Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
23-03-04, 10:26
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
file tazmania gia na baleis amortiser koni se corolla 111 ontvs kaneis mia mikri metatropi tin opoia exv kanei kai egv. forav koni kitrina me elatiria eibach pliroforiaka. loipon sto thema mas tvra. ta koni einai sketa fisigia pragma pou simainei oti bgazeis ta palia sou amortiser kai me ena sideropriono kobeis tin korifi tous. adeiazeis loipon ta ladia pou periexei mesa to mama amortiser kai petas otidipote allo exei mesa. afou to kathariseis bazeis to fisigi mesa sto palio amortiser kai to sterevneis apo tin katv pleura me mia bida pou periexei to kit. to amortiser sou einai etoimo gia topothetisi. an aftos pou tha sou to kanei einai embeiros min fobasai tipota einai poli aplo. elpizv na se botihtisa an thes kati allo boreis na me rvtiseis
|
|
... |
|
23-03-04, 14:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγιοι Αναργυροι
|
|
...
και εγω φοραω τα coni τα κιτρινα τα ριθμιζομενα με ελατηρια eibach.ειναι οτι καλυτερο για τισ corolles.αλλα ειναι λιγο αβολα απο πλευρασ ανεσησ.παντοσ θα χαμηλωσει πολυ ωραια το αμαξι σου.φιλικα,γιωργοσ.
|
|
23-03-04, 18:18
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ριζούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6
file tazmania gia na baleis amortiser koni se corolla 111 ontvs kaneis mia mikri metatropi tin opoia exv kanei kai egv. forav koni kitrina me elatiria eibach pliroforiaka. loipon sto thema mas tvra. ta koni einai sketa fisigia pragma pou simainei oti bgazeis ta palia sou amortiser kai me ena sideropriono kobeis tin korifi tous. adeiazeis loipon ta ladia pou periexei mesa to mama amortiser kai petas otidipote allo exei mesa. afou to kathariseis bazeis to fisigi mesa sto palio amortiser kai to sterevneis apo tin katv pleura me mia bida pou periexei to kit. to amortiser sou einai etoimo gia topothetisi. an aftos pou tha sou to kanei einai embeiros min fobasai tipota einai poli aplo. elpizv na se botihtisa an thes kati allo boreis na me rvtiseis
|
Όπως τα λέει ο φίλος g6 είναι τα πράγματα. Η πατέντα που γίνεται με τα γόνατα δεν είναι κάτι το φοβερό αρκεί ο μάστορας να ξέρει τι κάνει και να την έχει ξανακάνει. Εγώ όταν έβαλα τα koni είχα πρόβλημα γιατί παρόλο που υπήρχαν οδηγίες μέσα στη συσκευασία οι τύποι κόψανε τα πίσω γόνατα παραπάνω με αποτέλεσμα να μην κάνει τέλεια επαφή το φυσίγγιο (έχει κάτι αυτάκια για να σφηνώνει) και να πηγαίνει πέρα δώθε, με ότι επιπτώσεις σημαίνει αυτό στην ανάρτηση και τη λειτουργία της. Τέλος πάντων άλλαξα 2-3 αμορτισεράδες και χάλασα καμιά 6άρα μεταχειρισμένα γόνατα μέχρι να βρω την ησυχία μου με αυτή την ιστορία. Επομένως πρόσεχε που θα τα βάλεις για να γλυτώσεις τυχόν ταλαιπωρίες.
Πάντως εμένα τα koni τα κίτρινα ,ρυθμισμένα στη μεσαία σκάλα, με eibach ελατήρια και 60άρι προφίλ λάστιχο, δεν μου φαίνονται και πολύ σκληρά και από άνεση είμαι ακόμα αρκετά ευχαριστημένος. Επίσης μετά από 30000χλμ δεν έχουν παρουσιάσει κοπανήματα και τριξίματα.
24-03-04, 00:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σας ευχαριστω ολους παιδια για το ενδιαφερον,οντως θα πρεπει να γινει κατοπιν ωριμου σκεψεως η ολη δουλεια...αλλα μια ερωτησουλα ακομα,απο τιμες που παιζουμε περιπου?Εμενα παντως για σκετα αμορτισερ KYB μου ειπαν 290ευρω μαζι με τοποθετηση!
24-03-04, 21:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
25-03-04, 14:47
|
|
|
|
|
Ενας φιλος μου με carina που δεν ηθελε και αυτος "πατεντες" με τα κιτρονα koni, εβαλε τα κοκκινα και ησυχασε!
Τοσο πολυ διαφορα εχουν με τα κιτρινα? Αληθεια απο τιμες πως πανε αυτα?
|
25-03-04, 16:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Tα κόκκινα φίλε xenos δεν είναι και τόσο σκληρά... Τα είχε βάλει ο αδερφός μου σε 5αρι renault μπροστά γιατί δεν ταίριαζαν τα κίτρινα και ήταν ψιλοχάλια (πίσω είχε bilstein) μέχρι που πήγε και τα έκανε ανακατασκευή και το αμάξι στρίβει όπως δεν έστριβε ποτέ...(πού πάντα έστριβε!! ) :P
|
25-03-04, 18:08
|
|
|
|
|
χμμμ :shock: , ωστε ετσι? Τοσο μεγαλη διαφορα, ε? Μηπως ομως με τα κιτρινα πεφτει πολυ κοπανημα? Επισης απο τιμες???
|
|
|
|
26-03-04, 11:27
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ριζούπολη
|
|
Πριν βάλω αμορτισέρ μου έλεγαν ότι τα κόκκινα είναι super. Απ' ό,τι έχω ακούσει είναι ελάχιστα πιο σκληρά από τα μαμίσια, αλλά ένας φίλος μου που τα είχε βάλει ήταν πολύ ευχαριστημένος και μου έλεγε να βάλω αυτά και όχι τα κίτρινα για να μην κοπανάει το αμάξι. Εγώ όμως το σκέφτηκα και είπα να πληρώσω κάτι παραπάνω για τα κίτρινα, και ας είχα το κοπάνημα. Τελικά, πάντως, τα κίτρινα μου φαίνονται πολύ άνετα στις δικές μας corolla (η δική μου φοράει λάστιχα 185/60/14 αλλά έχω μπει και σε άλλη με τα ίδια αμορτισεροελατήρια και 195/50/15 και ήταν το ίδιο άνετη πιστεύω) και στα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Για koni κίτρινα με eibach ελατήρια είχα πληρώσει γύρω στα 750Ε τιμή αρκετά τσιμπημένη απ΄ό,τι μου λένε οι φίλοι μου. Λογικά μπορεί να τα βρεις και φθηνότερα.
Και όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αν ο μάστορας ξέρει τι κάνει, μην την φοβάσαι καθόλου την μετατροπή.
03-04-04, 17:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16906691 seconds (79,11% PHP - 20,89% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|