Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν
Θέλω να μην κουβαλάω CD μαζί μου. Επομένως, θέλω όλα τα mp3 μου να μπουν σε σκληρό δίσκο, ο οποίος να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να πάιζει μέσω της εργοστασιακής πηγής.
Δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Αυτά που βρίσκω είναι:
1) Alpine ΗDΑ-5460, Sony ΜΕX-1HD και Pioneer DEH-P900 που είναι πηγές με σκληρό δίσκο. Βέβαια πανάκριβες αλλά μπορώ με 600-700 Ευρώ να βρω κάποια.
2) Μια απλή 2η πηγή (Alpine) με 300 Ευρώ, 1 iPOD με 300-400 Ευρώ και κάποιο adaptor. Ίδιο κόστος πάλι. Θετικό ότι μπορώ να παίρνω το iPOD μαζί μου. Αρνητικό ότι είναι μικρό και με προβληματίζει η τοποθέτησή του στο αυτοκινητο. Να μην φαίνεται. Στο ντουλαπάκι;
Καμια ιδέα;
ΥΓ: Υπάρχουν adaptors ώστε οι ενδείξεις της 2ης πηγής να φαίνονται στην οθόνη της εργοστασιακής; Υπάρχουν adaptors για να χειρίζομαι τη 2η πηγή από τα χειριστήρια του τιμονιού;
|
1)Από προσωπική εμπειρία μη δοκιμάσεις το Alpine(έχει αρκετά θετικά σε σχέση με τα άλλα, αλλά ειναι ΑΡΓΟ)... Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το Sony (16GB) το οποίο έχω πουλήσει εδώ και καιρό!!
2)ΤΟ ότι είναι μικρό το iPod είναι θετικό και όχι αρνητικό, αφού δε θες να φαίνεται!!
Έχεις πολλές επιλογές!!
Βάζεις το sony για παράδειγμα (το οποίο δεν συνεργάζεται με τα χειριστήρια τιμονιού) και τελειώνεις!! (για μένα η καλύτερη λύση για να μην έχεις τσουμπλέκια)...
Επίσης κρατάς τη μαμά πηγή και βάζεις αντάπτορα που βγάζει εισόδους RCA και αντάπτορα που ελένγχεις το iPod... (παίζουν και χειριστήρια τιμονιού)
Τέλος εάν θες αλλάζεις πηγή (sony ή alpine) και με αντάπτορα συνδέεις το iPod.. (νομίζω για alpine υπάρχουν αντάπτορες για χειριστήρια τιμονιού!!)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Elefsinaaaara_CorollaPowe";p="
Φιλε <<<syele>>> ειχα κι εγω αυτη την καταπληκτικη σου ιδεα αλλα δεν ηξερα αν γινεται. Ξερει κανεις αν μπορει να γινει και σε τι κοστος (αναλυτικα). Εστω οτι το iMod συνδεεται με την πηγή. Πως θα συνδεθει με την τροφοδοσια (ρευμα) για να μην αλλαζουμε καθε τρεις και λιγο μπαταρια? Στην εργοστασιακη πηγη συνδεεται? Ποιος μπορει να αναλαβει κατι τετοιο? Αξιζει απο θεμα ποιοτητας ηχου????
|
αν λες για το iPod κοίτα παραπάνω!! Λογικά η Apple θα βγάζει αντάπτορα ρεύματος για αυτοκίνητο.. ΑΝ όχι βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικα..
Τώρα για κόστος μπορείς να ψάξεις!