Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
23-03-04, 21:45
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
... Εβαλε επίσης μια βιδούλα πάνω από την οθόνη του ηχοσυστήματος και μειώθηκε λίγο το κενό με το ταμπλό.... Για να έρθει ακριβώς μου είπε ή με θερμοπίστολο να μαλακώσω το ταμπλό και να το φέρω εκεί που θέλω ή να 'φαω' λίγο από μέσα ένα πλαστικό που ψιλοεμποδίζει να κάτσει καλά.
|
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΒΙΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: ΤΙ ΑΛΜΠΑΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΤΣΙΝΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΠΡΙΤΣΙΝΟΝΟΥΜΕ" ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Α ΡΕ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΘΑ ΔΩ ΜΙΑ Μ@/\@κ1@ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΛΙ
23-03-04, 23:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Δεν τα αλλάζουνε γι'αυτό το λόγο... Πρέπει να κάνει φούσκα για να το αλλάξουν. Αυτη η βιδούλα που έβαλε είναι σα να την έχουν ξεχάσει από το εργοστάσιο.Υπάρχουν κανονικά οι βόλτες που πιάνει...
Φίλε john ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να ξέρεις αν δε το έχεις μάθει από τις πολλές επισκέψεις σου στην αντιπροσωπεία είναι πως σχεδόν κάθε φορά όλο και κάτι 'χαλάνε' Από τις τελευταίες μου επισκέψεις έχω ένα γδαρσιματάκι στο ταμπλό (κάποιο μαστόρι άφησε εργαλείο φαίνεται) και κάτι γρατσουνιές στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.... :shock:
Τι να λέμε τώρα.... :x
Αλλά και γω δε τα πρόσεξα τότε αμέσως αλλά μετά που το καθάρισα....
|
23-03-04, 23:56
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
25-03-04, 21:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Δεν τα αλλάζουνε γι'αυτό το λόγο... Πρέπει να κάνει φούσκα για να το αλλάξουν. Αυτη η βιδούλα που έβαλε είναι σα να την έχουν ξεχάσει από το εργοστάσιο.Υπάρχουν κανονικά οι βόλτες που πιάνει...
Φίλε john ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να ξέρεις αν δε το έχεις μάθει από τις πολλές επισκέψεις σου στην αντιπροσωπεία είναι πως σχεδόν κάθε φορά όλο και κάτι 'χαλάνε' Από τις τελευταίες μου επισκέψεις έχω ένα γδαρσιματάκι στο ταμπλό (κάποιο μαστόρι άφησε εργαλείο φαίνεται) και κάτι γρατσουνιές στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.... :shock:
Τι να λέμε τώρα.... :x
Αλλά και γω δε τα πρόσεξα τότε αμέσως αλλά μετά που το καθάρισα....
|
Κάνεις λάθος. Οταν είπα στον Γιαννίτσα ότι μου το έχουν φτιάξει αλλού 2 φορές χωρις αποτέλεσμα μου παράγγειλε ταμπλό χωρις καν να το κοιτάξει;
|
25-03-04, 22:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μαρούσι
|
|
26-03-04, 04:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Δε κάνω λάθος.
Μιλούσα για την αντιπροσωπεία που πάω και λίαν συντόμως θα αλλάξω, δεν ξέρω στις άλλες αντιπροσωπείες τι κάνουν.Ευχαριστώ για την όμορφη διευκρίνιση πάντως;
|
26-03-04, 10:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|
27-03-04, 22:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|
28-03-04, 00:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ναι πολύ ήσυχα .... αφού ούτε μουσική δεν ακούγεται τώρα :P
Κουραστικό μεν.... αποτελεσματικό δε! (από ότι φαίνεται για την ώρα...)
Επίσης όπως καταλήξαμε με τον DjBac δεν έχει νόημα να σου αλλάξουν το ταμπλό(όσον αφορά τους τριγμούς) αφού είναι ενιαίο κομμάτι και δεν τρίζει αυτό. Τρίζει εκεί που ακουμπάει καθώς και κάτι άλλα καλώδια καθώς και κάτι άλλα πλαστικα κτλ κτλ.
Τα καλύτερα αύριο!
|
|
Ενοχλητικοί θόρυβοι Rolla Sedan 2003 |
|
28-03-04, 12:21
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
Ενοχλητικοί θόρυβοι Rolla Sedan 2003
Παιδια ειμαι και γω ενοχλημενος με τους θορυβους του Σενταν μου,αφησα 106 XSi οπως ο φιλος xazaxaris και πηγα Τοyota για ποιοτητα και αντοχη και αξια μεταπωλησης.
Απο το πρωτο δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα μετα απο ολα αυτα,ισως Audi,VW πανε καλυτερα(θελω τις αποψεις σας) για τα υπολοιπα θα δουμε.
Η αληθεια ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια ολα τα μοντερνα πραγματα ψευτοποιουνται,τα φτιαχνουν ετσι ωστε να μας βαλουν στο λουκι να αγοραζουμε συνεχεια και να πεταμε γρηγορα.Ελπιζω παντως να μην εδωσα τοσα λεφτα για να εχω στο τελος μια Λατερνα!!! Τελος παντον.
Μεγαλο ρολο παιζει επισης η χωρα κατασκευης.Αυτο διακρινεται απο χαραγμενα γραμματα και αριθμους στο σασι (καροτσα) εμπρος τραβερσα κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες. J...(Japan),SB...(Southern Britan),T...(Tουρκια...μακρια και αλαργα!!)κτλ.
Η δικια μου Rolla παρουσιασε,
1)Θορυβο ΓΚΟΥΠ απο μπροστα, μεταφερομενο πισω εως την εξατμηση ,στην μερια του συνοδηγου οταν επεφτα σε λακουβες.
2)Τριγμός από κάπου στο κιβώτιο οπως ο φιλος liquidCTS,ο οποιος νομιζεις οτι ερχεται απο το CD .
Πηγα στον Γιαννιτσα (Κορυφαιο Συνεργειο Toyota,βλεπε Βραβεια απο Toyota Hellas,ISO 9001 κτλ....αυτο δεν σημενει οτι ολοι οι τεχνικοι εχουν ISO,γδερνουν και κανενα ταμλο που και που,λερωνουν και κανενα καθισμα...τελος παντον!!) αλαζουν ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ για το
Θορυβο (1) και ματσακονουν τα 2 προστατευτικα ντιζων σασμαν με δεματικο καλωδιων για τον τριγμο(2).
Αποτελεσμα τριγμος(2), εξαφανιστηκε ,Θορυβος (1) υπαρχει ακομα.
Αν καποιος εχει Σενταν με παρομοια προβληματα περιμενω κουβεντουλα!!!
Παντος το προβλημα των Θορυβων γενικοτερα στα αυτοκινητα ειναι ιστορια απο τα παλια,και παντα χρειαζονται 2 για να τους εντοπισουν.
Τελος θα ηθελα να κανω μια προταση σε ολους και στον admin να στελνουμαι ολοι e-mail στον Haynes kveal@haynes ζητοντας Repair Manual για τις Rolles μας μπας και συγκηνηθουν και τυποσουν κανενα ,γιατι κακα τα ψεματα αν δεν βαλουμαι το χερακι μας δεν γινεται δουλεια!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17528892 seconds (79,40% PHP - 20,60% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|