Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-11-04, 16:03
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
νορμαλ ρυθμοι......χμμμμμ...... ναι αθηνα-θεσσαλονικη ηταν συνεχεια 180-240
οταν το χα πει στο συνεργειο μου ειχαν πει να το κοιταξουμε με αφετηρια το σερβις......το σερβις εγινε πριν 2000 χλμ....οταν φτασει κοντα στο μιν θα τους το ξαναπαω
Αποκλείεται να πήγαινες συνέχεια τόσο!!!! Κάπου θα σταμάτησες για Βενζίνη!!!!! :P
Παλιά 19-11-04, 19:14
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ανεφοδιασμος με αεροπλανο εν κινησει....οπως σε καποια παλια διαφημιση της Shell
Re: TS FORUM
Παλιά 22-11-04, 01:40
geotschr Offline:

Περιοχή: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δύναμη Σεβασμού: 0
geotschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θα σας παραθέσω μερικές προσωπικές παρατηρήσεις μετά απο συμβίωση 25000χλμ
με τη corolla TS, σε σχέση με προηγούμενες κριτικές.

1) πράγματι ο δίσκος του συμπλέκτη σε ανηφόρα με την όπισθεν μυρίζει.
Απο τον Φλαμιάτο που το πήρα λένε να μη με απασχολεί...
2) σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς για αρκετά χλμ. όντως υπάρχει κατανάλωση λαδιού. Σε λιγότερο γρήγορους καμία.
Το θεωρώ όμως μάλλον φυσικό για τις στροφές που δουλεύει..
3) οσον αφορά το κράτημα ,ασφαλώς δεν είναι το δυνατό σημείο του, αλλά νομίζω δεν μπορούμε να τάχουμε όλα. Διαφορετικά το αλλάζουμε με άλλο πιο εξειδικευμένο αυτοκίνητο ( και ασφαλώς ακριβότερο !! )
Θεωρώ ότι η ποιότητα κατασκευής του , οι επιδόσεις , και η αξιοπιστία του ( εκτός εξαιρέσεων) είναι για το κόστος κτήσης και χρήσης , υπεράνω κριτικής.
Παλιά 22-11-04, 11:21
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε 3.000 έχω το service των 45.000. Εκεί θα δω πως πάει (και μετά από το ταξίδι που θα κάνω το ΣΚ - 800 χλμ. περίπου).
Μπα μπα ταξιδάκι;;;; :P

Βλέπω κάνεις τα πάντα και ότι περνάει από το χέρι σου για να καλύψεις τα 3.000 km μέσα στην εβδομάδα, ε;; Ατιμούλη ταριφάκο!!!!!

Χα χα χα χα.... tongue
χεχεχε.... λοιπόν, το TS έκανε άλλα 1100 χιλιόμετρα. Εχω κάπου 1000 ακόμα για το service. Το ενυπωσιακό είναι ότι σημείωσε τρομερό ρεκόρ οικονομίας (για TS εννοώ)... Εκανε 580 χιλιόμετρα καίγοντας 44 λίτρα.. περίπου 8.8/100.. θεωρώ ότι έβγαζε μέχρι και 700 χιλιόμετρα μέχρι να αδειάσει... ταχύτητες στην εθνική μέχρι 160 και χωρίς συνεχή ανοίγματα...
Στην επιστροφή έκαιγα 9.2 γιατί άνοιξα πιο πολύ... παρατήρησα όμως εντυπωσιακή αίσθηση δύναμης... σε κάτι προσπεράσματα και πάνω από 5000 το αυτοκίνητη έδειχνε να ανοίγει πάρα πολύ... ίσως οι 3 βαθμοί εξωτερικής θερμοκρασίας σε όλο το ταξίδι...

btw, τα φρένα έστρωσαν πάρα πολύ καλά... σχεδόν μηδέν άσχημα φρεναρίσματα μέχρι τα πρώτα 700-800 χιλίομετρα... στη συνέχεια στο φρενάρισμα γενικά είδα αισθητή μείωση της εμπλοκής του ABS και πολύ καλύτερη αίσθηση...
Παλιά 22-11-04, 11:37
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συντοπίτη geotschr 8) το θέμα "Χαρακτήρας και CTS" έχει ξανασυζητηθεί. Είναι βέβαια σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, όμως μερικά πράγματα "φωνάζουν" ότι είναι κακώς κείμενα...Απόδειξη των όσων λέω είναι και οι εκτεταμένες επεμβάσεις που δέχτηκε η facelift CTS...."Εάν κάτι δουλεύει σωστά ,δε το πειράζεις..." λέει ο χρυσός κανόνας και αν κρίνω από το τι "πειράχτηκε" στη facelift CTS....άστα να πάνε Μετά από 20Κ χιλιόμετρα συμβίωσης έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα...
1. ΔΕ ξαναγοράζω "γουρούνι στο σακί". Τελεία και παύλα. Εαν κύριε αντιπρόσωπε δεν έχετε για δοκιμή το αμάξι που με ενδιαφέρει και δεν προτίθεστε να το φέρετε γειά και χαρά σας...
2. ΔΕ ξαναλαμβάνω υπ' όψη μου κριτικές από περιοδικά αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Οι καλές κριτικές είναι ευθέως ανάλογες των χρημάτων που καταβάλουν οι εκάστοτε αντιπροσωπείες.
3. Δε ξαναγοράζω TOYOTA. Παίρνεις λιγότερο αυτοκίνητο από αυτό που πληρώνεις. Ειδικά αυτή η ποιότητα συναρμολόγησης....όλα τα λεφτά.... yell

Υ.Γ. Γιάννη το φίλτροοοοοοοοοο...... yell Πως σου φαίνονται έως τώρα τα TOYO;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 22-11-04, 11:55
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάνο σήμερα θα έχω νέα, οπότε θα σε πάρω τηλέφωνο. Τα Toyo όσο στρώνουν τόσο καλύτερα πάνε!!
Παλιά 23-11-04, 01:16
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 252
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Συντοπίτη geotschr 8) το θέμα "Χαρακτήρας και CTS" έχει ξανασυζητηθεί. Είναι βέβαια σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, όμως μερικά πράγματα "φωνάζουν" ότι είναι κακώς κείμενα...Απόδειξη των όσων λέω είναι και οι εκτεταμένες επεμβάσεις που δέχτηκε η facelift CTS...."Εάν κάτι δουλεύει σωστά ,δε το πειράζεις..." λέει ο χρυσός κανόνας και αν κρίνω από το τι "πειράχτηκε" στη facelift CTS....άστα να πάνε. Μετά από 20Κ χιλιόμετρα συμβίωσης έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα...
1. ΔΕ ξαναγοράζω "γουρούνι στο σακί". Τελεία και παύλα. Εαν κύριε αντιπρόσωπε δεν έχετε για δοκιμή το αμάξι που με ενδιαφέρει και δεν προτίθεστε να το φέρετε γειά και χαρά σας...
2. ΔΕ ξαναλαμβάνω υπ' όψη μου κριτικές από περιοδικά αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Οι καλές κριτικές είναι ευθέως ανάλογες των χρημάτων που καταβάλουν οι εκάστοτε αντιπροσωπείες.
3. Δε ξαναγοράζω TOYOTA. Παίρνεις λιγότερο αυτοκίνητο από αυτό που πληρώνεις. Ειδικά αυτή η ποιότητα συναρμολόγησης....όλα τα λεφτά....

Υ.Γ. Γιάννη το φίλτροοοοοοοοοο...... yell Πως σου φαίνονται έως τώρα τα TOYO;
Θα μπορουσα να συμφωνησω σε ολα οσα λες αφου ειναι υποκειμενικα και ειναι δικαιωμα σου να μην σε ικανοποιει το αυτοκινητο που πηρες, αλλα ειδικα για το τριτο, πρεπει να σου πω οτι απεχεις πολυ απο το το λεει ο κοσμος. Συνηθως οποιος παρει toyota ξαναπαιρνει γιατι παρολα τα κακα που θα βρει στο αυτοκινητο, θα ειναι λιγοτερα απο του ανταγωνιζμου

Παντως εγω προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος απο το facelift CTS σε ολα τα αλλα εκτος ταχυτητας αφου δεν το εχω ανοιξει ακομα πανω απο 4.000 στροφες (ειμαι στα 900 χιλιομετρα τωρα....αντε αλλα 1600).

Αλλα για να πω και την αμαρτια μου, μολις ειδα το καινουριο RX-8 challenge που του κοψανε 40 ιππους και τα δερματινα καθισματα και το ηχοσυστημα σε σχεση με το Cosmo και πηγε στα 28.000 ευρω yell yell . Αν μου το ειχε πει κανεις το καλοκαιρι δεν θα παραγγελνα το CTS και θα επαιρνα αυτο....
Σε καποια πραγματα θα ειναι καλυτερο το CTS, αλλα η εμφανηση του Mazda δεν παιζεται ρε γμτ....και αν γοα το Cosmo ελεγα στον εαυτο μου "Ενταξει γαματο ειναι, αλλα 40.000 ευρω δεν εχω να δωσω), τωρα ξενερωσα τελειως που ηρθε αυτο στα 28.000 Εχω ζοχαδιαστει ασχημα
Παλιά 23-11-04, 10:53
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Κακά τα ψέματα το RX8 challenge είναι πρόκληση το άτιμο. Αλλά εγώ έχω την CTS για 52000 km ήδη και είμαι ερωτευμένος ακόμα (ειδικά μετά την KW - σα να της έκανα προσθετική στήθους αισθάνομαι!). Και η αξιοπιστία είναι απίστευτη... εντάξει μπορεί να έχει βγάλει κάτι μισοχαζοτριγμούς αλλά 1ον φτιάχνονται, 2ον καλύπτονται (ας είναι καλά ο DLS) και 3ον ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!! Τον Wankel όμως τον εμπιστεύεσαι?

Είναι κανένας μας που να του έχει βγάλει η CTS πραγματικό πρόβλημα?
Παλιά 23-11-04, 11:44
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Thryle 7 μη ξεχνάς οτι έχεις πάρει άλλο αυτοκίνητο...κυριολεκτικά ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, εκτός από τον κινητήρα. Ευτυχώς υπάρχουν και άτομα όπως ο A.T.T.S. (Astakos Toyota Tuning Solutions) που με κάποιες σωστές ιδέες-προτάσεις έσωσαν την παρτίδα...Όσο για το RX-8 Challenge ,δε λέω ,το αμάξι είναι κουκλί και η τιμή του άκρως δελεαστική, όμως στα κατά του είναι η κατανάλωση (βενζίνης και λαδιού) και η αναξιοπιστία του wankel γενικότερα. Και μη ξεχνάς πως ο RENESIS κυκλοφορεί μόλις ένα χρόνο στην αγορά ενώ ο VVTL-i πέντε. Θα σου πω για το RENESIS σε καμιά 3ετία εάν αξίζει ή όχι....O VVTL-i τουλάχιστον έχει δώσει διαπιστευτήρια αξιοπιστίας ακόμα και από άτομα που του πίνουν το αίμα αρκετό καιρό τώρα...

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 23-11-04, 13:21
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευτυχώς υπάρχουν και άτομα όπως ο A.T.T.S. (Astakos Toyota Tuning Solutions) που με κάποιες σωστές ιδέες-προτάσεις έσωσαν την παρτίδα...
XAXA XAXA XAXA!! Απίστευτο αν και υπερβάλεις πάνο μου!!

Καλό πάντως!!! :P
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17944694 seconds (78,43% PHP - 21,57% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com