Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Το λινκ που έδωσες λέει πως ταιριάζει με το δικό σου!!!! Δε νομίζω πως ο αντάπτορας έχει software για τη μεταφορά του ήχου!! Είναι καθαρά θέμα καλωδίωσης....
|
Κι όμως στο forum της connects2 λένε για σφάλμα στο software όταν μιλάνε για το πρόβλημα κακού ήχου του adaptor στα Toyota.
Στην πραγματικότητα κάπως θα πρέπει να ενημερώσεις την εργοστασιακή πηγή για την ύπαρξη CD-changer άλλης μάρκας και μάλιστα mp3 για να
μπορέσει η πηγή να το χειριστεί κατάλληλα. Άρα χρειάζεται κάποιο λογισμικό για να το κάνεις. Κάτι σαν driver για τα hardware κομμάτια ενός υπολογιστή.
Δεν είναι όλα τόσο αυτόματα δυστυχώς.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Λέει όμως στο site πως για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους!!
Cd-Changer δίνει και η ΤΟΥΟΤΑ που μπαίνει με προσθήκη πάνω από το τασάκι.. Δε νομίζω όμως να παίζει και mp3s!
|
Ο βασικότερος λόγος που το ψάχνω είναι γιατί θέλω mp3 και όχι απλό Cd-changer.
Διαφορετικά θα είχα πάρει της Toyota.
Τώρα για τους adaptors έχω ήδη στείλει e-mail αλλά δεν μου έχουν δώσει ακόμα απάντηση υποψιάζομαι γιατί μάλλον εγώ είμαι στην Ελλάδα και αυτοί
απευθύνονται σε Εγγλέζους πελάτες. Αλλά ακόμα και στο forum της connects2 δεν είναι συχνή η ενημέρωση. Για την connects2 είδα στο site της ότι υπάρχουν
δύο εισαγωγείς (ένας Αθήνα ένας Θεσσαλονίκη). Ο Αθηναίος δεν ήξερε πολλά για τον mp3 adaptor (είχε τοποθετήσει μόνο απλό μου είπε) ενώ ο Θεσσαλονικιός
μου είπε ότι θα ψάξει να δει αν παίζει σωστά και θα με ξανακαλέσει και ακόμα δεν έχω νέα του.
Τέλος θέλω να σου προτείνω DjBac να αφήσεις να αυξηθούν τα threads που αφορούν το ICE (ίσως να δημιουργηθεί και ξεχωριστό forum) γιατί ήδη
η συζήτηση αυτή "All about ICE" έχει γιγαντωθεί πολύ και περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά θέματα που ίσως δεν ενδιαφέρουν όλους και έτσι
δυσχαιραίνει και την αναζήτηση της πληροφορίας. Τι λές λοιπόν ?