Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Ηλιοροφη |
|
24-09-05, 16:20
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ηλιοροφη
Ενδιαφέρομαι να βάλω ηλιοροφή στο corollaki μου(μα..... που δεν έβαλα με την αγορά αλλά δεν έπαιζαν τα φράγκα).Γνωρίζει κάποιος τιμή,πόσο εύκολο είναι κ που μπορώ να απευθυνθώ για καλή δουλειά?Μιλάω για ηλεκτρονική.Κάνα πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσω?Τhanks.Corolla για πάντα
25-09-05, 00:23
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Στην webasto φιλε ειναι η μονη λυση.Εδω και τα εργοστασιακα αυτοκινητα που παρουσιαζουν καποιο προβλημα εκει απευθυνονται.Τιμη για ηλεκτρικη ανοιγομενη προσφορα γυρω στα 800 ευρω.Αντε 1000.Παντως για ηλεκτρικη συρομενη και εξαφανιζομενη αν θυμαμαι καλα γυρω στα 1200-1500 ευρω.Τωρα για προβληματα ενταξει το φυσιολογικο ρισκο και δεν νομιζω αν γινει κατι να μην φτιαχνεται.Εξαλου σου δινουν και εγγυηση.
Υ.Γ Μην ξεχασεις να τη δηλωσεις στο υπουργειο.Σου δινουν ολα τα απαραιτητα χαρτια.
|
25-09-05, 01:04
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
|
|
Φίλε GRECTOR για δοκίμασε και εδώ:
http://www.ikaros.gr/html_gr/siteframes/proionta.html
Εκεί έβαλε ένας φίλος, με 800€ και του πήρε 5 ώρες.Αν θυμάμαι καλά, είναι ηλεκτρική και "κρύβεται" όταν ανοίγει.
|
25-09-05, 13:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγώ που ρώτησα έχουν 2 τύπους. Η μία είναι ανοιγόμενη εξωτερικά, που είναι και αρκετά σπορ εμφανισιακά και η άλλη είναι όπως του εργοστασίου. Πιστεύω πως συμφέρει η πρώτη γιατί τοποθετείται αυθημερόν ενώ αυτή που κρύβεται στον ουρανό νομίζω πως θέλει 2-3 μιας και πρέπει να ξαναγίνει επένδυση του ουρανού. Αν ρωτήσεις όπως στην αντιπροσωπία θα σου πούν πως κόβονται κάποια μέταλα (όχι μόνο ο εξωτερικός ουρανός) αλλά δεν έχεις πρόβλημα. Πάντως εγώ προβληματίστηκα που το έψαχνα.
|
26-09-05, 12:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Μην ξεχασεις να τη δηλωσεις στο υπουργειο.Σου δινουν ολα τα απαραιτητα χαρτια.
|
Γιατί πρέπει να δηλωθεί στο υπουργείο ;;;
|
26-09-05, 13:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Γιατί πρέπει να δηλωθεί στο υπουργείο ;;;
|
Διοτι ειναι κατι σαν την αλλαγη κινητηρα, πρεπει να υπαρχει εγκριση απο καποιο μηχ/γο μηχανικο οτι ολα ειναι νομιμα, οτι δεν επηρεαζεται η στιβαροτητα του αμαξωματος, η ασφαλεια του, κλπ,κλπ, και κατοπιν αναγραφεται και στην αδεια κυκλοφορια σου "φερει ηλιοροφη". Αλλιως πας στο ΚΤΕΟ και σε κοβουν. Απλα πραμματακια δλδ, σαν να πλαθεις κουλουρακια!!
|
|
Re: Ηλιοροφη |
|
26-09-05, 13:12
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Re: Ηλιοροφη
Με λιγα λογια δε κοβουμε ετσι απλα τις λαπαρινες, περνω πριονι δλδ και βουυυυρρ τσουφ τσουφ. "Υπουργειο" => Μηχανολογικο της Διευθυνσης Συγκοινωνιων.
|
26-09-05, 13:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
όπως τα λέει ο GEORGIOS_XYNOS ξέρω και γω πως είναι τα πράγματα....
|
|
Re: Ηλιοροφη |
|
26-09-05, 15:37
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Re: Ηλιοροφη
Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρεπει να παει το οχημα στην Διευθυνση , να ελεγχθει και να σημειωθει απο τους εκει μηχανολογους το καταλληλο σημειο κοπης του πλαισιου της οροφης, να εγκριθει ο ηλεκτρολογικος σχεδιασμος της ολης εγκαταστασης να παει στο συνεργειο και να κοπει, να ερθουν οι μηχανολογοι να εγκρινουν το σημειο κοπης και την κοπή και να υπογραψουν.
Φυσικα αυτη πιστευω πως ειναι η θεωρια και επειδη καποιοι θα πουν οτι εβλεπα παλι εως αργα εργα επιστημονικης φαντασιας, απλα πληρωνεις ενα μηχανολογο που καθεται σε μια καρεκλα εξω απο το μηχανολογικο, υπογραφει και ολα εγιναν.
Και ενα ανεκδοτο:
Μια μερα πηγα στο Μηχανολογικο με ενα φιλο μου για να εγκρινει αλλαγη μηχανης και του ειπαν οτι πρεπει να εχει εγκριση απο Μηχανολογο, οκ ειπα εγω, ειμαι Μηχανολογος και μου απαντησαν : εσυ δεν μας κανεις εμεις θαλουμε χαρτι απο τους αλλους εκει εξω! Καλο ανεκδοτο, ε? Ξερετε γιατι το ρουσφετι ονομαζεται ΜΙΖΑ? Για τι χωρις αυτην τα γραναζια δεν παιρνουν μπροστα!!!
Ενταξει, ενταξει το βουλωνω, τελος......
|
|
|
|
28-09-05, 02:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάντως να ρωτήσετε και τι παίζεται με τις ασφαλιστικές εταιρίες γιατί ένα φιλαράκι μου που είναι ασφαλιστής κάτι μου είπε ότι παίζει να υπάρχει πρόβλημα όπως στα κάμπριο τα οποία δεν ασφαλίζονται για μεγάλο ποσό στις καλύψεις ολική και μερική κλοπή με την δικαιολογία ότι είναι ευπαθή στην παραβίαση και η δήλωση της ηλιοροφής στην άδεια κυκλοφορίας μπορεί να γίνετε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγω για να ξέρουν οι ασφαλιστικές δηλαδή με τι έχουν να κάνουν όποιος βρει κάτι ας βάλει ένα post να ξέρουμε κι εμείς θα ψάξω κι εγώ κι εδώ είμαστε.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16780996 seconds (81,71% PHP - 18,29% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|