Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
χμ καλη ερωτηση κωστα.καθοτι ο γιος της νουνας μου ειναι στη τροχαια χεχε κρατησου ,εχουν εντολη να μας σκισουν τον π...... (πισω προφυλακτηρα) Ο xexe .επομενως αυτο που λενε αριστερα τα ολυμπιακα οχηματα,δεξια τα λεωφορια κ στη μεσαια ολοι οι υπολοιποι θα γινει πραγματικοτητα για να δειξουμε κ καλα καλο προσωπο.ξεχναμε τις σφινες,την ενδειξη στο κοντερ πανω απο 50(μην πω καλητερα 40!) κλπ.κ οσοι μενουμε κυψελη κ γαλατσι περνουμε τον π.........(πισω προφυλακτηρα) xexe στο χερι γιατι νομιζω θα ισχυει ο δακτυλιος στο κεντρο αλλα θα γινουν σοβαρες ρυθμισεις λεωφορος βεικου λογο του ολυμπιακου σταδιου αλλα κ του γηπεδου πινκ πονκ ! φρικηηηηηηη εγω παντως ετοιμαζω το ποδηλατο απο τωρα καθοτι μηχανακι εν εχω χεχε
|
Μια εκγυκλιο που διαβασα,σχετικα με τις νεες κυκλοφοριακες ρυθμισεις
,αναφερει δρομους με υψηλο ελεγχο κυκλοφοριας την Βεικου,απο το υψος της ΕΥΔΑΠ,μεχρι λιγο πριν την αερογεφυρα.Την Φυλης απο το υψος της πλατειας Α.Λιοσιων,μεχρι την Χασια σχεδον.Στους παραπανω δρομους,δεν επιτρεπεται σε καμια περιπτωση σταση/σταθμευση και τα προστημα θα ειναι υπερβολικα αλμηρα
.Να δουμε τι αλλο θα προκυψει
Φυσικα αναφερεται και το Συνταγμα καθως και πολλοι αλλοι παραπλευροι δρομοι