Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL |
|
|
11-06-04, 10:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΕ
|
Re: Μια φωτο απο το μοτερακι μου |
|
11-06-04, 10:47
|
|
|
|
|
Re: Μια φωτο απο το μοτερακι μου
---
|
|
|
11-06-04, 10:48
|
|
|
|
|
ΑΑΑΑχχχχχ, αυτα ειναι... ωραια πραγματα....
Αληθεια, ποσο σου πηγε η ολη μοτεροδουλεια?
|
|
|
11-06-04, 11:29
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
καλημερα παιδια και ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Φιλε meleth δεν ειμαι μηχανικος αλλα εχω πολλες γνωσεις επι του θέματος έχω φερει 4 βιβλια περι levin απο japan ξερω πολλες λεπτομερειες και μυστικα και εχω τρεξει οσο δεν φανταζεσαι για να φτασω σε αυτο το σημειο.
Φιλε unique και φίλε mechanicaf το τροπετακι που πηρα είχε πανω το μοτερακι που ειναι ασημοκαπακο, ειχε αλλαγμενους εκκεντροφορους δεν ξερω ομως τι, εγκεφαλο της c-one, και πραγματι αν και ασημοκαπακο ειχε map sensor. Μαλλον ο προακατοχος σχιστομάτης ηταν ποντικός και κατι ειχε κανει με το νεο εγκεφαλο.
Εγω στην συνεχεια προσθεσα χταποδι futsitsubo και εξατιμση χειροποιητη.
Το αυτοκινητο δουλευει ρολόι και πυροβολει. Παρολο που εχω κοντο σαζμαν και οχι του levin τα 235+ κοντερισια χιλιομετρα ειναι πολυ ευκολη υποθεση.
Φιλε mechanicaf προιοντα TRD μπορεις να βρεις ειτε μεσω παραγγελιας από ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς αν εχεις κωδικους (οι μπαρες απο οσο ξερω ηρθανε γιατι τις φορουσαν τα αγωνιστικα ΑΕ111 που ετρεχαν στο ελληνικο πρωταθλημα), ειτε μεσα απο site του εξωτερικου με mail order. Εγω καποια πραγματα τα εφερα απο japan που ετυχε να παω για επαγγελματικο ταξιδι, καποια αλλα απο mail order και καποια απο Αγγλία.
Παντως παιδια η φαση ειναι τρελλα ποτε δεν χορταινεις και ποτε δεν σταματας. Εχω στο μυαλο μου μερικα πραγαμτα ακόμη και συνεχώς προκυπτουν και νεα. Παντως ειναι πορωση να κερνας τσαγακι αττμοσφαιρικο και ολοι να ψαχνουν να δουν που ειναι το intercooler. Αφηστε το ουρλιαχτο του μοτερ κολαση σκετη.........
|
12-06-04, 18:54
|
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟ 1.6 ΤΟ 20v? SORRY ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
|
12-06-04, 21:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manos_k";p="
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟ 1.6 ΤΟ 20v? SORRY ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
|
Γεια σου manos_k καλως ηρθες στο club.Το εικονιζομενο μοτερ,ειναι το 1.6 20v LEVIN.Το συγκεκριμενο ειναι το μαυροκαπακο με 165hp,υπαρχει και ενα αλλο παρομοιο στο οποιο ειναι με το ασημι καπακι,με 160hp -αυτο φοραω εγω-.Ειναι πραγματικα αξιοπιστα και αξιολογα μοτερ
|
|
|
01-10-04, 21:29
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Φιλε g6 τι σαζμαν κοντο εννοεις? απο τι? shoothim γιατι εγω που εχω του LEVIN κομπλε ειναι πολυυυυ μακρυ. θα θελα ενα πιο κοντο. 2α παει κοφτη 110 3η παει κοφτη 160.
|
04-10-04, 12:04
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
φιλε MARMEL στο δικο μου αλλαξα μονο μοτερ καρατησα το σαζμαν το εξαρι το μαμισιο που ειναι σαφως πιο κοντο. Βεβαια εχει κανει ο αδελφος μου παιχνιδι με καποιες σχεσεις αλλα γενικα η ιδεα ειναι σαζμαν απο g6 1,3 η σαζμαν 5αρι απο το δικο σου το 1,3. Θα ζωντανεψει κιαλλο. Επισης για τα ιμιαξονια που λες σε αλλο σημειο θα μπορουσες να κρατησεις τα δικα σου εμπεναν κουτι. και τελος για φρενα βρες απο μεγαλυτερο μοντελο ΤΟΥΟΤΑ θα παιζουν μια χαρα. Παντα στη διαθεση σου για οτι αλλο χρειαστεις
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14875197 seconds (79,33% PHP - 20,67% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|