Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM
Παλιά 03-11-04, 10:57
geotschr Offline:

Περιοχή: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
geotschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλημέρα στο ΤS FORUM.
Επισκέφθηκα χθές την έκθεση AUTO - EXELIXIS. Ο εκθεσιακός χώρος είναι αρκετά μεγάλος, περίμενα όμως μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και προιόντων. Για toyota υπάρχει ο Μαλιώρας.
Στο καινούριο τεύχος του POWER TECHNIQES , υπάρχει τέστ ( και αρκετές φωτό )σε μία ελαφρώς βελτιωμένη corolla TS. Εχει βάλει body κίτ, αναρτήσεις , ζαντολάστιχα, , φίλτρο αέρα, σταθεροποιητή τάσης, ελεγκτή καυσίμου , τελικό καζανάκι.
Παλιά 03-11-04, 14:03
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geotschr";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο καινούριο τεύχος του POWER TECHNIQES , υπάρχει τέστ ( και αρκετές φωτό )σε μία ελαφρώς βελτιωμένη corolla TS. Εχει βάλει body κίτ, αναρτήσεις , ζαντολάστιχα, , φίλτρο αέρα, σταθεροποιητή τάσης, ελεγκτή καυσίμου , τελικό καζανάκι.
Ο ελεγκτής καυσίμου είναι το S-AFC II της APEXi, το body kit της Carcept, αναρτήσεις KW Variant 2 (!!!!, τελικά καλή επιλογή κάναμε παίδες...KWmania!!), και το τελικό της Sebring.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μία ερώτηση προς το forum: Ποιά η λειτουργεία του suspension stabiliser; Έχω μια υποψία για το τι κάνει, αλλά ας απαντήσουν καλύτερα αυτοί που ξέρουν... 8)
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε αυτό της TRD( το λεγόμενο member brace ή υποπλαίσιο). Για κοίτα στις προηγούμενες σελίδες που αναφερόμαστε σε αυτό εγώ κι ο μελέτης.

Παραθέτω foto:
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  p_brace-corolla_281.jpg
Εμφανίσεις:  222
Μέγεθος:  3,5 KB  
Παλιά 03-11-04, 19:20
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 275
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπέρα φίλοι μου.
Είμαι κάτοχος ενός G6 1.6 το οποίο και σκοπεύω να πουλήσω προκειμένου να αποκτήσω το νέο TS. Θα ήθελα λοιπόν τα "φώτα" σας σε ορισμένα πραγματάκια που με απασχολούν

1) Πόσο έχει βελτιωθεί η οδηγική της συμπεριφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο;
2) Σκοπεύω να βάλω την ηλιοροφή. Το κόστος είναι 1030 Ευρώ. Αξίζει τον κόπο; Τί μέγεθος έχει; Έχει μόνο συρόμενο ηλεκτρικό άνοιγμα ή ανοίγει και προς τα πάνω;
3) Σκοπεύω να βάλω δέρμα. Έχει κάποιος από εσάς; Τί εμπειρίες έχει; Γλυστράει στη γρήγορη οδήγηση;
4) Το VSC δεν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης (κακώς, κάκιστα κατά τη γνώμη μου). Έχω ακούσει όμως ότι απενεργοποείται μέσω κάποιας ασφάλειας. Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Μήπως η αφαίρεση της ασφάλειας βγάζει "εκτός" κι άλλα συστήματα ή είναι αυτόνομο;
5) Αν κάποιος έχει βάλει το CD changer (6δισκο) μπορεί να με πληροφορήσει για το κόστος;

Αυτά για αρχή.
Thanks
Παλιά 04-11-04, 00:03
Το avatar του χρήστη Blade
Blade Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Βουλιαγμένη
Δύναμη Σεβασμού: 257
Blade είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
2) Σκοπεύω να βάλω την ηλιοροφή. Το κόστος είναι 1030 Ευρώ. Αξίζει τον κόπο; Τί μέγεθος έχει; Έχει μόνο συρόμενο ηλεκτρικό άνοιγμα ή ανοίγει και προς τα πάνω;
3) Σκοπεύω να βάλω δέρμα. Έχει κάποιος από εσάς; Τί εμπειρίες έχει; Γλυστράει στη γρήγορη οδήγηση;
4) Το VSC δεν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης (κακώς, κάκιστα κατά τη γνώμη μου). Έχω ακούσει όμως ότι απενεργοποείται μέσω κάποιας ασφάλειας. Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Μήπως η αφαίρεση της ασφάλειας βγάζει "εκτός" κι άλλα συστήματα ή είναι αυτόνομο;
Έχω το TS πριν το facelift. Η ηλιοροφή είναι όλα τα λεφτά! Δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Εκτός από συρόμενη είναι και ανοιγόμενη στο πίσω μέρος της και έχει και ένα μικρό σπόιλερ στο εμπρός μέρος όταν είναι πλήρως ανοιχτή. Βάλτη...

Προσωπικά πιστεύω ότι το δέρμα είναι υπερβολή στο αυτοκίνητο. Είναι κρύο τον χειμώνα, κολλάει το καλοκαίρι, θέλει συντήρηση, σκάει και ξεθωριάζει. Οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου μου είναι μια χαρά. Εξάλλου δέρμα δεν έχω στο σαλόνι του σπιτιού μου θα βάλω στο αυτοκίνητο;

Το VSC απενεργοποιείται βγάζοντας την ασφάλεια Νο 40 στην ασφαλειοθήκη του χώρου του κινητήρα αλλά δυστυχώς απενεργοποιείται και το ABS...
Παλιά 04-11-04, 03:47
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Blade";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το VSC απενεργοποιείται βγάζοντας την ασφάλεια Νο 40 στην ασφαλειοθήκη του χώρου του κινητήρα αλλά δυστυχώς απενεργοποιείται και το ABS...
Να και κάτι που δεν ήξερα!!

Α, ρε Κλεάνθη...μ'έφτιαξες!!! :P
Παλιά 04-11-04, 11:29
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προχθες ανοιξα με μια celica TS ενος φιλου η οποια βεβαια εχει λιγα χλμ και ειναι φρεσκοστρωμμενη.
η corolla φανηκε να ειναι γρηγοροτερη αφου στο εν κινησει ανοιγμα απο 3η του φυγα 2-3 καροτσες ενω απο σταση στην 1 εφυγα αλλες 2-3 καροτσες μπροστα μεχρι τα 170 περιπου χλμ ενω στην 2η ενω εμεινα 3 καροτσες πισω λογω σπινιαιρισματος καταφερα μεχρι το τελος της 4ης να ειμαι 1μισι αμαξι μονο πισω.....οι υποσχεσεις εχουν δοθει και θα ξαναμετρησουμε οταν το celica φορτωθει με ακομα μερικα χλμ στην πλατη του
Παλιά 04-11-04, 12:36
Astakos Offline:

Ρε φίλε...πως στην 1η από στάση του έφυγες 2-3 καρότσες ενώ στην 2η έμεινες 3 καρότσες πίσω; Σου σπίνιαρε η 2η ενώ η 1η όχι;
Παλιά 04-11-04, 13:02
syele Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Blade";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω το TS πριν το facelift. Η ηλιοροφή είναι όλα τα λεφτά! Δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Εκτός από συρόμενη είναι και ανοιγόμενη στο πίσω μέρος της και έχει και ένα μικρό σπόιλερ στο εμπρός μέρος όταν είναι πλήρως ανοιχτή. Βάλτη...

Προσωπικά πιστεύω ότι το δέρμα είναι υπερβολή στο αυτοκίνητο. Είναι κρύο τον χειμώνα, κολλάει το καλοκαίρι, θέλει συντήρηση, σκάει και ξεθωριάζει. Οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου μου είναι μια χαρά. Εξάλλου δέρμα δεν έχω στο σαλόνι του σπιτιού μου θα βάλω στο αυτοκίνητο;

Thanks για την απάντηση. ΟΚ για την ηλιοροφή.
Ναι το δέρμα έχει αρκετά τέτοια προβλήματα. Η τοποθέτησή του έχει να κάνει μόνο με την αίσθηση πολυτέλειας που μπορεί να προσφέρει.

Κρίμα για το ABS. Γνωρίζεις αν υπάρχει πρόβλημα στο να τα βγάζεις εκτός όταν απαιτείται (πχ πίστα) και να τα ξαναενεργοποιείς; Σε μερικά αυτοκίνητα μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα (ειδικά το ABS)
Παλιά 04-11-04, 13:46
Astakos Offline:

Syele για ποιό λόγο ακριβώς θες να κάνεις κάτι τέτοιο;

Εντάξει, καταλαβαίνω πως το συγκεκριμένο VSC σπάει λίγο νεύρα (με εργοστασιακά αμορτισέρ...εμένα πλέον σπάνια επεμβαίνει και όταν το κάνει είναι πραγματικά πολύ διακριτικό), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιζα με την ασφάλεια βγάλε-βάλε, έστω και για μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να προβληματίσει τον εγκέφαλο και τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας!

Προσωπική άποψη πάντα!
Παλιά 04-11-04, 14:22
syele Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Syele για ποιό λόγο ακριβώς θες να κάνεις κάτι τέτοιο;

Εντάξει, καταλαβαίνω πως το συγκεκριμένο VSC σπάει λίγο νεύρα (με εργοστασιακά αμορτισέρ...εμένα πλέον σπάνια επεμβαίνει και όταν το κάνει είναι πραγματικά πολύ διακριτικό), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιζα με την ασφάλεια βγάλε-βάλε, έστω και για μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να προβληματίσει τον εγκέφαλο και τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας!

Προσωπική άποψη πάντα!
Καλημέρα
Κατανοώ πλήρως την "ένσταση" που καταθέτεις για την απενεργοποίηση.

Η ερώτηση έχει να κάνει μόνο για τις περιόδους που πηγαίνω σε πίστα όπου και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το να μην επεμβαίνει το VSC. Σ' αυτήν την περίπτωση (και μόνο) που πας να παίξεις ή να οδηγήσεις στο όριο σε ασφαλές περιβάλλον είναι πολύ εκνευριστικό να επεμβαίνει αυτό "το μηχάνημα του διαβόλου" :P
Εφόσον κάτι τέτοιο ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στον εγκέφαλο (αν και αμφιβάλλω ότι κάτι τέτοιο γίνεται) προφανώς και δεν θα το κάνω.

Ίσως η ερώτηση έχει να κάνει περισσότερο με την ενημέρωσή μου για την ύπαρξη δυνατότητας απενεργοποίησης παρά με την πιθανότητα του να το κάνω, εντέλει.
Παραμένει πάντα ο προβληματισμός μου για ποιό λόγο η Toyota επιμένει σ' αυτήν την πολιτική σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές που προσφέρουν τη δυνατότητα απενεργοποίησης!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16973090 seconds (79,07% PHP - 20,93% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com