Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Δερμότινο Σαλόνι |
|
07-06-05, 21:17
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
LEVADEIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δερμότινο Σαλόνι
Μήπως έχει βάλει κάποιος στην Ε12 δερμάτινο? Εντυπώσεις? και φυσικά από τιμές που κυμαίνονται? Καμμιά καλή πρόταση?
|
07-06-05, 21:48
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Εγω φιλε πήρα την corolla μου πριν 3εις εβδομαδες και εβαλα απο την αντιπροσωπεια δερμα (δωρο του μπαμπα το δερμα). Γ@μ@ει αλλα τσουζει : 1345 Euro. Αλλα αφου ηταν δωρο του μπαμπα τι να του πω? Δεν το θελω?
Παντως ειναι κουκλι. Κοιτα εδω:
http://www.corollaclub.com/forum/alb...php?pic_id=590
κι εδω:
http://www.corollaclub.com/forum/alb...php?pic_id=591
Πριν αποφασισω να παρω την corolla, ψαχνομουν για το vw polo και εκτος αντιπροσωπειας που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει 1000 Euro, βεβαια το Polo εχει και μικροτερη επιφανεια που μπορει να καλυφθει με δερμα απο την Ε12 μας. Τωρα, αν ρωτησεις εκτος αντιπροσωπειας υποθετω πως θα σου πουν καλυτερη τιμη απο 1345 Euro.
Για μενα πριν κανεις οτιδηποτε, ψαχτο καλα.
|
|
Re: Δερμότινο Σαλόνι |
|
07-06-05, 22:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Re: Δερμότινο Σαλόνι
Εγω την πηρα την corolla με δερμα.
Λεει πολλα!!!! Δεν ξερω απο τιμες (μεταχειρησμενο) αλλα απο εδω και στο εξης οτι αμαξι και να παρω τιμονι, λεβιες, και καθισματα θα ειναι δερματινα.
Τα συνιθησα
Το καλοκαιρι βεβαια τρεχω απο σκια σε σκια γιατι λιγο αν το αφησεις στον ηλιο παιρνει φωτια!!
Τωρα που βλεπω τις φοτο του φιλου με την facelift Ε12 .... μπορω να πω οτι η διχρωμια ειναι τρελα!! Το δικο μου ειναι ΚΑΤΡΑΝΙ μαυρο δερμα. Ολο το καθισμα. Καμια σχεση με του παιδιου.
08-06-05, 00:19
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
LEVADEIA
|
|
Όντως πολύ ωραίο το σαλονάκι.. Σε ποιά αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ το έβαλες? εγώ ρώτησα και μου είπαν 1500!! μάλιστα μου είπαν νομίζω ότι είναι connolly.. ίσως εκτός αντιπροσωπείας να παίζει και πιο φθηνά.
|
08-06-05, 16:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
connolly ειναι το δικο μου (pre-facelift)
Και σε σχεση με κατι focus collection και mazda6 που εχω δει.....ειναι πολλυ ποιο ποιοτικο!!
08-06-05, 19:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
connolly ειναι το δικο μου (pre-facelift)
|
Στη Λάρισα που είχα ρωτήσει μου είπαν connolly(απο τα καλύτερα δέρματα-Βασιλικά νομίζω τα λένε)μου είχαν πει 1600€ με 10ετή εγγύηση,1400 € ένα άλλο δερμα και 750 ευρώ δερματίνη και τα καθίσματα οι πλαινές επενδύσεις στις πόρτες...Βέβαια αν κρίνω απο τις διαφορές που βρήκα στα λάστιχα φαντάζομαι οτι στην Αθήνα παίζουν και εως 15-20% φτηνότερα..Καταπληκτικό σαλόνι είχε και η πορτοκαλί(χωρίς σχόλιο)με τις "πετρινες" αερογραφίες(επίσης χωρίς σχόλιο) ε12 απο τη Ρόδο που ήταν στο burn out πρίν κανα 6 μηνο και τα καθίσματα ήταν και ανακατασκευασμένα με ενίσχυση των πλαινών...Γ@μ@το σαλονάκι!!
|
08-06-05, 23:54
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Στον ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ πανω στην Καβαλας το εβαλα. Αλλα οπως ειπα το πηρα το αμαξι κατευθειαν με το δερμα απο την αντιπροσωπεια.
Οχι οτι ειναι στη δικια μου corolla αλλα ειναι απεχτη η διχρωμια που εχω βαλει, και φυσικα ειναι δερματινο και το τιμονι και ο λεβιες ταχυτητων.
Οσο για τη ζεστη και τον ηλιο: Η corolla μου ειναι μαυρη και καταλαβαινεις οτι ειναι φουρνος μεσα οταν εχει ηλιο. Σημερα συγκεκριμενα πριν παω στη σχολη, ανοιγω την πορτα για να μπω και καηκα. Οποτε βαζω μπροστα τη μηχανη και με κλειστα παραθυρα ανοιγω το air-condition στο τερμα. Κλεινω την πορτα και μετα απο 30-40 λεπτα που ξαναμπαινω μεσα ηταν παγος το αμαξι, οποτε δεν εχεις προβλημα με το δερμα.
Οποιος δεν εχει δερμα, αξιζει τα λεφτα να βαλει, ασε που ειναι πολυτελεια και δινει και αλλο κυρος στο αυτοκινητο. Εκτος κι αν καποιος ζηταει μονο τα πολλα αλογα.
|
|
Re: Δερμότινο Σαλόνι |
|
09-06-05, 00:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Re: Δερμότινο Σαλόνι
Το δερματινο σαλονι βγαινει μονο σε διχρωμια??Τι αλλες επιλογες υπαρχουν??Εχω corolla sport 1.6 με την μπλε διχρωμια και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο!!Αλλα το δερμα εχει αλλη χαρη με μειονεκτημα το καλοκαιρι και οτι γλυστραει...
10-06-05, 21:48
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
KOITA: Οσο αφορα το χρωμα, κανεις παπαδες, οτι χρωμα θες και οτι συνδιασμο χρωματων θες... Οσο για το καλοκαιρι...: Διαβασε παραπανω
|
10-01-09, 04:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
παιδια εχουμε μηπως καμια καλη προσφορα για δερματινα καθισματα ητε για καληματα?? ωραια τα μαμα καθισματα....αλλα το δερμα ειναι σιγουρα το κατι αλλο!! τιποτα καινουριο??
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Δερμάτινο σαλόνι |
hyper |
TOYOTA COROLLA E 12 |
14 |
11-01-10 14:29 |
Page generated in 0,16617703 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|