Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-10-04, 20:01
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Είχε συμβεί και σε παρτίδες απο carina E.
Η λύση ήταν να βάλουνε "βανίλιες" απο αυτές που βάζουν στα γλυκά και η μυρωδιά σταμάτησε.
Τώρα θα μου πείτε "κέικ είναι το αμάξι" αλλα το πρόβλημα τελείωνε.....
Όλα αυτά βέβαια μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ.
|
Δεν ετυχε ...πετυχε!!!
|
|
Re: Μυριζει Ο ΚλιματισμοςΤης Ε-12 |
|
18-10-04, 11:09
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Re: Μυριζει Ο ΚλιματισμοςΤης Ε-12
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
πρωτον σε μερα με εξωτερικη θερμοκρασια απο 23 βαθμους και ανω ενεργοποιηστε τον κλιματισμο
καντε τρια- τεσσερα χιλιομετρα και αμεσως μετα κλειστε τον κλιματισμο και αφηστε τον εξαερισμο να δουλεψει για 7-8 λεπτα συνεχομενα (παντα με κλειστα παραθυρα)
Σας πληροφορω οτι θα βγει τοση μποχα που θα παθετε τουλαχιστον μεγιστο ταρακουλο. Επισης τα χερια σας και ολα τα πλαστικα του αυτοκινητου θα κολλανε απο την υγρασια
|
Δεν ξερω αν θα σε παρηγορησω αλλα το ιδιο συμβαινει και σε ενα FIAT Punto kai Citroen που εχουμε σπιτι και μου φαινεται και λογικο να σου πω την αληθεια.
|
18-10-04, 11:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anastasg";p="
Παράθεση:
πρωτον σε μερα με εξωτερικη θερμοκρασια απο 23 βαθμους και ανω ενεργοποιηστε τον κλιματισμο
καντε τρια- τεσσερα χιλιομετρα και αμεσως μετα κλειστε τον κλιματισμο και αφηστε τον εξαερισμο να δουλεψει για 7-8 λεπτα συνεχομενα (παντα με κλειστα παραθυρα)
Σας πληροφορω οτι θα βγει τοση μποχα που θα παθετε τουλαχιστον μεγιστο ταρακουλο. Επισης τα χερια σας και ολα τα πλαστικα του αυτοκινητου θα κολλανε απο την υγρασια
|
Δεν ξερω αν θα σε παρηγορησω αλλα το ιδιο συμβαινει και σε ενα FIAT Punto kai Citroen που εχουμε σπιτι και μου φαινεται και λογικο να σου πω την αληθεια.
|
Λογικότατο......
|
|
|
21-10-04, 22:57
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
συγνωμη βρε παιδια αλλα αν σας φαινεται λογικο σε καθε απενεργοποιηση του κλιματισμου...και σε ενεργοποιηση του εξαερισμου να βρομαει το αυτοκινητο σας...τι να πω...
ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω την αποψη σας...
η δικια μου η μυτη...η υγεια της συζυγου μου που ειναι εγγυος,....και ι δικια μου η υγεια....που πριν απο 4 μηνες ενα μικροβιο στο υγρο της σπονδυλικης στηλης με εστειλε νοσοκομειο για 2 μηνες..δεν το επιτρεπουν...
υγ,,,,οι γιατροι ακομα ψαχνουν με τι τροπο εγω κολησα αυτο το μικροβιο...(μαντεψτε που παει το μυαλο τους)..
ευχαριστω και παλι για τις αποψεις σας.
|
22-10-04, 11:09
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να γίνεται αλλα εξαρτάται και απο τα υλικά που βάζουν...
Πάντως ελπίζω να λύσουν το πρόβλημα σου και να τελειώσουν και τα προβλήματα υγείας...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!
|
|
|
22-10-04, 12:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
η δικια μου η μυτη...η υγεια της συζυγου μου που ειναι εγγυος,....και ι δικια μου η υγεια....που πριν απο 4 μηνες ενα μικροβιο στο υγρο της σπονδυλικης στηλης με εστειλε νοσοκομειο για 2 μηνες..δεν το επιτρεπουν...
υγ,,,,οι γιατροι ακομα ψαχνουν με τι τροπο εγω κολησα αυτο το μικροβιο...(μαντεψτε που παει το μυαλο τους)..
|
ασχετη απαντηση αλλα σε ενα φιλο μετα απο 1 μηνα εξετασεις βρηκαν οτι ειχε παθει το ιδιο πραγμα απο το τσιμπημα του κουνουπιου τιγρης ....
|
|
22-10-04, 14:39
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια για όλους τους κλιματισμούς. Η υγρασία που συμπυκνώνεται είναι ότι πρέπει για τους μήκυτες που δημιουργούν αυτή την οσμή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα μικρόβια. Δηλαδή μπορεί να έχεις μικρόβια και χωρίς οσμή (μήκυτες). Στα αυτοκίνητα είναι πιο έντονο από τα σπίτια γιατί δουλέυουν σε πιο βρώμικο περιβάλλον.
Η λύση είναι συχνός καθαρισμός του εναλλάκτη. Αν έχεις πρόβλημα σημαντικό με την οσμή πες τους να τον καθαρίσουν προσεκτικά και να επιμείνεις ότι έχεις πρόβλημα. Το να πετάς μηκυτοκτόνο από τους αεραγωγούς δεν κάνει τίποτα γιατί δε φτάνει στον εναλλάκτη (απλά το αναπνέεις εσύ!). Αν το πρόβλημα συνεχίζεται και δεν το αντέχεις τότε μπορείς να κινηθείς και δικαστικά. Αυτό πάντα πιάνει αλλά πέρνει χρόνο.
Γενικά, όμως, είναι δυνατόν να απαλλαγείς με προσεκτικό καθαρισμό και όχι με τσαπατσουλιές. ΕΠΙΜΟΝΗ λοιπόν!
Παράθεση:
συγνωμη βρε παιδια αλλα αν σας φαινεται λογικο σε καθε απενεργοποιηση του κλιματισμου...και σε ενεργοποιηση του εξαερισμου να βρομαει το αυτοκινητο σας...τι να πω...
ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω την αποψη σας...
|
|
|
|
27-10-04, 16:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καλησπερα παιδια...
λοιπον πηρα απαντηση απο την τουοτα ΗΕΛΛΑΣ..η οποια χοντρα κοφτα θεωρει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ...οτι η συμπεριφορα του κλιματιστικου ειναι φυσιολογικη (αφου συμβαινει και σε αλλα αυτοκινητα)
βεβαια δεν μπορει να εκφερει αποψη για το αν αυτη η μποχα που μυριζει στο αυτοκινητο επιρεαζει την υγεια την δικια μου και της οικογενειας μου..
ακουστε απαντηση...
ειναι φυσιολογικο...αλλα δεν ξερω εαν ειναι επικυνδινο...
βεβαια σιγα μην εμενα με σταυρωμενα τα χερια...
εκλεισα ηδη ραντεβου με τους εποπτες υγεια της δνσεις υγειηνης..
εκλεισα ραντεβου με το τμημα του υπεχωδε που μετραει ριπους-οσμες..(εχει πλακα να αναπνεω κανενα υδρογονανθρακα)...
να δω μετα απο τα πορισματα και των δυο τμηματων ...και φυσικα μετα την παρεμβαση του δικηγορου μου ,,,τι θα απαντησει η τουοτα ΗΕΛΛΑΣ ....
δεν μπηκαν καν στον κοπο να διαβοβασουν ερωτημα προς το εργοστασιο να μαθουν για ποιο λογο μυριζει το κλιματιστικο...
δεν πειραζει....χρονος απλετος για δικαστηρια....
|
|
|
27-10-04, 22:34
|
|
|
|
|
Παράθεση:
δεν πειραζει....χρονος απλετος για δικαστηρια....
|
Οι περισσοτεροι εχουν χρονο, χρημα δεν εχουν.....
|
|
|
28-10-04, 10:06
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΑ
|
|
Παράθεση:
καλησπερα παιδια...
λοιπον πηρα απαντηση απο την τουοτα ΗΕΛΛΑΣ..η οποια χοντρα κοφτα θεωρει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ...οτι η συμπεριφορα του κλιματιστικου ειναι φυσιολογικη (αφου συμβαινει και σε αλλα αυτοκινητα)
|
Αν τα δικαστήρια στην Ελλάδα ήταν σοβαρά όπως σε άλλες χώρες και κυρίως στις ΗΠΑ και έχωναν στην Toyota Hellas μερικά εκατομμύρια Ευρώ πρόστιμο θα βλέπαμε αν θα ξαναέδιναν τέτοια απάντηση και πόσο θα πρόσεχαν τον καταναλωτή. Αλλά μην ανησυχείς στο Ελλαδιστάν βρισκόμαστε οπότε μη περιμένεις να γίνει τίποτα. Εδώ έχω παραδείγματα ανθρώπων που τους έχουν ανοίξει οι αερόσακοι εν κινήσει (όχι σε Toyota) χωρίς να έχει εμπλακεί το αυτοκίνητο σε ατύχημα πριν και το μόνο που έγινε ήταν να πάνε στο συνεργείο να τους περάσουν νέους. Τώρα βέβαια αν σκοτώνονταν ποιος θα νιαζόταν? Υπερβολική ταχύτητα θα έγραφαν στην αναφορά τους οι άνθρωποι με τα μπλε και θα τελείωνε η υπόθεση.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16594791 seconds (82,49% PHP - 17,51% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|