Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
provlima stin ekinisi..... |
|
01-01-70, 03:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
provlima stin ekinisi.....
kali xronia re paidia o,ti epithimite...loipon mia erwtisi...exw ena corolla 2 examino2004 1,4(to kai kala spor) foarei mesaio teliko,xamilwma 3,5cm(mono elatiria),enan agermo me remote starter ktl kai ena dvd player me mia othoni...auta me ti exw valei mpas kai voithisoun stin lisi.
den pairnei panta me tin prwti eidika an stamatisw na valw venzini or kati tetoio me tin deuteri kai polles fore me tion triti...gurnaei i miza alla den arpazei( NA TONISW OXI PANTA KAI SXEDON SPANIA..ALLA OK EINAI spastiko gia kainourgio amaxi)
|
|
|
|
02-01-06, 09:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φίλε Roy χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Το πρόβλημα που αναφέρεις το παρουσιάζει και το δικό μου μερικές φορές (μοντέλο 2ος 2005 - E12 1.4 terra facelift). Πριν από λίγες μέρες ρώτησα στην αντιπροσωπεία της Πάτρας, αφού εκεί διαμένω, και μου είπαν (χωρίς βέβαια να του ρίξουν μια ματιά...) ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί!!! Έχει να κάνει, λένε, με την ενεργοποίηση κάποιου συστήματος... (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς). Μου πρότειναν, αφού γυρίσω το κλειδί στην θέση ON, να περιμένω να σβήσουν τα λαμπάκια του ABS και το P/S και μετά να γυρίσω την μίζα.
Πάντως, συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ ενοχλητικό και απογοητευτικό κάτι τέτοιο σε καινούργιο αυτοκίνητο. Σε μία- δύο εβδομάδες θα πάω για αλλαγή λαδιών και θα τους πω να το κοιτάξουν πιο προσεχτικά, γιατί η ερμηνεία που μου έδωσαν για το πρόβλημα δεν με πείθει...
Θα ενημερώσω σχετικά...
Υ.Γ. Καλως ήρθες στο club.
|
|
Re: provlima stin ekinisi..... |
|
02-01-06, 11:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Re: provlima stin ekinisi.....
Καλή χρονιά κι από μένα...
Και σε μένα το κάνει. Σε μένα βέβαια δεν γυρίζει η μίζα αλλά σταματάει... Με την 2η προσπάθεια παίρνει αμέσως εμπρός...
Βέβαια μου το κάνει πολύ σπάνια, άντε να μου το έχει παρουσιάσει 5-6 φορές σε διάστημα 15 μηνών που το έχω και με 42000 χλμ στο οδόμετρο ήδη...
|
02-01-06, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
thanx re paidia alla ante na doume...to koitaxa ligo kai se alla site gi auto kai stin ameriki gia tin amerikaniki ekdosi tou autokinitou lene pws einai euaxaristimenoi kai ta loipa ki as exei to ignition problem...anyway..an vreite kati neotero peite....ki egw perimenw sxedon panta na svisoun ola ta labakia....
|
02-01-06, 18:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
P.s otan organwthw me to diko mou p.c tha valw kai merikes pics na mou peite kai gnwmi gia to kamari mou! vasikia tha ithela na pw oti to club einai oti prepei gia emas pou psaxnomastre gia to sugekrimeno amaxi giati mporoume na kanoume pragmata pou exoun eidi dokimastei kai den pame sta tufla!!well Done boys keep up the Good WORK!!
|
02-01-06, 19:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό που λές, συγκεκριμένα όταν έβαλα βενζίνη, 2-3 φορές. Δεν νομίζω να είναι κατι το ανησυχητικό.. Πάρα πολύ σπάνια μου συμβαίνει. Πάντως έχω ακούσει και απο άλλους πως πρέπει να περιμένεις να σβήσει το ABS και το P/S προτού εκκινήσεις το αυτοκίνητο.
Καλως ήρθες στο Club.
|
|
|
19-04-06, 23:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
παιδιά έγω πιστεύω οτι το πρόβλημα αυτό εντοπίζεται στο οτι η μπαταρία της μαμάς είναι λιγό μικρή. καλό θα ηταν να αντικατασταθεί με μία μεγαλύτερης χωρητηκότητας και το πρόβλημα θα εξαφανηστεί
|
|
20-04-06, 01:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σε τετοιες περιπτωσεις παιζει και να φταινε και τα μπουζι. Αλλα μαλλον σε εσας ειναι ειδικο το προβλημα και οχι κατι γενικο οπως αυτο που λεω εγω. Αν μου εκανε εμενα αυτα (ε101) εκει θα ψαχνομουν και στην μπαταρια.
20-04-06, 02:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Το δικό μου είχε μείνει 10-11 μέρες ακούνητο επειδή έλειπα και όταν γύρισα η μίζα δεν κουνιόταν καν...
Καλωδιάκια και πήρε. Τώρα παίζει κανονικά, αλλά μάλλον η μπαταρία πλησιάζει προς το τέλος της ζωής της...
|
20-04-06, 09:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν ξέρω κατά πόσο φταίει η μπαταρία για το πρόβλημα της εκκίνησης του κινητήρα που συζητάμε εδώ. Και αυτό το λέω γιατί εμένα παίρνει κανονικά και χωρίς πρόβλημα κάθε φορά που είναι παγωμένο. Το πρόβλημα το παρουσιάζει εάν σβήσω τον κινητήρα μετά από κάποια διαδρομή και αφού βέβαια έχει ζεσταθεί (π.χ. για να πάρω εφημερίδα από το περίπτερο...) και μετά, όταν πάω να ξαναβάλω σε λειτουργία τον κινητήρα, δεν ανεβάζει στροφές κατά την διάρκεια που γυρίζει η μίζα για να μπορέσει να πάρει μπροστά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειάζεται να πατήσω λίγο το γκάζι, όπως έκανα παλιά στο SEAT του 1978 που είχα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17789292 seconds (81,97% PHP - 18,03% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|