Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Ηλεκτρικό Γκάζι |
|
09-08-05, 18:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ηλεκτρικό Γκάζι
Γιατί η TOYOTA βγάζει την Ε12 1,4 με μηχανικό γκάζι και την 1,6 με ηλεκτρικό;;;
loud
Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;
Νομίζω ότι το ηλεκτρικό γκάζι είναι μια περιτή πολυτέλεια, ενω θα μπορουσε να χαρακτηριστει και μειωνεκτημα, μια και παρουσιαζει καποια υστέρηση, ενω αν χαλάσει τρέχει και δεν φτάνεις, σε αντίθεση με την ντίζα που δεν κοστίζει, και αν χαλάσει επισκευάζετε ευκολα...
Αλήθεια η Ε12 T-Sport εχει ηλεκτρικό ή μηχανικό γκάζι;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
Re: Ηλεκτρικό Γκάζι |
|
09-08-05, 20:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ηλεκτρικό Γκάζι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Αλήθεια η Ε12 T-Sport εχει ηλεκτρικό ή μηχανικό γκάζι;;;
|
Ευτυχώς έχει μηχανικό...Συχαίνομαι την αίσθηση του ηλεκτρικού,ειδικά αυτών των group vag...Τρομερή χρονοκαθυστέρηση.Του ΤS βρίσκω οτι είναι πολύ καλό σε απόκριση...Μ'αρέσει.Το τσιμπάς και κατευθείαν δίνει.Σαν τον παλιό καλό καιρό.Πάντως 1,6 ε12 που οδήγησα δεν βρήκα να έχει τρομερό πρόβλημα απόκρισης.Αν οδηγήσεις συχγρονο group vag θα καταλάβεις τι εστί υστέρηση!
Υ.Γ:Επειδή στο yaris είχα βάλλει και γώ πεντάλ sparco το είχα δυναμομετρήσει και είχε δώσει γύρω στα 4 άλογα στον τροχο.Αν όμως δεν είναι βιδωτά αλλά με πιρτσίνια δίνει και μέχρι 6 σε συνδιασμό πάντα με ένα καλό ζευγάρι πατάκια...
|
|
|
10-08-05, 10:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Υ.Γ:Επειδή στο yaris είχα βάλλει και γώ πεντάλ sparco το είχα δυναμομετρήσει και είχε δώσει γύρω στα 4 άλογα στον τροχο.Αν όμως δεν είναι βιδωτά αλλά με πιρτσίνια δίνει και μέχρι 6 σε συνδιασμό πάντα με ένα καλό ζευγάρι πατάκια...
|
Γεια σου ρε Jims με τα ωραία σου!
|
|
|
10-08-05, 10:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Βαγγέλη οι διαφορές ανάμεσα στην 1.4 και στην 1.6 δεν είναι τόσο λίγες όσο φαίνετε (στην pre face lift τουλάχιστον). Με ένα φιλαράκι που είχε την 1.6 και αλλάξαμε οχήματα ένα βράδυ παρατηρήσαμε και οι δύο διαφορές στο συμπλέκτη, στο κιβώτιο ταχυτήτων και στις αναρτήσεις με την 1.4 να είναι πολύ ποιο σφιχτή (αυτό προφανώς γιατί ο κινητήρας του 1.6 κινεί ποιο χαλαρά το όχημα ενώ το 1.4 χρειάζεται βοήθεια για να έχει τις απαραίτητες επιδώσεις)
Τώρα για το γκάζι το ηλεκτρικό είναι το μέλλον (καλώς ή κακώς) όλα τα car σε λίγα χρόνια θα έχουν τέτοιο. Δεν ξέρω τι θετικά έχει απέναντι στη ντίζα αλλά είναι γεγονός ότι για τον οδηγό αυτό που βλέπει είναι μόνο την αρνητική καθυστέρηση. Πιστεύω λιπών ότι η ΤΟΥΟΤΑ το έκανε στο πλαίσιο του ότι το 1.6 το θέλει ποιο χαλαρό από το 1.4 και ότι είναι ένα βήμα ΄΄μπροστά΄΄ .Όσο για το αν χαλάσει δύσκολα θα σε ενδιαφέρει το κόστος όταν γιατί αναλόγως το πώς και που θα σου χαλάσει το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ μεγάλο (χαλάρωσε πάντως δεν είναι τόσο εύκολο). Τις διαφορές του 1.4 με το 1.6 που σου είπα τις έχεις δει και στο face lift;
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
12-08-05, 13:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι το 1,6 εχει ηλεκτρικο γκαζι
12-08-05, 13:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Θεόδωρε όντως έχει ηλεκτρικό γκάζι η καινούρια corolla (facelift). Είπα του Βαγγέλη (ranger) σε μία συνάντηση να μου ανοίξει το καπώ και το είδα. Εγώ έχω την pre-facelift και έρχεται κανονικά ντίζα στο γκάζι. Στου Βαγγέλη δεν υπάρχει καθόλου ντίζα, απλά ένας ηλεκτρονικός μηχανισμός που πιάνει πάνω στο γκάζι...
|
13-08-05, 16:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
κακη κινηση απο πλευρας tοyota.αυτο ηταν ενα απο τα πλεονεκτηματα της κορολιτσας και τωρα μου ακολουθουν το προγραμμα των γερμανων.παιδια δεν θελω να απογοητευσω κανεναν μπορει να ειναι και καλυτερα με ηλεκτρικο γκαζι.εγω παντως προτειμω ντιζα και συρματοσχοινο για καλυτερη αισθηση........................................... .........
13-08-05, 16:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
|
|
Αν το σκεφτουμε κάπως ψύχραιμα (αλλά πολύ ψύχραιμα) ίσως ειναι η κατασταση όπως τότε που βγήκαν οι καταλύτες και οι αισθητήρες λ. Όλοι λέγανε για φιμωμένη επιτάχυνση κτλ αλλά η τεχνολογία λίγα χρόνια μετά κατάφερε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις. Ίσως η επόμενη γενιά ηλεκτρικού γκαζιού να είναι πιο άμεση από την τελευταία με ντίζα. Όλα είναι πιθανά. Άλλωστε όλοι εμεις με τα τελευταίας γενειάς injection νομίζω ότι δεν μπορούμε και πολύ να μιλάμε για αισθηση...
|
14-08-05, 13:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
φιλε αντωνη εχει δικιο απο την μια αλλα σκεψου οτι στους καταλυτες μπορεις να βαλεις χερι και τους αισθητηρες μπορεις να τους μπερδεψεις για να βελτιωσεις το αυτοκινητο σου.Το ηλεκτρικο γκαζι οτι και να κανεις ποτε δεν θα μπορεσεις να το κανεις ντιζα............................................. .................................................. .............................
14-08-05, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Φίλε Θεόδωρε και στο ηλεκτρικό γκάζι υπάρχει συσκευή που μπορεί να το βοηθήσει για να γίνει ποιο άμεσο (νομίζω ότι λέγετε power boost αν δεν κάνω λάθος)τώρα να του βάλεις ντίζα δεν μπορείς απ΄ όσο ξέρω αλλά το βασικό πρόβλημα της απόκρισης του γκαζιού μπορεί να βελτιωθεί
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17823410 seconds (84,22% PHP - 15,78% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|