Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Honda! φοβερά μοτέρ τόσο σε δύναμη όσο και σε αξιοπιστία. Type-R έπαιρνα χαλαρά αντί για TS. Το καινούριο Golf πανάκριβο, και το εσωτερικό-εξωτερικό τπτ το ιδιαίτερο.. της Corollas πολύ πιο όμορφο.. αλλά (πάντα υπάρχει) της Corollas τρίζουν τα πάντα παιδιά. Θα προτοιμούσα να μην ήταν και τόοοσο όμορφο αλλά να ήταν ήσυχο!!! :x
Σου σπάνε τα νεύρα από τα κράτς κρούτς που ακούγονται όλη την ώρα, όπως και οι 30 φορές που έχω πάει στην αντιπροσωπεία και δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο....
Ειλικρινά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως έπρεπε να είχα πάρει το Civic...
|
Είπα να μην το αναφέρω εδω αλλα με κάλυψε ο φίλος μου ο Βασίλης!! Παιδιά ή εγώ ειμαι τόσο στριμμένος, ή το αμάξι κουδουνίστρα!!!!! Τρίζει συνέχεια!!!΄Το εσωτερικο πολύ όμορφο, αλλα ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ!!!!!! Τα Honda δεν τριζουν , ειναι αξιοπιστα, και ΠΟΛΥ γρηγορα και δυνατα!!!!!!!!! σκρατας σκρουτς, τσικ τσικ, τσακ τσακ, κιτς κιτς, τονκ τονκ, μπαμ μπουμ, πικι πιικι κτλ κτλ η Ε12!!! Λυπαμαι που το λεω, αλλα καποιες φορες μετανιωνω για την επιλογη μου!!
Οταν βεβαια το κοιταω εξωτερικα διπλα σε οτιδηποτε άλλο το καμαρωνω! Ειναι κουκλι εξωτερικα το αυτοκινητο!!!
Αλλα θέλω ΗΣΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!