Παιδιά πήγα στον Μαλιώρα...
Δράμα!!
Μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε...ο άνθρωπος βαριόταν να μιλήσει!
Στην τελική η χοάνη που βάζει είναι της UniFilter σφουγγαρένια, είπε ότι παίρνει άλογα (το πόσα είναι στην ευχέρεια του καθενός) και αυξάνει ροπή, δεν βγάζει λάθος και η τιμή....δεν μου την είπε ποτέ!
Μου είπε να τον πάρω σε μισή ώρα γιατί η γκόμενα που είχε εκεί έκανε άλλη δουλειά (λες και δεν μπορούσε να μπει στ' ανταλακτικά και να δει)...τον πήρα, μου λέει ξαναπάρε με σε 10 λεπτά.. τον ξαναπαίρνω, βγαίνει η γκόμενα μου λέει ότι έχει δουλειά, να τον πάρω αργότερα...τον ξαναπαίρνω πιο μετά, βγαίνει ο ίδιος και μου λεέι να τον πάρω σε ένα τέταρτο και...
τον έστειλα στο διάολο!!! Φανταστείτε πήγαινα κι εκ μέρους γνωστού του...μάλλον από 2 γνωστούς!!!
Επίσης είπε ότι δεν την έχει, δεν ξέρει πότε θα την έχει, μπορεί να παραγγείλει σε 20 μέρες, μπορεί και όχι για να έρθει...δεν ξέρει!!!
Ο άνθρωπος μάλλον δεν θέλει να πουλήσει, ούτε και να μιλήσει μάλλον για το θέμα!
Για την Blitz δεν έμαθα και πολλά (δεν εννοώ την μεταλλική αλλά την LM) θα ξέρω μάλλον από βδομάδα.
Πάντως ένας πολύ γνωστός μου στην Toyota μου είπε πως χαιρετάς για πάντα την εγγύηση...δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί μάλλον έχω μπλέξει με μαλ@@ες!! Από την μία έχω τον χιλιοβαρεστημένο Μαλιώρα που για να μιλήσει θέλει δήλωση του Ν.105 και από την άλλη τον γνωστό σε όλους σας Powerchips (για την Blitz)!!
Είδωμεν...