Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-02-04, 02:43
stelios Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
stelios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12
Ρε παιδιά τι θα κάνουμε με αυτους τους τριγμούς στα Corollaκια μας? Έχετε καμια ιδέα που να τα πάμε για να μας τα φτιάξουν? Κάποια καλη αντιπροσωπεία που να ασχοληθεί και να τα φτιάξει? Έχετε καμιά ιδέα?
Μέχρι στιγμής και παρά τις συχνότατες επισκέψεις μου στην αντιπροσωπία. Τίποτα το σπουδαίο. Εκεί που φτιάχνει κάτι, κάτι άλλο ξεκινά. Τώρα δε τελευταία έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται και το κάθισμα του οδηγού με κάθε εκίνηση. Τέσσερεις γνωστοί αγοράσαμε τις Coroles μαζί. Δύο 1400άρες μιά 16άρα sedan (η δικιά μου) και μιά TS. Απο τις τέσσερεις οι δικιά μου και η TS απέμηναν. Οι άλλες δύο πουλήθηκαν με 14 και 17 χιλιάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ. Και μα την αλήθεια έχω αρχίσει να σκέπτομαι και εγώ το ίδιο!
Απάντηση με παράθεση
Τριγμών συνέχεια!!!!!
Παλιά 08-02-04, 17:39
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τριγμών συνέχεια!!!!!

Κριμα! Είναι κρίμα γιατί το αυτοκίνητο εχει πουλήσει πάααααααααααρα μα πάααααααααααρα πολυ, και ειναι πραγματικά όμορφο, και κινητηριακά θεωρώ άψογο! Αλλα ειναι κρίμα να μη μπορεί η αντιπροσωπία να κάνει τίποτα στο θέμα των τριγμών! Ρε παιδιά ξέρετε κάτι? Έχω φτάσει στο σημείο να μου χαλάει η διάθεση όταν μπαίνω στο αμάξι τόσο που τρίζει! Και δεν ξέρω τι να κάνω.. Η αντιπροσωπεία τίποτα, και αυτό είναι πραγματικά άσχημο..
Παλιά 08-02-04, 20:10
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Τριγμών συνέχεια!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12
Έχω φτάσει στο σημείο να μου χαλάει η διάθεση όταν μπαίνω στο αμάξι τόσο που τρίζει!
Αυτό δυστυχώς το παθαίνω και εγώ.. Ειδικά όταν περνάω από δρόμους που είναι γεμάτοι λακούβες!!!
Μια λυση βέβαια είναι η μουσική!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-04, 20:28
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι...!!!!! Και μια άλλη που εφαρμόζω εγώ όταν δεν κάνει κρύο, είναι τα ανοιχτά παράθυρα!!!!!!!!!!!!!!

Τότε ως δια μαγείας εξαφανίζονται όλοι οι τριγμοί, και περνάω πολυ ευχάριστα την ώρα μου οδηγώντας!!!!!
Παλιά 09-02-04, 16:58
Το avatar του χρήστη mariouli
mariouli Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΜΟΣΧΑΤΟ
Δύναμη Σεβασμού: 257
mariouli είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια γι' αυτήν την προσπάθεια! Είμαι νέο μέλος στο site και νέος κάτοχος μιας Corolla 1.6 H/B 3d (Ακόμα δεν έχω κλείσει εβδομάδα).

Πήρα λοιπόν και εγώ το αυτοκινητάκι μου να πάω την εκδομούλα μου για να το στρώσω! Αφού έκανα λοιπόν 1.000 χλμ διαπίστωσα ένα τριγμό από το πάνω μέρος του ''τεμπέλη'' και άρχισα να απογοητεύομαι!!!!!
Γιατί από τώρα?? Λίγο νωρίς δεν είναι??? Κρίμα!!!

Θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο μου είπαν μέχρι τα πρώτα 1.000 χλμ. να πηγαίνω 1η-2η-3η μέχρι 3.000 στροφές και μετά μπορώ να ανεβαίνω και λίγο παραπάνω (μέχρι 4.000 στροφές). Το βιβλιαράκι του κατασκευαστή λέει μέχρι τα πρώτα 2.000 χλμ προσοχή.
Ποιά είναι η άποψή σας? Εσείς πως το στρώσατε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-04, 17:16
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλορίζικο το Corollάκι σου! είναι και 1.6 θα μας πατάς δηλαδή :P
Την πρώτη φορά το έστρωνα μέχρι 1.000-1.500κμ μέχρι 4-4,500σαλ και την δεύτερη τα ίδια περίπου....
Όσο για τους τριγμούς φρόντισε να τους συνηθίσεις για να μην σου χαλάει και σένα η διάθεση...
join the club των τριγμών.. Εμένα τώρα άρχισε να τρίζει γύρω στις 4.000σαλ ο αριστερός αεραγωγός νομίζω...
Δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ με την εξεταστική γμτ...
Καλορίζικο και πάλι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-04, 21:55
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mariouli
Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια γι' αυτήν την προσπάθεια! Είμαι νέο μέλος στο site και νέος κάτοχος μιας Corolla 1.6 H/B 3d (Ακόμα δεν έχω κλείσει εβδομάδα).

Πήρα λοιπόν και εγώ το αυτοκινητάκι μου να πάω την εκδομούλα μου για να το στρώσω! Αφού έκανα λοιπόν 1.000 χλμ διαπίστωσα ένα τριγμό από το πάνω μέρος του ''τεμπέλη'' και άρχισα να απογοητεύομαι!!!!!
Γιατί από τώρα?? Λίγο νωρίς δεν είναι??? Κρίμα!!!

Θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο μου είπαν μέχρι τα πρώτα 1.000 χλμ. να πηγαίνω 1η-2η-3η μέχρι 3.000 στροφές και μετά μπορώ να ανεβαίνω και λίγο παραπάνω (μέχρι 4.000 στροφές). Το βιβλιαράκι του κατασκευαστή λέει μέχρι τα πρώτα 2.000 χλμ προσοχή.
Ποιά είναι η άποψή σας? Εσείς πως το στρώσατε?
Καλως ήρθες στο Club και καλορίζικο. Εγώ φίλε μου οταν το πήρα από την αντιπροσωπεια μου είπαν οτι δεν χρειάζεται στρωσίμο είναι ήδη στρωμένο βέβαια επειδή στην Ελλάδα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, ακολούθησα τις οδηγίες από το βιβλιαράκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μετα....
πάντως μην ανυσηχείς για τους τριγμούς έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα από τότε που βγήκε στην παραγωγή και η αποζημίωσή σου από τους τριγμούς θα είναι τα ευχάριστα ταξίδια

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-04, 00:41
Το avatar του χρήστη xazaxaris
xazaxaris Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Άρτα
Δύναμη Σεβασμού: 258
xazaxaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εδω και μια βδομαδα εχω και γω στην κατοχη μου μια 5θ 1.6 και μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο.Ενας θορυβος απο την ζωνη του οδηγου που δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα.Παντως εν συγκριση με το 307 του πατερα μου και το φοκους του αδερφου μου το αμαξι ειναι σαφως πιο ποιοτικο και ειδικα στο τομεα της αναρτησης οπου η κυλιση που προσφερει ειναι κορυφαια!!Περνας απο λακουβες χαντακια εγκαρσιες και δεν ακους τιποτα απο την αναρτηση!Οδηγησα το 307 για λιγο χτες και μου φανηκε σαν καρω, με την υστερηση απο το ηλεκτρονικο γκαζι τον απαραδεκτο μοχλο ταχυτητων και το βαρυ(σε σχεση με κορολα) τιμονι!!
τελοσπαντων, ειχα σκοπο να αλλαξω τα ηχεια στις μπροστα πορτες αλλα με αυτα που ακουω απο εδω μπορω να πω οτι φοβηθηκα!!Αν ειναι να αλλαξω τα ηχεια και να γεμισω τριγμουσ απο τις πορτες, αστο καλυτερα.Μονο τα τουιτερ και ηχεια στην εταζερα!!
Δεν ξερω παντως, μηπως ομως υπερβαλεται λιγο με τους τριγμούς?
Ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας εχουν τριγμους.Αν θελετε να γλιτωσετε απο δαυτους δυστυχως χρειαζονται πολλα ευρω και παλι με το χάλι των ελληνικων δρομων, αμφιβαλλω!!
Αυτα τα λιγα και απο εμενα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-04, 00:54
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατά τη γνώμη μου περισσότερους τριγμούς θα έχεις αν έχεις πιο πολύ μπάσο από τα ΗΧΕΙΑ....
Με ένα crossover το λύνεις αυτό το πρόβλημα..Έτσι όμως θες subwoofer!!!

Καλό είναι να μη γίνει ΜΟΝΟ αλλαγή tweeter γιατί μετά θα ακούς μόνο ψηλές!!! Κάτι πολύ σπαστικό!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-04, 01:23
Το avatar του χρήστη xazaxaris
xazaxaris Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Άρτα
Δύναμη Σεβασμού: 258
xazaxaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Κατά τη γνώμη μου περισσότερους τριγμούς θα έχεις αν έχεις πιο πολύ μπάσο από τα ΗΧΕΙΑ....
Με ένα crossover το λύνεις αυτό το πρόβλημα..Έτσι όμως θες subwoofer!!!

Καλό είναι να μη γίνει ΜΟΝΟ αλλαγή tweeter γιατί μετά θα ακούς μόνο ψηλές!!! Κάτι πολύ σπαστικό!!!
Δηλαδη αν αλλαξω τα μπροστα ηχεια και βαλω ενα οβαλ πισω θα εχω τοσο πολυ μπασο που θα γεμισω τριγμους?Η θεωρεις οτι τα εργοστασιακα ηχεια στις πορτες δεν βγαζουν καθολου μπασο, γιατι εμενα μου φαινονται αρκετα καλα για μαμισια, απλα δεν εχουν ελεγχο!Με ενα καλο διαιρουμενο πιστευω οτι θα εχω πιο σφικτο και ελεγχομενο μπασο.Για την εταζερα πιστευω οτι θα εχω σιγουρα τριγμους, αλλα μονο με αυτο το τροπο θα εχω λιγο εχτρα μπασο!Αν και παλιοτερα με ειχες προβληματισει να βαλω 16αρι στις πισω πορτες.Αλλα να ανοιξω ολες τις πορτες???Χαθηκαμε απο τους τριγμους!!!!!!!!!
Sub δεν προκειται να βαλω ουτε ενισχυτη.Ψαχνω ενα πολυ ευαισθητο ηχειο για μπροστα -πισω και αυτο ειναι ολο.Η πηγη με ικανοποιησε αρκετα
Οσον αφορα τα τουιτερ, πιστευω η αλλαγη να γλυκανει λιγο τις ψηλες που τωρα ειναι σκληρες μιας και το μαμισιο δεν ειναι και τιποτα σπουδαίο.Το ιδιο ειχα κανει και στο κλιω που εχω και ειχε επιτυχια σε πρωτη φαση.Θα δουμε!!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ρελαντι corolla 2002 akisdio SUPPORT 1 11-03-19 08:43
corolla 2002 akisdio SUPPORT 2 08-12-18 12:01
Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!! stefkot TOYOTA COROLLA E15 17 15-02-08 01:57
Βάρος COROLLA 1,4 2002 fotinos TOYOTA COROLLA E 12 23 10-10-07 10:04
Corolla 2002 MP3 ΛΑΜΠΡΟΣ SUPPORT 2 02-04-07 14:49

Page generated in 0,16930294 seconds (81,53% PHP - 18,47% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com