Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-04-04, 19:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το καλό του sub που λες πιστεύω είναι ότι δε θέλει κόψε ράψε όπως ανέφερες και δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο...
Δίνεις όμως 200 ευρώ....
Με λίγα παραπάνω βάζεις ένα απλό 10άρι με έναν απλό ενισχυτής και έχεις καλύτερο αποτέλεσμα!!! Αυτός είναι ένας λόγος που κατά τη γνώμη μου δεν πουλάει πολύ το εν λόγο sub!!!
|
16-04-04, 02:39
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Άρτα
|
|
Φιλε leon74, με εβαλες σε σκεψεις για το εργοστασιακο sub! Εγω ηδη εβαλα ενα οβαλ της Rockford στην εταζερα και το διλημα που δημιουργειται ειναι : Να βαλω το εργοστασιακο sub με αυτα που εχω ή να βαλω εναν ενισχυτη στην ιδια θεση κατω απο το καθισμα του συνοδηγου??
Τωρα που εβγαλες το sub και αλλαξες τα ηχεια στο θεμα μπασου εισαι σε καλυτερη μοιρα?
Και οσον αφορα την τιμη του (250 ευρω καινουργιο) ειναι με τοποθετηση στη Toyota?Και εχει φασαρια η τοποθετηση?Ξηλωματα δηλαδη και ιστοριες?
|
16-04-04, 03:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά, εγώ δίνω το δικό μου για 150 Ευρώ (από 250 που το αγόρασα). Δεν έχει ράβε ξήλωνε. Μπαίνει κάτω από το κάθισμα με μια φίσα που εμένα την βάλανε στην αντιπροσωπεία μέσα σε 10 λεπτά. Δεν το έκανα μόνος μου όμως και δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται.
Τώρα, δεν ξέρω πιο θα είναι το ηχητικό αποτέλεσμα με άλλα ηχεία γιατί δεν ξέρω την ευαισθησία των νέων σε σχέση με τα παλιά. Δηλαδή το s/w ήταν "βελτιστοποιημένο" για τα συγκεκριμένα ηχητικά χαρακτηριστικά. Αν τα νέα σου ηχεία τραβάνε περισσότερο ρεύμα για να παίξουν... τότε ίσως χρειάζεται ένας κανονικός ενισχυτής.
Οπότε επαναλαμβάνω αυτό που ξέρω τουλάχιστον, το sub είναι για όποιον δεν είναι είναι ευχαριστημένος με τον ήχο του αλλά δεν θέλει πολλά πολλά, ούτε σε έξοδα, ούτε σε ράβε ξήλωνε στο αυτοκινητάκι του...
|
16-04-04, 03:38
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Άρτα
|
|
Φιλε Leon74.Το βλεπω με αρκετο ενδιαφερον το θεμα της αγορας του δικου σου sub!Αλλα η απορια μου ειναι αν με το εργοστασιακο sub ειχες περισσοτερο μπασο απο οτι εχεισ τωρα χωρις sub?Επισης προβληματιζομαι γιατι εχω αλλαξει τα πισω ηχεια και δεν ξερω και εγω αν ταιριαζουν οι προδιαγραφες τους με το sub!Εδω αν ξερει κανεις απο τα αλλα παιδια τιποτα ας βοηθησει!
Με λιγα λογια με το εργοστασιακο αισθανεσαι οτι εχεις sub ή απλως ενισχυει λιγο το μπασο?
|
16-04-04, 03:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|
|
|
|
16-04-04, 15:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
xazaxari, δεν θέλω να σου προτείνω τη μια ή την άλλη λύση και βασικά δε θέλω να πιστέψεις ότι απλά πάω να σου πασάρω to s/w.Ξέρεις πώς είναι αυτά τα πράγματα... άμα μπεις στο κανάλι μετά σε παίρνει το ρεύμα και δεν σταματάς.
Και εξηγούμαι: το sub της Toyota προφανώς ενισχύει το μπάσο (όπως είπα ενισχύει και τα πρίμα το συγκεκριμένο) και βέβαια επεκτείνει την απόκριση του συστήματος και σε χαμηλότερες περιοχές. Αρα κερδίζεις σε μπάσο το οποίο μάλιστα βγαίνει κάτω από τα "οπίσθία" σου, αφού είναι κάτω από το κάθισμα, οπότε το νιώθεις πραγματικά. Επίσης δεν έρχεται από το πορτ μπαγκάζ, οπότε δεν έχεις καθίσματα, εταζέρες και επενδύσεις να "τρίζουν". Βέβαια, επαναλαμβάνω ότι δεν παίρνεις κανένα hi-end σύστημα! Για τα λεφτά του όμως είναι σίγουρα οκ.
Εγώ το έβαλα, το ευχαριστήθηκα για μερικούς μήνες και μετά λέω: "ας κάνω τώρα και κάτι παραπάνω". Πήγα λοιπόν έβαλα καλό ενισχυτή, καλές μονάδες στις πόρτες και προφανώς βελτίωσα και άλλο τον ήχο μου και σε πρίμα και σε μπάσο. Η νέα εγκατάσταση κόστισε όμως 900Ε!!!
Τώρα όμως, θέλω και άλλη βελτίωση, γιατί ο τελικός μου παίρνει από την έξοδο του μαμά ράδιο-CD και το σήμα βγαίνει ήδη αλλοιωμένο. Για να "δείξει" λοιπόν η εγκατάσταση θέλω και μια καλή πηγή. Όμως δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, και ο κύριος λόγος είναι ότι δε θέλω να χαλάσω την αρμονία του ταμπλώ...
Ο δρόμος λοιπόν αυτός συνεχίζεται... και σταματά ανάλογα με τα ηχητικά σου κριτήρια ποιότητας! Εγώ θα έλεγα δοκιμάζεις και αποφασίζεις!
|
02-06-04, 22:00
|
Νεότατος
|
|
|
|
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ADAPTOR ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ (Ε12) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ... (ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ MEGANE) http://www.caraudiodirect.co.uk/
|
|
Re: All about ICE.... |
|
19-06-04, 17:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Re: All about ICE....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Στυλιανός Σιαμαντουρας";p="
Θα΄θελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις τι μεγεθος και ποσα watt εχουν τα ηχεια που υπαρχουν απο τη μανα στο TS
|
Αν είναι τα ίδια με το 1.4 (που έτσι πιστεύω) είναι περίπου 13Watt και χάρτινα!!!
Μπροστά έιναι 16άρια και πίσω 13άρια... Με προσθήκη όμως χωράνε και 16άρια πίσω!!!
|
|
Re: All about ICE.... |
|
20-06-04, 19:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Re: All about ICE....
Επειδή πάω κι εγώ για αλλαγή της εργοστασιακής πηγής και επιδή τα χειριστήρια στο τιμόνι θα μου είναι άχρηστα μου ηρθε η φαϊνή ιδέα μήπως υπάρχει τρόπος να τα κάνω να δουλέυουν με τον κλιματισμό 8) αφού ταιριάζουν απολυτα με τις επιλογές του (εκτός απο την ανακύκλωση αέρα). ξέρει κανείς αν γίνεται? Αντώνη εσύ που το έχεις κανει φύλο και φτερό??
το μέλλον όμως?
|
20-06-04, 21:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Εξαρτάται από τη μάρκα της πηγής το αν θα δουλεύουν τα χειριστήρια!! Υπάρχουν αντάπτορες!!!
Βέβαια και σε αυτά που δεν υπάρχουν (αν δέχονται ασύρματα τηλεχειριστήρια) μπορείς να τα κάνεις να δουλέψουν!!
Όσον αφορά στον κλιματισμό που λες, πιστεύω πως θα γίνει αυτό με ρελεδάκια!!
Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να περάσεις έξτρα καλώδια μέσα από τον κώνο του τιμονιού!!!
Με τα ρελεδάκια αυτό θα πρέπει να γίνει, αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο "ολοκληρωμένο"...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16942501 seconds (78,20% PHP - 21,80% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|