Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Αλογα Απο Τον Αισθητηρα Αερος? |
|
01-01-70, 03:00
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αλογα Απο Τον Αισθητηρα Αερος?
πηγα σημερα σε ενα μαγαζι με βελτιωτικα και ρωτησα αν μπορουμε να βρουμε κανενα πονηρο κολπο να ξετρυποσουμε κανενα κριμενο αλογο και μου ειπε οτι υπαρχη κατι καινουριο που τις τελαιυταιες μερες πουλαει σαν τρελο 100 κοματια!!! ειναι ενα εξαρτιμα που το ενωνεις με το ενα απο τα δυο καλωδια του αισθητηρα του αερος εισαγωγης με αποτελεσμα να ξεγελαει τον εγκεφαλο οτι ο εισερχομενος αερας ειναι πιο κρυος το εξαρτιμα εχει ριθμυστη εντασης(το ρυθμιζης "οσο θες") και κουμπι απενεργοποιησης .ακουγετε εξηπνο ειναι εικολο στην τοποθετηση κανει 49e .τα μιωνεκτιματα πιστευω εχουν να κανουν 1ον με το αν το μοτερ χτυπαει πυρακια (εχει το ρυθμιστη παντος για αυτο το λογο και το γραφη και το εντυπο οτι υπαρχη κυνδινος) και 2ον αν εχεις εισαγωγη κρυου αερα οπως π.χ. ο μαρμελ θα εχεις κανενα αποτελεσμα ?ιδιος το χειμωνα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
30-01-06, 17:20
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
εχει εγγυηση επιστροφης χρηματων σε μια εβδομαδα και υποσχετε ως 15 αλογα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
|
30-01-06, 17:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το ίδιο πράγμα το έχω βρει στο e-bay με 1 ή 2 δολλάρια... Μούφα μου φαίνεται...
|
|
Re: Αλογα Απο Τον Αισθητηρα Αερος? |
|
30-01-06, 17:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Αλογα Απο Τον Αισθητηρα Αερος?
Η αληθεια ειναι οτι κανει δουλεια αυτο το πραγμα αλλα δεν νομιζω τοση μεγαλη(15 αλογα).Νομιζω στην αθηνα βρισκεται ενας τετοιος μαστορας που παιρνεις αλογα απο τετοιες πουστιες αλλα...
30-01-06, 17:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Τα 50 ευρώ είναι γελοία τιμή!! Στην ουσία ένας ροοστάτης είναι!! ΔΕΝ παίρνεις τόσα άλογα με τίποτα... Σκέψου, όση διαφορά βλέπεις χειμώνα με καλοκαίρι ή όταν είναι κρύο το μοτέρ!! Για κάτι τόσο μικρό δεν αξίζει καν το μπλέξιμο!! Κάτι ξέρει ο εγκέφαλος που διαβάζει συγκεκριμένες τιμές.. Αν τις αλλάξεις το πιο πιθανό είναι να χτυπάει πυράκια το μοτέρ μετά!
|
|
|
|
30-01-06, 19:06
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια νομιζω και εγω οτι 15 αλογα ειναι πολλα .παντος θα κανη καποια δουλεια το λεω γιατι στο δικο μου που περνει αερα απο εξω με πατεντα οταν ειμαι σε ρυθμους αργους και ο αερα που εισερχετε ζεστενετε παρατηρω οτιτο αυτ/το κοβη λιγο οταν ομως κινουμε με μεγαλητερες ταχυτητες και ο αερας δεν προλαβενη να ζεσταθη το αυτ/το πηγενη καλυτερα ως πολλη καλυτερα μερικες φορες με τη λογικη αυτη το εξαρτημα πιθανολογο να κανη δουλεια .τωρα οπως λεει ο DjBac ενας ρεοστατης ειναι και συμφωνω και εγω οτι μαλλον ετσι ειναι ρε μηπως να αγορασω ενα ρεοστατη να το φτιαξω μονος μου να γλυτοσουμε τα 49ε?η τελικα δεν αξιζει τον κοπο?
|
30-01-06, 20:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
αυτό που θέλει να σου πουλήσει είναι η πατέντα της ψυχρής εκκίνησης το έχει κάνει ο φίλο μου στην καρίνα του.θέλει ένα ποτενσιόμετρο(ροοστάτη) και ένα διακοπάκι.το τοποθετείς και το ρυθμίζεις εκεί που δουλεύει καλήτερα.με ζεστό πάντα το μοτέρ όταν το ανοίγει το ρελαντί είναι στις 1500 στροφές και το αμάξι πάει σαν παλαβό = καίει τα άντερά του.Νίκο δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται κάτι τέτοιο έτσι και αλλιώς με το μοτέρ που έχεις άλογα κάτω από το καπό υπάρχουν!
|
30-01-06, 21:39
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
diafanh-psyxh που εχει κανει την ενοση με το ροοστατη ? ειναι σημαντικο για μια κοντρουλα η σε μια προσπεραση .αν ξερεις η μπορεις να μαθεις θα σου ημουν υποχρεωμενος
κωστα να κανονησουμε να πιουμε κανενα καφε μια γειτονια ημαστε.(αν εχεις και κανενα φιλο με TS φερτον να κεραση τον καφε μετα το τσαι που θα τον κερασω χα χα)
|
31-01-06, 00:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ρε Νίκο όλο φυτιλιές τους βάζεις ρε συ.Λοιπόν σε δύο βδομάδες τελειώνω την εξεταστική από εκεί και μετά οι καφέδες( να σου φέρω και τη κάρτα με έχει πρίξει ο Μαρμελ) γιατί τώρα παίφτει διάβασμα.Θα τον ρωτήσω και θα σου πω αλλά να ξέρεις αυτός είναι μαμά 1,6
|
01-02-06, 01:02
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Από ότι κατάλαβα η ιστορία αυτή απλά δίνει λίγο πιο πλούσιο μείγμα. Τι μπορεί να κερδίσει κανείς από αυτό; Και τι μπορεί να χάσει από την διάρκεια ζωής του καταλύτη και του λ. Μήπως θα μαζεύει και κάπνα πουθενά; Γιατί προφανώς αυτό θα είναι μόνιμα σε "λειτουργία".
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16704607 seconds (82,64% PHP - 17,36% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|