Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ FACELIFT, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Δύναμη Σεβασμού: 256
Και εγώ αυτό φοβάμαι αλλά το έκλεισα με την τιμή που υπάρχει τώρα.
Αύριο η μεθαύριο θα πάω στην αντιπροσωπεία και αν έχω κανένα νέο θα σας πω.
Από ότι μου είπαν δεν θα είναι αυτή η τιμή του. πρέπει να είναι λίγο πιο ακριβό.
Δύναμη Σεβασμού: 281
Sorry ρε Djbac που έκανα Post σε νέο θέμα για το "facelift corolla date". Απάντηση πήγα να κάνω και έκανα νέο θέμα... Βρίστε με, κρεμάστε με, σκοτώστε με για το τραγικό σφάλμα. Μόνο μη μου πάρετε την Corollara μου!!!!