Γ... την γκαντεμιά μου
!!!
Είχα παρκάρει το car (Ε12 1.4 f/l) λίγο πιο πέρα από το εξοχικό μου και πηγαίνοντας να το πάρω, τί να δω; Κάποιο "καλόπαιδο" μου έχει φάει τον μπροστινό προφυλακτήρα κάτω από το δεξιό φανάρι. Η ζημιά έγινε μάλλον από μηχανάκι - μηχανή (από την εξάτμισή του). Έχει κάνει μια τρύπα η οποία προέρχεται από κάψιμο (διάμετρος περίπου 5εκ.) fire Έχει λιώσει κανονικά το πλαστικό του προφυλακτήρα. Φυσικά δεν ξέρουμε ποιος το έκανε ούτε άφησε κάνα σημείωμα...
Άμα τον βρω θα του σπάσω το κεφάλι
Έξι μηνών car και να μου το κάνει έτσι...
Τέλος πάντων ευτυχώς που έχω μικτή ασφάλεια. Με ενδιαφέρει και εμένα να βάλω τον προφυλακτήρα της TS. Ακόμα σκέφτομαι, επειδή δεν έχω προβολείς ομίχλης (μοντέλο terra), να βάλω τον δικό του προφυλακτήρα και να περάσω στην ασφάλεια και τους προβολείς. Δεν ξέρω όμως εάν μπορώ να το κάνω. Πέρα από τους προβολείς θα χρειάζομαι και νέο διακόπτη για τα φλας και τα φώτα (αριστερά από το τιμόνι) αφού ο υπάρχων δεν έχει θέση για για τους εμπρός προβολείς ομίχλης. Αυτό πως να το περάσω...;
Ξέρει κανείς τιμή για προφυλακτήρα - προβολείς - διακόπτη φλας/φώτων για το f/l (απλό - TS); Για να δω που φτάνει το κόστος να ξέρω τι να περάσω στην ασφάλεια και τι όχι.