Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-02-04, 21:57
nikolas Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
nikolas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε το corolla σου πρεπει να ειναι πολυ ωρεεο δεν βαζειs καμια φωτογραφια του να το δουμε
Παλιά 01-02-04, 22:38
raceman Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 0
raceman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
tha frontisw na vgalw mia kai na thn valw edw....an kai ektos tis zantes kai to xamilwma , e3wterika einai mama!
elpizw opoios erthei sto face 2 face sta megara thn kyriakh na to dei, kai lew elpizw giati den vlepw alles symmetoxes apo to club opote akoma einai amfivoli kai i diki mou
Απάντηση με παράθεση
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!
Παλιά 02-02-04, 04:31
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!

Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε! Corolla 1.4 vvt-i , μοντέλο 2002 έχω κι εγώ, και ομολογώ πως είμαι αρκετά έως πολυ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Στα 7500 km μου άλλαξαν πολλαπλή εισαγωγής (εγγύηση πάντα) και είπαν πως το έχουν τα περισσότερα μοντέλα το πρόβλημα. Τώρα στα 18.000 km μου άλλαξαν όλο το πάνω μέρος του ταμπλώ, πάλι στην εγγύηση.. είχε ένα άνοιγμα πάνω από το cd και έτριζε συνέχεια.. Εκτός από αυτά το αυτοκίνητο κινητηριακά είναι άψογο, και έχοντας οδηγήσει κι άλλα 14άρια με εντυπωσιάζει με τις ροπές του και με το νεύρο του γενικότερα.
Αυτά..
Α.. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον DjBac για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει στο γαλάζιο corolla!

Υ.Γ: Το ανθρακί με τις Kosei από τη σχολή είμαι!! Και πάλι συγχαρητήρια!!

Δημήτρης
Παλιά 02-02-04, 05:05
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12
Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε! Corolla 1.4 vvt-i , μοντέλο 2002 έχω κι εγώ, και ομολογώ πως είμαι αρκετά έως πολυ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Στα 7500 km μου άλλαξαν πολλαπλή εισαγωγής (εγγύηση πάντα) και είπαν πως το έχουν τα περισσότερα μοντέλα το πρόβλημα. Τώρα στα 18.000 km μου άλλαξαν όλο το πάνω μέρος του ταμπλώ, πάλι στην εγγύηση.. είχε ένα άνοιγμα πάνω από το cd και έτριζε συνέχεια.. Εκτός από αυτά το αυτοκίνητο κινητηριακά είναι άψογο, και έχοντας οδηγήσει κι άλλα 14άρια με εντυπωσιάζει με τις ροπές του και με το νεύρο του γενικότερα.
Αυτά..
Α.. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον DjBac για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει στο γαλάζιο corolla!

Δημήτρης
Wp... Kalwston...
Na ta pume k sth sxolh kamia fora!! To corollaki su to vlepw, esena omws oxi!!!

Kemena mu exun allaksei eisagwgh, spiral aerosakou, twra paw gia vaseis moter k disko-platw apo Japan... Elpizw na paixtei kati me eggyhsh k gia to tablo!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-04, 10:02
karapn Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 260
karapn είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12
Αυτά..

Παιδιά γιατί αλάξατε εισαγωγή πολλαπλής; Τι ακριβώς παρουσιάζε; Έχω ακούσει και απο άλλους ότι λόγω σχεδιασμού της κάνει περισσότερο θόρυβο! Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι κάτι άλλο;

Δημήτρης
Wp... Kalwston...
Na ta pume k sth sxolh kamia fora!! To corollaki su to vlepw, esena omws oxi!!!

Kemena mu exun allaksei eisagwgh, spiral aerosakou, twra paw gia vaseis moter k disko-platw apo Japan... Elpizw na paixtei kati me eggyhsh k gia to tablo!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-04, 14:09
stelios Offline:
Νεότατος

stelios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν να το τι έχω να παρατηρήσω μετά απο ενάμιση χρόνο συμβίοση με μια Corolla Sedan 1.6 Ιαπωνικής συναρμολόγισης.

1. Κανένα απολύτως μηχανικό πρόβλημα μέχρι στιγμής.
2. Επιβεβαιώνω το πρόβλημα της βύθισης των στροφών της μηχανής στο απότομο γκάζι, ειδικά απο ρελαντί.
3. Κάποιες στιγμές οι στροφές του ρελαντί πέφτουν αρκετά ώστε να ταρακουνιέται όλο το αυτοκίνητο.

Κοπανήματα και τριξίματα.

Απο την πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το αυτοκίνητο (τον Ιούλιο του 2002) παρουσιάστηκαν διάφοροι θόριβοι. Αλλοι απο τα πλαστικά του και άλλοι απο το πουθενά.

1. Πρώτος θόρυβος, κοπάνημα θα έλεγα προερχόμενος απο το κέντρο και δεξιά του αυτοκινήτου. Αρχικά έιχα την αίσθηση ότι δεν ήταν καλά βιδωμένο το κάθησμα του συνοδηγού. Το κοπάνημα αυτό είναι ιδιάιτερα αισθητό όταν περνάω πάνω απο λακούβες ή απο εγκάρσια τομή στο δρόμο. Παράλληλα με το κοπάνημα ακούγεται και κάτι σαν ταλάντωση απο το δεξί πίσω μέρος του αμαξώματος. Να πούμε σαν η εξάτμηση να έχει κόψει κάποια βάση. Ο θορυβος αυτός περιορίστηκε, δεν εξαλείφτηκε, αλλάζοντας μιά βάση μηχανής, αυτή που βρίσκεται στο δεξιό θώλο.

2. Τριξίματα απο την πίσω μεριά του αυτοκινήτου και προέρχοντο απο τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, αφού το κλείδωμα που έκαναν με το αμάξωμα ήταν χαλαρό. Το θέμα διορθώθηκε με την προσθήκη διαφόρων πλαστικών λουρίδων.

2. Τριξίματα στην αριστερή μεριά, είδικά σε απιτάχυνση απο 2α σε 3η. Μετά απο επισταμένη παρακολούθηση βρήκα ότι ήταν τα χειριστίρια του ραδιοσυστήματος στο τιμόνι.

3. Κοπανήματα από όλες τις πόρτες που έχουν μισοκατεβασμένο τζάμι. Μάλον οι γρύλοι.
4. Τρίξιμο στο δεξιό μέρος του παρ-μπρίζ θα έλεγα κάπου κοντά στον αερόσακο του συνοδηγού.
5. Τρίξιμο, κοπάνημα και ότι άλλο θέλετε στην κεντρική κονσόλα και ειδικότερα πίσω απο το ηχοσύστημα.
6. Τρίξιμο στα μπροστινά μεγάφωνα και ιδιαιτερα σε αυτό που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού. Αλίμονο άν έχεις λίγο παραπάνω μπάσα στη μουσική που ακούς.

Περίεργος ήχος απο τα τακάκια των φρένων. Ακούγονται σαν να δουλεύουν επάνω σε σκουριαζμένους ή αγιάλυστους δίσκους. Αρχικά είχα την εντύπωση ότι είχαν φαγωθεί τα τακάκια. Ομως όχι. Τώρα περιμένω να αλλαχθούν τακάκια και δίσκοι ποιό βελτιωμένοι.

Αυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν παρατηρήσω τίποτε άλλο θα σας πώ. Πάντως εγώ είπα απο την πρώτη στιγμή που έπισα το αυτοκίνητο στα χέρια μου, ότι δεν αξίζει τα 20,000 ευρώ που το πουλάνε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-04, 22:28
nikolas Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 258
nikolas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
file mporei na epeses se problhmatiko aytokinhto. sthn antiprosopeia phges ? gia mena dyo lyseis yparxoyn h poyla to, h symbibasoy me ta triximata. mhpos eisai yperbolikos. pantos kai emena moy fenete poly akribh h 1600 corolla
Παλιά 03-02-04, 00:51
stelios Offline:
Νεότατος

stelios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolas
file mporei na epeses se problhmatiko aytokinhto. sthn antiprosopeia phges ? gia mena dyo lyseis yparxoyn h poyla to, h symbibasoy me ta triximata. mhpos eisai yperbolikos. pantos kai emena moy fenete poly akribh h 1600 corolla
Φίλε μου Νικόλα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε προβληματικό αυτοκίνητο. Αλλά απο ότι διαβάζω και σε αλλα forum τα ίδια προβλήματα ακούγονται πάνω-κάτω. Σύγουρα τα αυτοκίνητα που συναρμολογούνται τώρα ίσως έχουν απαλλαγεί απο αυτού του ίδους τα προβλήματα. Το αυτοκίνητο αυτό το επέλεξα αφού είχα συμβιώσει με την Corolla XLI του 1996, και ήμουν κατενθουσιασμένος. Είμουν δε σύγουρος ότι πηγαίνοντας σε ποιό καινούργιο μοντέλο θα είχα όχι μόνο την ποιότητα κατασκευής του παλαιοτέρου μοντέλου, αλλά πολύ περισσότερα. Αλλά τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Και βέβαια μπορεί η μηχανή του να λέει 110 άλογα, αλλά δεν το τσαγανό της παλαιάς 1600άρας. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα πληρώσει στα 13 με 14 χιλιάδες ευρώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά ένα αυτοκίνητο που κάνει 20 χιλιάδες ευρώ δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιες κατασκευαστικές ατέλιες. Εχω δε πάει αρκετές φορές στην αντιπροσωπεία, και δεν λεω οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να με εξυπηρετήσουν, αλλά τα προβλήματα δεν λύνονται. Το έχω σκεφτεί να το πουλήσω, αλλά είναι μόλις 18 μηνών αυτοκίνητο και εκ των πραγμάτων θα χάσω πολλά. Ετσι αναγκάζομαι να συμβιώνω με τα ανόητα προβλήματά του που για μιά ακόμη φορά είναι απαράδεκτα για τα λεφτά που πουλιέται!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-04, 09:27
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolas
Φίλε μου Νικόλα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε προβληματικό αυτοκίνητο. Αλλά απο ότι διαβάζω και σε αλλα forum τα ίδια προβλήματα ακούγονται πάνω-κάτω. Σύγουρα τα αυτοκίνητα που συναρμολογούνται τώρα ίσως έχουν απαλλαγεί απο αυτού του ίδους τα προβλήματα. Το αυτοκίνητο αυτό το επέλεξα αφού είχα συμβιώσει με την Corolla XLI του 1996, και ήμουν κατενθουσιασμένος. Είμουν δε σύγουρος ότι πηγαίνοντας σε ποιό καινούργιο μοντέλο θα είχα όχι μόνο την ποιότητα κατασκευής του παλαιοτέρου μοντέλου, αλλά πολύ περισσότερα. Αλλά τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Και βέβαια μπορεί η μηχανή του να λέει 110 άλογα, αλλά δεν το τσαγανό της παλαιάς 1600άρας. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα πληρώσει στα 13 με 14 χιλιάδες ευρώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά ένα αυτοκίνητο που κάνει 20 χιλιάδες ευρώ δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιες κατασκευαστικές ατέλιες. Εχω δε πάει αρκετές φορές στην αντιπροσωπεία, και δεν λεω οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να με εξυπηρετήσουν, αλλά τα προβλήματα δεν λύνονται. Το έχω σκεφτεί να το πουλήσω, αλλά είναι μόλις 18 μηνών αυτοκίνητο και εκ των πραγμάτων θα χάσω πολλά. Ετσι αναγκάζομαι να συμβιώνω με τα ανόητα προβλήματά του που για μιά ακόμη φορά είναι απαράδεκτα για τα λεφτά που πουλιέται!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΄ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΥΚΛΑ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Π.Χ. ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ HI FI ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΝΩΣΟΥΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ XLI HTAN ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΕΙΧΕ 115 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ EURO123456789

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-04, 15:04
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 278
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά τι θα κάνουμε με αυτους τους τριγμούς στα Corollaκια μας? Έχετε καμια ιδέα που να τα πάμε για να μας τα φτιάξουν? Κάποια καλη αντιπροσωπεία που να ασχοληθεί και να τα φτιάξει? Έχετε καμιά ιδέα?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ρελαντι corolla 2002 akisdio SUPPORT 1 11-03-19 08:43
corolla 2002 akisdio SUPPORT 2 08-12-18 12:01
Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!! stefkot TOYOTA COROLLA E15 17 15-02-08 01:57
Βάρος COROLLA 1,4 2002 fotinos TOYOTA COROLLA E 12 23 10-10-07 10:04
Corolla 2002 MP3 ΛΑΜΠΡΟΣ SUPPORT 2 02-04-07 14:49

Page generated in 0,17209506 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com