Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Γειωσεις Και Ηλεκτρικα |
|
22-04-05, 00:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γειωσεις Και Ηλεκτρικα
Σημερα ο toyota mania γειωσε κανονικα το τετρατροχο του.Αποφασισα να αναβαθμισω λιγο ακομα το συστημα αναφλεξης με μπουζοκαλωδια και γειωσεις,αλλα επειδη τα καταπληκτικα 5STAR 9,5mm σιλικονης δεν κουμπωνανε στο ντιστριμπιτερ yell (απο corolla με 4A-FE,αλλα η corolla δεν εχει πολλαπλασιαστη και το ντιστριμπιτερ ειναι διαφορετικο) τοποθετησα μονο της γειωσεις.Εντυπωσεις προσεχως.Το θεμα μπουζοκαλωδια δεν θα πεσει αμαχητη .
Re: Γειωσεις Και Ηλεκτρικα |
|
22-04-05, 13:17
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Γειωσεις Και Ηλεκτρικα
Ωραία είναι. Ελπίζω να κάνουν και καλή δουλεια!!! :P
Τελική: 235km/h++
|
|
|
22-04-05, 17:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Τελικα απο την AUTO PRO μας ειπανε οτι θα μας στειλουνε αλλα ανταπτορακια για τα μπουζοκαλωδια και θα κουμπωνουν στην AVENSA μου .Αντε να δουμε.
|
23-04-05, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Ο toyota mania λεει οτι οι περισσοτεροι κατασκευαστες(αν οχι ολοι) εχουν καβουρια στην τσεπη και προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι.Στη φωτο υπαρχουν οι εργοστασιακες γειωσεις , μιλαμε για καλωδια τις πλακας που μπορεις να τα βρεις και στο πεζοδρομιο,η στα σκουπιδια και αντε να κανουν 1 η 2 ευρω.Το σετ γειωσεων ειναι made in japan με χαλκινους ακρωδεκτες, καταπληκτικη μονωση και μεγαλης διατομης καλωδια, ενα συλεκτη και ενα ακρωδεκτη πολου( αριστης ποιοτητας).Απο το εργοστασιο υπαρχει γειωση στην (πολλαπλη εισαγωγης) που γειωνεται με το σασι, γειωση του( σασμαν) με τον αρνητικο πολο της μπαταριας και γειωση του( σασι) με τον αρνητικο πολο της μπαταρια. Οι 3 αυτες δημιουργουν το κυκλωμα γειωσης (ειναι οι ελαχιστες δυνατες).Τωρα αν ξεχασα καμια yell δεν ξερω. Ξεκιναμε αντικαθιστωνταςτις 3 εργοστασιακες και μας μενουνε αλλα 4 καλωδια(το σετ εχει 7)για εχτρα γειωσεις, που μπορουμε να γειωσουμε οτι θελουμε, αλλα καλο ειναι να γειωσουμε μεροι του κινητηρα που παραγουν, η δεχονται ρευμα, η ηλεκτρικη ταση.Ετσι γειωσα, (δυναμο),γιατι εκει παραγεται το ρευμα του αυτοκινητου,(κεφαλη), εκει υπαρχουν τα μπουζι, (ντιστριμπιτερ),εκει παραγεται το ρευμα των μπουζι και την( πεταλουδα εισαγωγης),γιατι εκει υπαρχουν διαφοροι αισθητηρες.Τωρα εντυπωσεις.Ολοι οι κατασκευαστες Ground wire kit υποσχονται μια μικρη αυξηση ιπποδυναμης 2-3 ιπποι, αλλα το σημαντικοτερο ειναι η καλυτερη,η πιο ομαλη και πιο γραμικη λειτουργια του κινητηρα.Ξερεις οτι δεν εχεις διαρροες και απωλειες ρευματος και τασεως και οτι αλλα το ηλεκτρικα υποσυστηματα του αυτοκινητου και η αναφλεξη λειτουργουν στο μεγιστο των δυνατοτητων τους.Για του τρελαμενους με το I.C.E ενα Ground wire kit ειναι Must καθως βελτιωνει την αποδοση του με πιο σταθερα και απαλαγμενα απο θορυβο ρευματα.
24-04-05, 02:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Όντως ισχύει πως αν αλλάξεις κάποιες καλωδιώσεις (The BIG Three όπως λέγεται) έχεις διαφορά στην τάση!!
Θεωρώ όμως γελοίο να δίνει κάποιος τόσα λεφτά για Ground Kits ενώ μπορείς να το κάνεις με καλώδια καλύτερης ποιότητας και μικρότερου gauge / μεγαλύτερης διατομής!!!
Πάτνως το ότι έχει διαφορά έχει.. Τουλάχιστον στη μείωση απώλειας τάσης από το δυναμό στα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου!!
|
|
|
24-04-05, 22:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Φιλε DjBac BIG three ειχε πριν,τωρα εχει BIG seven To Kit μου κοστισε 70e ΕΙΝΑΙ made in japan και καταπληκτικης ποιοτητας, απλως δεν ειναι<< το ονομα>> που λεμε π.χ HKS,AROSPEED κ.α που με την ιδια ποιοτητα θα πληρωνες 2,η και 3 φορες πανω.Η εταιρια λεγεται SPORTLINE και οταν το ειδα και ακουσα την τιμη δεν πιστευα στα αυτια μου καθως οι φωτο το αδικουν.Εγω πιστευω πως αν προσπαθησεις να φτιαξεις μονος σου γειωσεις(το σκεφτηκα και εγω)με την ιδια ποιοτητα δεν νομιζω να γλυτωσεις και πολλα, ασε που μπορει να βγει και πιο πανω.Μονο για τον ακρωδεκτη αρνητικου πολου που ρωτησα ιδια ποιοτητας μου ειπανε απο 10e-25e.Τελικα φορεσα και τα καταπληκτικα 5 STAR 9.5mm.Σημερα που πηγα Σερρες για Dragster και εκανα πανω απο 700χιλ ειδα θετικοτερο τραβηγμα, σε ολο το φασμα στροφων,καλυτερο στροφαρισμα και μικρη μειωση καταναλωσεις και πολυ καλυτερη αποκριση στα μισα γκαζια.
|
24-04-05, 23:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ειχα ακουσει οτι αν βαλεις μπουζοκαλωδια ισως εχεις θαρυβο στα ηχεια. ειχες κατι τετοιο? πως αποφασισες να αλαξεις ολα αυτα χωρις ουσιαστικο λογο? ωραια δουλεια παντως!!! 8)
|
25-04-05, 16:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Καμια σχεση.Τα συγκεκριμενα μπουζοκαλωδια εχουν διπλασια μονωση απο τα μαμα και η σιλικονη ειναι πιο μονωτικη απο το υλικο του εργοστασιου.Τα καλα βελτιωτικα μπουζοκαλωδια εχουν πιο μικρη ωμικη αντισταση για μεταφορα ρευματος χωρις απωλειες,καλυτερη μονωση για μειωμενη παρεμβολη αναμεσα στα ηλεκτρικα του αυτοκινητου και αναλογως τις υπολοιπες βελτιωσεις εχεις απο μικρη εως μεγαλη διαφορα.Εγω εχω αναβαθμισμενο ολο το συστημα αναφλεξεις.Εχω (ενισχυτη αναφλεξης) ενα συστημα που παρεμβαλετε αναμεσα στον παλλαπλασιαστη και το ντιστριμπητερ και ενισχυει το ρευμα,μπουζοκαλωδια,γειωσεις και μπουζι με 2 ακιδες, πλατινας τις SPLITFIRE ωστε να μπορουν να αντεξουν το εχτρα ρευμα.Η ολη βελτιωση μου κοστισε 370e εχω αισθητη διαφορα απο μαμα. Εξαλου φασουλι,φασουλι γεμιζει το σακουλι
04-05-05, 01:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Αυτοί οι σταθεροποιητές τάσης που πολυδιαφημίζονται προσφέρουν τίποτα ή τσάμπα τα χρήματα; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία; Αλήθεια μπουζοκαλώδια παίρνει το e12 γιατί δεν έχω δει τίποτα και είμαι ψιλοάσχετος. Φίλε toyota mania πάρε το power techniques που έχει ένα ίδιο με το δικό σου avensis με το μοτέρ το καλό το vvtl-i από t-sport.
|
04-05-05, 15:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
To E12 δεν παίρνει μπυζοκαλώδια!!! Έχει αναφερθεί και πάλι!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19171906 seconds (83,00% PHP - 17,00% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|