Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Απόπειρα Διάρηξης |
|
23-08-04, 10:55
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απόπειρα Διάρηξης
Παρασκευή απόγευμα βρεθηκα κατα τις 17.00 στην Βουλιαγμενη για δουλεια η οποια και τελειωσε στις 18.30. Στο ενδιαμεσο διάστημα και κατω απο το βλεμα της αστυνομίας μια και βρισκόμουν ακριβως διπλα απο ολυμπιακες εγκαταστασεις έγινε απόπειρα διάρηξης στο corolla μου. Απολογισμός κατεστραμένη κλειδαριά της πίσω πόρτας και βούλιαγμα στην λαμαρίνα περιμετρικα της κλειδαριας πουα παιτει φανοποιεία και βαφή της πίσω πόρτας. Ευτχώς που δεν κατάφεραν να το ανοίξουν, οχι πως ειχα κατι σπουδαίο μέσα αλλα είναι μεγάλο ξενέρωμα να βλέπεις την περιουσία σου λεηλατημένη και μάλιστα μπροστά στα ματια της αστυνομίας. Ας είναι καλά ο συναγερμός που χτύπησε και απέτρεψε τα χειρότερα..........
|
23-08-04, 12:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ο ρε γαμώτο τι κακό και αυτό με τις διαρρήξεις έχουμε αρχίσει να φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας
|
Re: Απόπειρα Διάρηξης |
|
23-08-04, 19:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Re: Απόπειρα Διάρηξης
Κρίμα για την ατυχία g6 πάλι καλά που δε στο σήκωσαν... Πριν το καλοκαίρι είχαν κλέψει 3 αυτοκίνητα από την γειτονιά μου και με είχε πιάσει ένα αγχος μήπως λείπει και το δικό μου καμιά μέρα....
Γι αυτό ποτέ δεν αφήνω πράγματα να φαίνονται χύμα μέσα στο αυτοκίνητο ούτε μπουφάν κτλ όπως και χρήματα ακριβά αντικείμενα...
Μετά από αυτό μόνο να ελπίζεις μπορείς... :x
|
|
|
24-08-04, 04:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
g6 ευτυχως που δεν μπορεσαν να κανουν κατι χειροτερο.Τελικα η τηλεειδοποιηση ειναι μονοδρομος για τετοιου ειδους περιπτωσεις :x :x :x
|
|
|
24-08-04, 10:28
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
κοστος επισκευης: αγορα κλειδαριας 41 ευρω, επισκευη και βαφη πισω πορτας 150 ευρώ. Εδω να προσθέσουμε και το κόστος modifas της κλειδαριας ωστε να λειτουργει με το κλειδι που εχω εγω και οχι με τα νεα κλειδια που εχει στο κουτι της.
Βέβαια ολα αυτα καλυπτονται απο της ασφαλιστικη εταιρια μαι και εχω ασφάλεια ολικης και μερικης κλοπης.
Επίσης να συμφωνήσω με οσα λέτε οτι ποτε μα ποτε δεν αφήνουμε σε κοινή θέα αντικειμενα αξιας και ειδη ρουχισμου γιατι το κκαο μπορει αν συμβει.
|
|
|
|
24-08-04, 23:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
σε καταλαβαίνω απόλυτα.εμάς μας είχαν κλέψει το αυτοκίνητο κ το βρήκαμε μετά από 6 μήνες.όσο το γυαλύζεις κλπ κ όσο το φορτώνεις εσωτερικά με κάθε λογής καλούδια τόσο κατά την γνώμη μου τους δελεάζει(που κακό χρόνο να έχουν)!
όσον αφορά την τηλεειδοποίηση τώρα η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοια περίπτωση δεν κάνει δουλεία.γιατί?εμάς μας σηκώσανε πρόσφατα απο το αυτοκήνητο εργαλεία μέρα μεσημέρι.πόση ώρα κάνεις να φας μεσημεριανό?αν τους προλάβαινα εγώ η ο πατέρας μου?ή αν με την τηλεειδοποίηση κατέβαινα αμέσως τι θα γινόταν?θα τους έπιανα?δεν νομίζω.το πολύ πολύ να κατέληγα στο νοσοκομείο γιατί μην μου πείτε ότι εκείνη την ώρα απλά θα πεις τι κάνεις εκεί ρε αλήτη?η τηλεηδοποιήση καλή είναι αλλά μόνο σε περίπτωση που στο χτυπήσουν ειδάλως κινδυνεύει να μείνει το αυτοκίνητο δίχως οδηγό έτσι που έχουμε καταντήσει σήμερα!
|
25-08-04, 11:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το καλύτερο αν φοβάσαι τόσο πολλή είναι το gps σύστημα σιναγερμου. Το οποίο όταν χτυπάει το car σε ενημερώνει μέσο κινητού, και επίσης όταν στο σηκώσουν όλο ανακαλύπτεις που είναι μέσο gps.Αλά κοστίζει Πάνω κάτω 800 ευρο
25-08-04, 17:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CorollaG6";p="
Το καλύτερο αν φοβάσαι τόσο πολλή είναι το gps σύστημα σιναγερμου. Το οποίο όταν χτυπάει το car σε ενημερώνει μέσο κινητού, και επίσης όταν στο σηκώσουν όλο ανακαλύπτεις που είναι μέσο gps.Αλά κοστίζει Πάνω κάτω 800 ευρο
|
Και βάααλε!!!!
|
26-08-04, 12:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
DjBac Εγώ που ρώτησα για META SYSTEMS μου είπε 800 εύρο αλά είναι φίλος μου και δεν πληρώνω εγκατάσταση και μια καλύτεροι τιμή. Ε και πόσο να μου έκοψε από 50-100 εύρο και να σου πάει άλλη μια 100 ι εγκατάσταση.Πες 1000 εύρο να είσαι μέσα
09-09-04, 15:27
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CorollaG6";p="
DjBac Εγώ που ρώτησα για META SYSTEMS μου είπε 800 εύρο αλά είναι φίλος μου και δεν πληρώνω εγκατάσταση και μια καλύτεροι τιμή. Ε και πόσο να μου έκοψε από 50-100 εύρο και να σου πάει άλλη μια 100 ι εγκατάσταση.Πες 1000 εύρο να είσαι μέσα
|
Πολλα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα κλοπής??? |
michael_s |
TOYOTA COROLLA E 12 |
8 |
18-12-17 07:35 |
Page generated in 0,16458988 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|