Λοιπον παιδες!Αν ακουσετε ξαφνικα ενα θορυβο, ενα πνιγμενο ηχο σαν να τριβονται 2 πλαστικα, μη φοβαστε!Δεν ειναι η εταζερα!!Απλα το πισω φαναρι βιδωθηκε λιγο παραπανω απο οτι επρεπε και εβρισκε με την τσιμουχα απο το πορτπαγκαζ!!!!!! :shock:
Αν ακουσετε ενα εντονο συντονισμο διπλα απο την κονσολα, μη φοβαστε!Απλα το πλαστικο στα δεξια δεν εδεσε καλα και βρισκει με το πλαστικο απο το ταμπλω και δημιουργουν μουσικουλα!! :shock:
Μου επεσαν και τα 2 μαζι σε ταξιδι και δεν μπορουσα να τους καλυψω ουτε με μουσικη!!!
Ομως, μετα την επισκεψη στο γιατρο (Toyota Αρτας) ολα λυθηκαν σε 2 ωριτσες.
Δεν ξερω τι να κανω!!Να κλαψω που αφησα τους Γαλλους(106,Κλιο,307) και πηγα Toyota για αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης(!) η να γελασω μιας και η εξυπηρετηση απο την Toyota Αρτας ειναι υποδειγματικη(και δεν την βρισκεις σε αλλη αντιπροσωπεια ευκολα στην Επαρχια).Ειδικα αυτο με το φαναρι ρε παιδια παρα πολυ κουφο!Μπραβο στο μαστορα που το βρηκε!!Το αλλο θεμα αντιμετωπιστικε σε 5 λεπτα με μαξιλαρακια!!Και το αυτοκινητο εχει 2500 χιλιομετρα.Δυστυχως δεν το εχουν προσεξει καθολου το μοντελο αυτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα περιοδικα του χωρου αναφερουν
κορυφαια συναρμογη!!Τα αυτοκινητα που ειχαν δεν τους εβγαλαν τιποτα!!Εδω ολα τα δικα μας τριζουν και συντονιζονται με το παραμικρο!Στο 307 του πατερα μου 23000 χλμ και δεν ακουγεται κιχ μεσα!Τι να πω δεν ξερω.Με το κλιο που ειχα πριν μονο πορτες ειχα προβλημα που γενικα η Ρενο δεν τα παει καλα σε αυτο το θεμα!!Μαλλον τα ππαιρνουν χοντρα απο την Toyota Hellas.
Αυτες οι παρατηρησεις και απο εμενα.Αν πεσει τιποτα αλλο στην αντιληψη μου θα το αναφερω!!!