Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-12-04, 20:56
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν την κρατάει χαμηλότερα... Η ψυκτική δυνατότητα του συστήματος ΔΕΝ αλλάζει... Απλά ξεκινάει 10 βαθμούς πιο κάτω η ψύξη!!

Z4 3.0i SMG
Re: TS FORUM
Παλιά 11-12-04, 19:13
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 265
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βαγγελη
Ο θερμοστατης κανει δουλεια ανοιγοντας πιο χαμηλα περιπου στους 71 C απλα την διαφορα αυτη δεν μπορεις να την δεις απο την αναλυση που προσφερει ο εργοστασιακος δεικτης θερμοκρασιας.. Με εναν aftrmarket θα την εβλεπες την διαφορα.. αυτο βεβαια δεν σημενει οτι πρεπι να βαλεις aftermarket απλα σημενει οτι ενω οντως αλλαζει κατι δεν μπορεις να το δεις...

Φιλικα
Μελετης
Παλιά 12-12-04, 22:29
Astakos Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βαγγέλη να σου παραθέσω ένα απλό γεγονός να καταλάβεις την σημασία του TRD θερμοστάτη.

Φαντάζομαι να συμφωνείς στο γεγονός ότι ένα αμάξι πάνω στο δυναμόμετρο δοκιμάζεται αρκετά σκληρά και το μοτέρ πολλές φορές την "ακούει"!!

Λοιπόν, μετά την τρίτη δυναμομέτρηση το δικό μου (χωρίς την ύπαρξη TRD θερμοστάτη) άρχισε δειλά δειλά να ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να φτάσει περίπου 1 παυλίτσα πάνω max.
Άλλο TS με τις ίδιες δυναμομετρήσεις, έχοντας όμως TRD θερμοστάτη, δεν ανέβηκε ποτέ ο δείκτης ότι και να του κάναμε.

Τώρα το γεγονός αυτό μετέφρασε το στο δρόμο με αλλεπάλληλα σκισίματα του TS και θα δεις ποιά είναι η ουσιαστική προσφορά του TRD θερμοστάτη!!
Παλιά 12-12-04, 23:46
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχεις δει ποτέ τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ότι και αν του έχεις κάνει;;;; Εγώ το έχω δει μόνο μια φορά με τις εξής συνθήκες:
1. Εξωτερική θερμοκρασία 32 βαθμοί
2. A/C στους 20 βαθμούς
3. Ταχύτητες από 180-240 για πολλά χιλιόμετρα

Οπότε θεωρώ ότι στο συνεχές σκίσιμο δεν θα δεις ποτέ να ανεβαίνει η θερμοκρασία... πόσο μάλλον τώρα με την εξωτερική θερμοκρασία να φυγουράρει μονοψήφια νούμερα... then again, ίσως φανεί κάτι το καλοκαίρι...

(ακόμα δεν γύρισες ήρθες στο σπίτι σου εσύ :P)
Παλιά 13-12-04, 00:18
liquidCTS Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα πια στα πλαίσια του claim της εγγύησης, το ελαττωματικό part ελέγχεται και αν κριθεί ότι δεν υπήρχε λόγος αντικατάστασής του, χρεώνεται κανονικά στην αντιπροσωπεία...
Αυτό ισχύει... στην τελευταία επίσκεψή μου σε αντιπροσωπεία μου άλλαξαν τις εμπρός δισκόπλακες στην εγγύηση αλλά μου είπαν ότι ενδέχεται μετά από έλεγχο να μου ζητήσουν να τις πληρώσω (ήταν τραγικά φαγωμένες από φυσική φθορά -βλέπε πολύ φρενάρισμα - και μου τις πέρασαν για ελαττωματικές)
Παλιά 13-12-04, 00:49
Astakos Offline:

Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις δει ποτέ τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ότι και αν του έχεις κάνει;;;; Εγώ το έχω δει μόνο μια φορά με τις εξής συνθήκες:
1. Εξωτερική θερμοκρασία 32 βαθμοί
2. A/C στους 20 βαθμούς
3. Ταχύτητες από 180-240 για πολλά χιλιόμετρα

Οπότε θεωρώ ότι στο συνεχές σκίσιμο δεν θα δεις ποτέ να ανεβαίνει η θερμοκρασία... πόσο μάλλον τώρα με την εξωτερική θερμοκρασία να φυγουράρει μονοψήφια νούμερα... then again, ίσως φανεί κάτι το καλοκαίρι...
Αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις ότι την έχω δει. Επίσης την έχω δει και μετά από τρελά σκισίματα Καρέα-Βουλιαγμένης (και ας θεωρείς ότι θέλεις).
Είμαι σίγουρος ότι μιλάς για πολλά χιλιόμετρα με ταχύτητες 180-240...το αποδεικνύει άλλωστε ο χιλιομετροδείκτης σου που μάλλον 50ρίζει!! Αλλά όπως λέει και μία πολύ καλή ελληνική ταινία...Τι 30, Τι 40, Τι 50!! :P

Παράθεση:
(ακόμα δεν γύρισες ήρθες στο σπίτι σου εσύ )
Ε, βέβαια...το ξέχασα!! Σύμφωνα με την δική σου τακτική θα έπρεπε να κάνω μερικά χιλιάδες ταριφο-χιλιόμετρα ακόμη έτσι για να αποδείξω στην Toyota ότι τα 100.000 χιλιόμετρα έρχονται σε πολύ λιγότερο από 3 χρόνια!!

Παράθεση:
Αυτό ισχύει... στην τελευταία επίσκεψή μου σε αντιπροσωπεία μου άλλαξαν τις εμπρός δισκόπλακες στην εγγύηση αλλά μου είπαν ότι ενδέχεται μετά από έλεγχο να μου ζητήσουν να τις πληρώσω (ήταν τραγικά φαγωμένες από φυσική φθορά -βλέπε πολύ φρενάρισμα - και μου τις πέρασαν για ελαττωματικές)
Καλά...εννοείται ότι θα τις πληρώσεις! Μόλις τις ελέγξουν και καταλάβουν ότι έφταιγε το τρεμουλιαστό σου πόδι και το άχγος σου να σταματήσεις (μήπως γλυτώσεις μερικά χιλιόμετρα από service...χα χα χα!!!) δεν σε σώνει τίποτα!

Ααα...ωραία κι η υπογραφούλα σου...ζηλιάρη!!! :P
Παλιά 13-12-04, 01:52
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Οι αλλαγή των αντιστρεπτικών με άλλες μεγαλύτερης διαμέτρου επηρεάζει την άνεση;;; Η πίσω μπάρα θόλων της TRD πού ακριβώς δένει για να δω αν θα χωράει αφού έχω και ηχεία στην εταζέρα+το sub στο πορτμπαγκαζ,
Παλιά 13-12-04, 02:31
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα έχεις πρόβλημα με τα ηχεία!! Μπαίνει ακριβώς κάτω από την εταζέρα!! Εκτός και αν δεν είναι στο κέντρο!!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 13-12-04, 10:38
liquidCTS Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos

Αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις ότι την έχω δει. Επίσης την έχω δει και μετά από τρελά σκισίματα Καρέα-Βουλιαγμένης (και ας θεωρείς ότι θέλεις).
Είμαι σίγουρος ότι μιλάς για πολλά χιλιόμετρα με ταχύτητες 180-240...το αποδεικνύει άλλωστε ο χιλιομετροδείκτης σου που μάλλον 50ρίζει!! Αλλά όπως λέει και μία πολύ καλή ελληνική ταινία...Τι 30, Τι 40, Τι 50!! :P
Αντι να λες βρε που δοκιμάζω πόσο αντέχει το TS σε πολλά χιλιόμετρα μου την λες και από επάνω;;;; Δε σε καταλαβαίνω... :P
Πλάκα πλάκα πρέπει να παώ για service... Θέλεις να περάσεις και εσύ από Toyota να δω και τι έχεις κάνει στο κάρο σου;

Παράθεση:
Ε, βέβαια...το ξέχασα!! Σύμφωνα με την δική σου τακτική θα έπρεπε να κάνω μερικά χιλιάδες ταριφο-χιλιόμετρα ακόμη έτσι για να αποδείξω στην Toyota ότι τα 100.000 χιλιόμετρα έρχονται σε πολύ λιγότερο από 3 χρόνια!!
Σωστό και αυτό... αφού ετοιμάζω έκθεση προς την μαμά Toyota με παράθεση όλων των προβλημάτων που εμφανίζονται σε αυτοκίνητα που κάνουν γρήγορα πολλά χιλιόμετρα...

Παράθεση:
Καλά...εννοείται ότι θα τις πληρώσεις! Μόλις τις ελέγξουν και καταλάβουν ότι έφταιγε το τρεμουλιαστό σου πόδι και το άχγος σου να σταματήσεις (μήπως γλυτώσεις μερικά χιλιόμετρα από service...χα χα χα!!!) δεν σε σώνει τίποτα!
Από το άχγος του πως θα σταματήσει το αμάξι με τα φρένα που έχει θα έλεγα καλύτερα... δες ψάχνεις να μου βρεις καμιά λύση με φρένα λέω εγώ... άντε...

Παράθεση:
Ααα...ωραία κι η υπογραφούλα σου...ζηλιάρη!!! :P

Thanx.... απλά βελτίωσα αυτή που σου έφτιαξα... :P .. μέχρι και το source σου έδωσα και την πειράζεις.. ορίστε μας....
Παλιά 13-12-04, 13:19
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι αλλαγή των αντιστρεπτικών με άλλες μεγαλύτερης διαμέτρου επηρεάζει την άνεση;;;
την επηρεαζουν λιγο αλλα οχι δραματικα
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18311310 seconds (79,46% PHP - 20,54% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com