάξεως των 8-10 αλόγων και φτάνουν σε top end τα 12 γύρω στις 8100 με 8250 κόφτη.
Με το K&N που φορούσα στον παπά είχα περίπου 2-3 άλογα κι αυτά μετά τις 6000.

Τα συμπεράσματα δικά σου!

Κι αν κοίταζες και λίγο στην υπογραφή θα έβλεπες ότι μιλάω για τον 2ZZ-GE κινητήρα. Απλά είπα στον saki ότι υπάρχει και για την 1.4 χωρίς να ξέρω τι θα του δώσει.

Τώρα για να πειστείς τι θέλεις; Να κατέβεις Αθήνα να σε πάω βόλτα ή να σου δείξω την δυναμομέτρηση;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-05, 20:01
toyota mania Offline:
Moderator

Καλε μου φιλε, εγω μιλαω για τις απλες ηλιθιες χοανες που προσφερουν μονο θορυβο και τραβανε και ζεστη.Τη δικη σου δεν τη ξερω.Οντως εαν ειναι καλη η χοανη(απαραιτητη προειποθηση να ειναι καλυμενη)και τροφοδοτητε με φρεσκο αερα κανει δουλεια.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φίλτρα keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 31-01-24 12:26

Page generated in 0,23863006 seconds (80,26% PHP - 19,74% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com