Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-03-04, 19:13
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ε12 ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ MERCEDES?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-04, 19:20
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ε12 ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ MERCEDES?
Δυστυχώς για μας, και ευτυχως γι αυτους που το εχουν φιλε Γιαννη, το προηγουμενο απο οτι ξερω συναρμολογηθηκε στην Ιαπωνία!!!

Ενω το δικό μας στους Άγγλους!! Οι οποίοι ως γνωστόν, δεν εχουν και ιδαιτερη τέχνη στο να φτιάχνουν αυτοκινητα!!!
Παλιά 15-03-04, 10:50
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
RE

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ COROLLA ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ (ΑΠΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ (ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΞΙΜΟ-ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ 10 Ε ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-04, 00:15
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Σήμερα έγινε η τελευταία (ελπίζω) απόπειρα καταστολής των τριγμών. Παρόλο που έκανα μόνο 100 χιλιόμετρα μπορώ να πω ότι έκαναν καλή δουλειά.Σαν πιο ήσυχο να φαίνεται.Αναλυτικά:
1.Αντώνη όσον αφορά το κάθισμα μου αλλάξανε ολόκληρη την πλάτη του καθίσματος του οδηγού και όχι εξάρτημα όπως σου είπα.
2.Αν ακούτε έναν γενικό χτύπο όταν στρεβλώνει το αυτοκίνητο η λύση είναι να μονωτικό σφουγγαράκι στις κολώνες του παρπρίζ(που βγαίνουν πανεύκολα!!!!!!!!)
3.Ελατήρια ΤΟΥΟΤΑ αγορά=ασύμφωρη 250ευρώ αγορά + 150 τοποθέτηση.
4.Τα συγχαρητήρια στην ΤΟΥΟΤΑ Γιαννίτσας για την δουλειά στο αυτοκίνητο εκτός από το θέμα τριγμών και μηχανολογικά αφού χωρίς υπερβολή είδα διαφορά στην οδήγηση(προς το καλύτερο)

Βέβαια είναι νωρίς να πώ αν λύθηκε οριστικά το θέμα τριγμών πάντως εκεί που πήγα με δεχτήκανε με κατανόηση αντίθετα με την Autoland και έκαναν πραγματικά δουλειά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-04, 00:44
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω κι εγώ νέα για τους τριγμούς! ΤΟΥΟΤΑ Φλαμιάτος, Ζωγράφου! Έκλεισα ραντεβού για την άλλη βδομάδα, την Τεταρτη πρωι!

Θα κοιταξει το ταμπλω, το ντουλαπακι, και το πίσω κάθισμα!! Ας ελπίσουμε να κάνει καλή δουλειά!

Νίκο, ελπίζω το δικό σου να έφτιαξε!! Καλα χιλιομετρα ευχομαι, χωρίς ντρικι-ντρικι, τακ-τακ, τσικ-τσικ κτλ κτλ!!
Παλιά 17-03-04, 14:28
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παιδιά όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο post εγω δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Δεν λέω πως δεν ακούω θορύβους απο το αμάξι. Απλα δεν είναι standar οπως το περιγράφετε εσείς.
Προχθές το βράδυ που το έσπαγα στη Μεσογείων μετα τις 5500 στροφές άκουσα ενα τρίξιμο απο την ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ!!!! :shock:
Δεν νομίζω να το έχετε ξανακούσει αυτό ε??
Πάντως ότι ήχος ακούγεται μεσα στην καμπίνα ... εκτός απο την εταζερα (νομιζω) και το ντουλαπάκι που το εχω ακουσει μονο 2 φορες ...αλλά η λακούβα που έπεσα ήταν απιστευτη... νομιζα πως δεν θα είχα αναρτηση μετα, προέρχεται απο συντονισμό!
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μπορεί να τρίζει κάτι σε μένα τουλάχιστον.

Τώρα επειδή είναι και νέο το αυτοκίνητο ... ας μην βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα ακόμα. :P
Απάντηση με παράθεση
Re: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ
Παλιά 17-03-04, 16:28
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john
ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ ΚΡΙ ΚΡΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας τυχερός (χμμμ) κάτοχος ενός Corolla TS.

Ο συγκεκριμένος θόρυβος ακούγεται και στο δικό μου αυτοκίνητο. Αν ακούς τον ίδιο θόρυβο και την ώρα που κινείσαι αλλά με πιο υχηλή συχνότητα και αν σταματάει όταν πατάς συμπλέκτη σε ενημερώνω ότι είναι από σασμάν!
Μου παρουσιάστηκε πριν δύο εβδομάδες, το πήγα στην Toyota Γιαννίτσα και μου είπαν ότι είναι σασμάν. Από τότε περιμένω να βρεθεί αυτοκίνητο αντικατάστασης για να το βάλουν μέσα και να λύσουν στο σασμάν να δουν τι είναι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-04, 16:55
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ας πω και εγώ τουσ τριγμούς μου.
Το TS μου έχει αυτή τη στιμγή 13.000 χιλιόμετρα και οι περισσότεροι έχουν εμφανιστεί σχεδόν από την πρώτη μέρα.

1) Radio-CD. Γνωστό σε όλους. Εμφανίζεται πολύ έντονα στις 5.000+ και μέχρι και τον κόφτη στις 8.300, σε όλες τις ταχύτητες.

2) Εδώ και 2-3.000 χιλίομετρα μαζί με των πρώτο θόρυβο ακούγεται και ένας άλλος τριγμός από κάπου στο κιβώτιο... Μίλησα με Toyota Γιαννίτσα και με ρώτησαν αν ο θόρυβος υπάρχει όταν πιέζω τον μοχλό των ταχυτήτων προς την κατεύθυνση της σχέσης που έχω (δηλαδή προς τα πάνω αν έχω τρίτη κτλ). Ο θόρυβος μειώνεται. Μου είπαν ότι είναι ι ντίζα του κιβωτίου or something που κάνει ένα συντονισμό. Το ξέρουν δηλαδή.

3) Κάθισμα συνοδηγού. Χτυπάει χαρακτηριστικά. Καθώς οδηγώ κυριολεκτικά το βλέπω να κουνιέται.

4) Κάθισμα οδηγού. Τρίζει όποτε θέλει...

5) Ο δεξιά αεραραγωγός τρίζει μια στο τόσο

6) Κοπανάει η οροφή. Οχι η ηλιοροφή. Ο οροφή λες και δεν είναι στηριγμένη πουθενά. Αν τον χτυπήσω με το χέρι μου ακούγεται λες και είναι κούφια. Λες και δεν έχει αφρολέξ από μέσα. (Ας μην αναφέρω ότι η πλαφονιέρα δεν είναι στηριγμένη και μια στο τόσο πρέπει να ασφλίζω τα κλιπ τις... κάθε φορά ένα από τα δύο. γιατί και τα δύο μαζί δεν ασφαλίζουν).

7) Αριστρερή πίσω κολώνα.. άγνωστος θόρυβος. Λες και χτυπάει κάποιος σωλήνας με το αμάξωμα... Διάβαζα στο net ότι είναι αγωγοί που διώχνουν τα νερά από την ηλιοροφή... Μίλησα σχετικά με τον αρχιμηχανικό του Γιαννίτσα και μου είπε ότι οι αγωγοί είναι πλαστικοί και δεν είναι αυτό.

8) Περιέργος θόρυβος στο επάνω μέρος του παρμπρίζ.. καινούργιος είναι αυτός... Κάπου από τον καθρέπτη... άντε βγάλε άκρη.

9) Οργανα... ορισμένες φορές μαζί με τον συντονισμό το Radio-CD συντονίζονται και τα όργανα.

10) Ρουλεμάν από το σασμάν.. ή κάπου εκεί. Περιμένω από τον Γιαννίτσα να το βάλει μέσα να δει τι έχει. Μέχρι που μου είπαν ότι θα μου λύσουν το σασμάν.

Γενικά πάντως οι ενοχλητικοί θόρυβοι είναι αυτοί του CD που νομίζω ότι στο TS είναι πιο έντονος λόγω του δυνατού μοτέρ.
Και φυσικά όσο πιάζουν ζέστες οι θόρυβοι θα μειωθούν γιατί τα πλαστικά διαστέλλονται και δένουν πιό καλά.

Αυτά από τριγμούς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-04, 02:41
Το avatar του χρήστη xazaxaris
xazaxaris Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Άρτα
Δύναμη Σεβασμού: 258
xazaxaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον παιδες!Αν ακουσετε ξαφνικα ενα θορυβο, ενα πνιγμενο ηχο σαν να τριβονται 2 πλαστικα, μη φοβαστε!Δεν ειναι η εταζερα!!Απλα το πισω φαναρι βιδωθηκε λιγο παραπανω απο οτι επρεπε και εβρισκε με την τσιμουχα απο το πορτπαγκαζ!!!!!! :shock:
Αν ακουσετε ενα εντονο συντονισμο διπλα απο την κονσολα, μη φοβαστε!Απλα το πλαστικο στα δεξια δεν εδεσε καλα και βρισκει με το πλαστικο απο το ταμπλω και δημιουργουν μουσικουλα!! :shock:
Μου επεσαν και τα 2 μαζι σε ταξιδι και δεν μπορουσα να τους καλυψω ουτε με μουσικη!!!
Ομως, μετα την επισκεψη στο γιατρο (Toyota Αρτας) ολα λυθηκαν σε 2 ωριτσες.
Δεν ξερω τι να κανω!!Να κλαψω που αφησα τους Γαλλους(106,Κλιο,307) και πηγα Toyota για αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης(!) η να γελασω μιας και η εξυπηρετηση απο την Toyota Αρτας ειναι υποδειγματικη(και δεν την βρισκεις σε αλλη αντιπροσωπεια ευκολα στην Επαρχια).Ειδικα αυτο με το φαναρι ρε παιδια παρα πολυ κουφο!Μπραβο στο μαστορα που το βρηκε!!Το αλλο θεμα αντιμετωπιστικε σε 5 λεπτα με μαξιλαρακια!!Και το αυτοκινητο εχει 2500 χιλιομετρα.Δυστυχως δεν το εχουν προσεξει καθολου το μοντελο αυτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα περιοδικα του χωρου αναφερουν κορυφαια συναρμογη!!Τα αυτοκινητα που ειχαν δεν τους εβγαλαν τιποτα!!Εδω ολα τα δικα μας τριζουν και συντονιζονται με το παραμικρο!Στο 307 του πατερα μου 23000 χλμ και δεν ακουγεται κιχ μεσα!Τι να πω δεν ξερω.Με το κλιο που ειχα πριν μονο πορτες ειχα προβλημα που γενικα η Ρενο δεν τα παει καλα σε αυτο το θεμα!!Μαλλον τα ππαιρνουν χοντρα απο την Toyota Hellas.
Αυτες οι παρατηρησεις και απο εμενα.Αν πεσει τιποτα αλλο στην αντιληψη μου θα το αναφερω!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-04, 15:17
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν τα χεριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι γιατί κάτι έτριζε στις 3.500σαλ. Οκ αυτό.
Την κονσόλα δεν είναι διατεθημένοι να την ανοίξουν λόγο εντολών από τα αρχιμαστόρια(μη πάνε τσάμπα οι εργατοώρες) τουλάζιστον το παληκάρι στην αντιπροσωπεία που είναι πολύ εντάξει τύπος μου έδειξε πως ανοίγει για να την ανοίξω μόνος μου (ή με παρέα :P ) Εβαλε επίσης μια βιδούλα πάνω από την οθόνη του ηχοσυστήματος και μειώθηκε λίγο το κενό με το ταμπλό.... Για να έρθει ακριβώς μου είπε ή με θερμοπίστολο να μαλακώσω το ταμπλό και να το φέρω εκεί που θέλω ή να 'φαω' λίγο από μέσα ένα πλαστικό που ψιλοεμποδίζει να κάτσει καλά.

Επίσης απλά να αναφέρω πως πάλι ήταν μια άλλη corolla μέσα και της άλλαζαν ταμπλό γιατί είχε κάνει φούσκα. Το καινούριο έκατσε πολύ καλά πάντως...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επισκευή κρεμαγιερας johnK TOYOTA COROLLA E 12 4 21-04-20 16:06
επισκευή 20V stm2001gr 4AGE 20v Levin 28 26-03-09 17:55
Επισκευή αμορτισέρ. Corollaxli TOYOTA COROLLA E*90 35 25-11-07 19:43
Τροχαίο,βοήθεια για επισκευή... nikoskon TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 02-05-07 20:15
Επισκευή χρώματος niknik SUPPORT 12 02-06-06 15:12

Page generated in 0,17485499 seconds (80,13% PHP - 19,87% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com