Re: TS FORUM
Καλημέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum, το οποίο είδα πως υπάρχει από μία μαύρη g6 (μάλλον) στη πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα. Να ευχηθώ στο Δημήτρη να ζήσει η κορούλα του, γεμάτη υγεία. Διάβασα αρκετές απόψεις για τη CTS, η δική μου πάντως είναι πως το συγκεκριμένο αμάξι είναι ,όπως θα'λεγαν οι Ιάπωνες, 'για τα μπάζα'. Χωρίς χαρακτήρα , με στήσιμο -να μη πω ,γιατί θα το κόψει η λογοκρισία- με τιμόνι χωρίς καμία αίσθηση και αργό, με ασαφή επιλογέα, με καθίσματα με ελάχιστη πλευρική στήριξη και φυσικά (το κερασάκι στη τούρτα) άπειρους τριγμούς στο εσωτερικό , που άνετα θυμίζει παιδική κουδουνίστρα (μόλις μετά από 1,5 χρόνο και 18000 ήρεμα χιλιόμετρα με ιδανικό στρώσιμο). Ίσως να έπεσα στη περίπτωση, αλλά όταν έχεις δώσει 8,5 εκατομύρια (παλιές δραχμούλες) περιμένεις πολλά και απογοητεύεσαι περισσότερο. Απόδειξη των όσων λέω είναι και το -προ των πυλών- facelift ,που με τόσο εκτατεμένες επεμβάσεις-βελτιώσεις ,αποτελεί σκάνδαλο και λόγο για να ζητήσουν δημόσια συγνώμη οι Ιάπωνες από το αγοραστικό τους κοινό για το προηγούμενο μοντέλο CTS.Αυτά προς το παρών, είμαι ανοιχτός για να ακούσω (διαβάσω μάλλον) τις απόψεις σας.
Να 'σται καλά παιδιά και συνεχίστε την καλή δουλειά.