Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Καποιοι εξυπνοι της TTE αν θυμασε , δεν ηταν που κανανε τη μαλακια με την εισαγωγη των CELICA για να κερδισουν ιππους ,αλλα τους πιασανε και η TOYOTA αποκλειστηκε για δυο χρονια απο το W.R.C.Bεβαια μετα πηρανε τον μπουλο αλλα τι να το κανεις τη ζημια τη κανανε.Εγω φοραω τελικο TTE A.M 27423 by REMUS για μοτερ 4A-FE και δεν το πεταξα, μαλιστα ειμαι πολλη ευχαριστημενος. 2.5hp δηλωνει η TTE σε εντυπο που διαβασα σε αντιπροσωπεια της TOYOTA.Eαν για καθα προιον που βαζω στο αυτοκινητο εκανα δυναμομετρηση θα αγοραζα αλλο ενα.Ποιος σου ειπε για coilover; Αμορτισερ τις TTE με κωδικο A.M 27501. Kαι οσο για την τιμη εχω κανενα λογο να πω ψεματα.Ρωτησε σε μια TOYOTA να σου φυγει η απορεια. Για απλα αμορτισερ οχι ρυθμιζομενα σου φαινονται φθηνα.Σε συνδυασμο μα τα ελλατηρια χαμηλοματος τις TTE A.M 27412 το αυτοκινητο εγινε πιο προβλεψιμο , πιο αμεσο και σου εμπνεει σιγουρια.Δεν ηθελα να φτιαξω WRC και ευτυχως, εαν εχεις πετρες στα νεφρα υπαρχουν και αλλοι τροποι για να της σπασεις.Εαν δεν ειναι η TTE το αγωνιστικο τμημα τις TOYOTA πια ειναι η BLUUUTSSS και ο YAMAMOTO η μηπως ο βρουτος εεεε(συγνωμη ο ποπαυ) .
|
Προφανώς μιλάς για το Avensis (τουλάχιστον αυτοί οι κωδικοί που λες εκεί πάνε)...δεν το είχα καταλάβει. Εγώ μιλούσα για την Corolla E12.
Αν πάντως νομίζεις ότι με μιά γενικά coilover ανάρτηση π.χ. KW, Tein, Bilstein, C-One κλπ είναι ένας τρόπος να σπάσεις τις πέτρες στα νεφρά σου τότε...sorry φίλε μου..αλλά είσαι βαθιά νυχτωμένος. Την ρυθμίζεις όπως θες εσύ, την χαμηλώνεις όσο θες εσύ και έχεις χίλιες δυό διαφορετικές ρυθμίσεις για διάφορες περιστάσεις.
Τώρα στο θέμα αγωνιστικό τμήμα...καθαρά, ναι, είναι η TRD όπως είπε και ο DjBac. Απλά η ΤΤΕ είναι μια πολιτισμένη έκδοση της TRD για ευρωπαϊκά μοντέλα με πάρα πολύ περιορισμένες λύσεις και έχοντας κάνει αρκετές αηδίες στο παρελθόν όπως πολύ σωστά είπες για το celica. Αυτοί που συνεχίζουν να κρατούν τα σκήπτρα δεν είναι ούτε η BLUUUUUTSSS που τόσο
ωραία λες (!!!), ούτε ο YAMAMOTO, ούτε ο ποπάυ. Ονόματα όπως η TRD, C-One, Tom's είναι χρόνια στον χώρο και αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αγωνιστικά δρόμενα της Toyota!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Λέω να βάλω μια θολόμπαρα μπροστά στην Corollίτσα μου... εκτός από της ΤΤΕ έχει ψάξει κανείς αν παίζουν άλλες?
|
Υπάρχει της C-One, νομίζω της TRD, Sabelt. Της sabelt είναι ρυθμιζόμενη αλλά πρόσεχε μην πάρεις την σιδερένια, αλλά την αλουμινένια. Πάντως της TTE είναι αρκετά καλή και αρκετά εργονομική!