Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ |
|
25-07-04, 14:42
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ
ΦΙΛΕ kosttrd, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ "ΑΚΟΥΓΕΤΕ" ΚΑΛΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.
ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ EIBACH;
ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Ή ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΡΕΝΟ;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΝΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΜΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΦΙΛΕ Vasilis_G6rT, ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ BILSTEIN ΚΑΙ ΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ;
25-07-04, 14:56
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εγω δεν εχω καταλαβει τι εννοειται με το αν κανει καποιο αμορτισερ βελτιωτικο με τα μαμα ελατηρια.ιδια θα τερματιζει το μαμα με το βελτιωτικο;και στο ΑΕ111 ξερω αμορτισερ που δεν χρειαζεται μετατροπη!το κιτακι της APEX μπαινει κουτι αφου αλλαζει και 'γονατο'.3.5 ποντους χαμηλωμα.
|
25-07-04, 14:59
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Εγω δεν εχω καταλαβει τι εννοειται με το αν κανει καποιο αμορτισερ βελτιωτικο με τα μαμα ελατηρια.ιδια θα τερματιζει το μαμα με το βελτιωτικο;και στο ΑΕ111 ξερω αμορτισερ που δεν χρειαζεται μετατροπη!το κιτακι της APEX μπαινει κουτι αφου αλλαζει και 'γονατο'.3.5 ποντους χαμηλωμα.
|
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ... ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΝΕΙΣ...
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΑ ΤΗΛ. - ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ Κ.ΛΠ.
|
25-07-04, 15:32
|
|
Μέλος
|
|
|
|
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ www.apexsuspension.com ΚΑΙ www.apexsuspension.GR
DjBac, DEN EIXAME ENA TOPIC ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;.....
ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΟΠΟΙΟΣ COROLLAΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΟ APEX, Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ... ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ. 8)
|
25-07-04, 21:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ";p="
ΦΙΛΕ kosttrd, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ "ΑΚΟΥΓΕΤΕ" ΚΑΛΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.
ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ EIBACH;
ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Ή ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΡΕΝΟ;
|
Το αυτοκινητο δεν χαμηλωνει πολυ,ειναι στους 3,5 ποντους μπρος-πισω,εχεις δηλαδη τα περιθωρια ή καλυτερα την διαδρομη για να δουλεψει-σουσταρει η αναρτηση.Δεν βρισκεις γιατι δεν φευγεις παρα πολυ απο την εργοστασιακη του μορφη.Εγω για παραδειγμα εχω τα ΑPEX,τα οποια ειναι 5 ποντους μπροστα και 3,5 πισω,δεν μπορω να πω οτι δεν εχω κανενα προβλημα,αλλα χρειαζεται λιγο προσοχη.Οσο για το φρεναρισμα δεν εχεις κανενα προβλημα,διοτι με αυτον τον συνδιασμο το αυτοκινητο,σε πανικου φρενα,γονατιζει σαν το εργοστασιακο...
|
|
|
25-07-04, 22:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ www.apexsuspension.com ΚΑΙ www.apexsuspension.GR
DjBac, DEN EIXAME ENA TOPIC ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;.....
ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΟΠΟΙΟΣ COROLLAΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΟ APEX, Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ... ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ. 8)
|
Μήπως εννοείς αυτό?? tongue tongue
|
01-09-04, 00:32
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tazmania";p="
Tελικα εχουμε χασει την μπαλλα με αυτες τις εγγυησεις!!!Υπαρχει κανεις που μετα την τριετια του αλλαξανε αμορτισερ μεσ'την εγγυηση και να γνωριζει επι του θεματος????Τεινει λιγο προς Off Topic αλλα πραγματικα ειναι μεγαλος πονοκεφαλος αυτες οι εγγυησεις.Αν γνωριζει παντως καποιος ας μας πει,να μην πεταξουμε παλι αδικα λεφτα...
|
Οσον αφορά τις εγγυήσεις συμβαινει το εξής : Η ΤΟΥΟΤΑ δίνει εργαστασιακά 3 χρόνια(τα τρία πρώτα) και η ΤΟΥΟΤΑ ευρώπης σε συνεργασία με μία ασφαλιστική δίνει επιπλέον τρία χρόνια . Για αυτο κιόλας στα 3 πρώτα χρόνια σου αλλάζουνε τα πάντα (μέχρι και το λεβιέ τον ταχυτήτων που είχε φθαρεί το δέρμα) ενώ μετά μόνο μηχανικές αστοχίες ανταλλακτικών . Αυτό φαίνεται και στο βιβλιαράκι του service που λέει εγγύηση 3+3 έτη
01-09-04, 00:59
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Δυστυχώς δεν έχω ακούσει τα koni τα ρυθμιζόμενα να συνδυάζονται με μαμά ελατήρια!!!
Σε συναντήσεις δεν έρχεσε?
|
Ουτε σε μια δε εχω έρθει. Είναι η δουλειά μου "μυστήρια" και δουλεύω και Κυριακές πολλές φορές.
Τι ελατήρια προτείνεις με τα κονι και τι με τα bilstein;
Έχω δεί αρκετα κορολα με απεξ και έϊμπαχ.
Τα κονι τα κοκκινα ειναι ιδια με τα μαυρα τα καyaba απο ότι εχω ακούση.
|
Φοράω τα κοni τα κοκκινα και δεν είναι σαν τα μαμά γιατί πολυ απλά είναι ρυθμιζόμενα απλά ρυθμίζονται πρίν τα τοποθετήσεις. Αν τα αφήσεις ξερύθμιστα ειναι όπως τα λες αν όμως τα ρυθμίσεις στην μία στροφή είναι πολύ καλά και ανετα και σφιχτά ταυτόχρονα. Απλα δεν είναι προτείνονται ιδιαίτερα για χαμήλωμα
|
01-09-04, 14:59
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Για χαρά σε όλους . Εχω το ΕΕ111 και ψάχνομαι για αμορτισέρ χωρίς χαμήλωμα. Φοράω τα ΚΟΝΙ τα κοκκινα και μου πετάξανε λάδια σε 1 χρόνο και 3 μηνες αλλα γενικά ημουν πολύ ικανοποιημένος ρυμισμένα στην μία στροφή . Τώρα ψάχνομαι δεν ξέρω αν πρέπει να τα επισκευάσω ή να πάω στα BILSTEIN ή στα ΚΟΝΙ τα κίτρινα . Μπορεί κανεις να πεί η σκληρότητα των ΒΙLSTEIN sport σε ποιά ρύθμιση αντιστοιχουν στα ΚΟΝΙ τα κίτρινα για να δούμε τελικά πόσο "κουτσουρ" είναι το BILSTEIN
|
01-09-04, 18:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Το Kit της TTE για Ε12 / TS το έχεο δοκιμάσει/ακούσει κανένας? Στο site της TTE λέει μείωση ύψους 70 χιλ... άρα το κάνει κούτσουρο?
Τα μαμίσια της TS τα έπαιξαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές (47000 km). Πέφτω σε λακούβα και νομίζω ότι βαράνε καμπάνες...
Τα καλύπτει η εγγύηση, ή να πάω να βάλω τίποτα άλλα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17839503 seconds (80,82% PHP - 19,18% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|