λοιπον να 'μαι κ παλι εδω με ενα προβλημα το οποιο εχει 2 shoothim shoothim σκέλη
α) θελω να αλλάξω τον φωτισμό μέσα στο καντάν.έτσι έλυσα τις 2 βίδες κάτω από αυτό το αυτάκι που έχουν τα αυτοκίνητα για να κάνουν σκιά.
στη συνέχεια έβγαλα το πλαστικό πλαίσιο (φάνη αυτο που έχεις βάψει γκρί μεταλλικό).έπειτα έβγαλα 4 βίδες που έιχε γύρω γύρω το πάνελ με τα όργανα.δεν μπορούσα να το βγάλω έξω και έτσι αναγκάστικα να λύσω αλλες 2 βίδες που έχει πάνω.μία αριστερά κ μία δεξια.
το πάνελ όλο το έβγαλα αλλά μεχρι ένα σημείο γιατί έβρισκε εμπόδιο από τα καλώδια από πίσω.
έτσι φοβούμενος μήπως κάνω καμιά χοντρή μ.....α κ κόψω κανά καλώδιο προσπάθησα να το ξαναβάλω και το ξαναέβαλα αλλά με απώλια μιας εσωτερικής βίδας που χάθηκε πίσω από το ταμπλό. jedi jedi
ευτyχώς ήταν ίδια με αυτές που έβγαλα στην αρχή κ εβαλα μία απο αυτες.το ερώτημα μου είναι αν έχει αλλάξει κανένας σας το φωτισμό για να μου πει μετα από το σημείο που έφταση πώς να προχωρήσω κ τι λάμπες κ πόσες χρειάζομαι (με ενδιαφέρει ο μπλε φωτισμός αλλά έχω ακούσει ότι μόνο κόκκινο μπορώ να βάλω από g6)
και β) την βίδα που έχασα πίσω από το ταμπλώ μπορώ να την αντικαταστήσω?μπορώ να βρώ στην ΤΟΥΟΤΑ? δεν τρεχει τιποτα να μείνει κ έτσι αλλά να μου φαίνεται κάπως.
αν μπορείται βοηθήστεμαι please!