Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Ποσα Μουτρα Πεταει? |
|
09-03-05, 22:38
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ποσα Μουτρα Πεταει?
Εχω μια Ε12 1.6 και μολις τελειωσα το στρωσιμο πηγα να τη στριψω. Αυτο που διαπιστωσα με μεγαλη απογοητευση ειναι οτι μου πεταει πολλα μουτρα. Το εχετε παρατητησει? Υπαρχει τροπος να μειωσω τα μουτρα πυ πεταει, με μια μπαρα θολων για παραδειγμα?
|
|
Re: Ποσα Μουτρα Πεταει? |
|
09-03-05, 23:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Re: Ποσα Μουτρα Πεταει?
Αν σου πω τώρα πως εγώ έχω παρατηρήσει το ακριβώς αντίθετο και μου έχει κανει επίσης μεγάλη εντύπωση για μπροσθιοκίνητο αυτοκίνητο! τι να πω! μούτρα παντως δεν μου έχει πεταξει ποτέ και το έχω πιέσει πάρα πολυ! απο την άλλη κώλο αρκετές φορες!
το μέλλον όμως?
|
|
|
10-03-05, 02:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Μούτρα πετάει στις στροφές με λίγα km/h άμα μπαίνεις (συνήθως) με πολύ πατημένο γκάζι, και σε δρόμο που η άσφαλτος δεν είναι καλή... Εκεί ναι πετάει μούτρα και αρκετά μάλιστα, αλλά νομίζω δικαιολογημένα ...
Από την άλλη στα πολλά πολύ δύσκολα βγάζει μούτρα και σε ειδικές περιπτώσεις... (εμένα μόνο στην κατεχάκη με την χάλια άσφαλτο μου έχει δείξει...)
Εκείνο που θέλει προσοχή είναι ότι γυρίζει εύκολα με το φρένο ή και το άφημα του γκαζιού...
Τώρα για την θολόμπαρα που λες από μόνη της δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά... Και πάλι η θολόμπαρα θα κάνει δουλειά εκεί που ζορίζονται πολύ οι θόλοι όχι δηλαδή όταν σου πετάει μούτρα από το γκάζι αλλά επειδή έχει 'γονατίσει΄ το αυτοκίνητο από το στρίψιμο...
Νομίζω πως με μια 16άρα και 205/50 θα έβγαζε λιγότερα μούτρα γιατί το χαλάει και το πολύ ψηλό προφίλ που έχει από τη μάνα του...
Ελπίζω να βοήθησα...
|
|
|
10-03-05, 16:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Μούτρα ρίχνει γενικώς λόγω εμπρός κίνησης και μάλιστα σπινιάροντας τον εσωτερικό τροχό... Σε άσφαλτο γυαλί, η αντίδρασή του είναι μούτρα και αν επιμείνεις, αντιδρά ελαφρώς υπερστοφικά και διορθώνεται με ένα κλικ ανάποδο τιμόνι... Όσο για το άφημα του γκαζιού και το τσίμπημα στο φρένο, σχέτο Rallie!!!
|
11-03-05, 10:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Με 20 χιλιομ ακόμα και με 205 λάστιχο άμα κόψεις απότομα το τιμόνι μόνο μούτρα θα πάρεις. Ο κώλος δύσκολα φεύγει στα λίγα χιλιόμετρα. Συνήθως φεύγει σε μετατόπιση φορτίου (αμάζευτος) και μετά από χοντρό λάθος. Το αμάξι δεν έχει καμία σχέση με rallie. Μάλλον με ιστιοπλοικό!!!!
|
11-03-05, 12:45
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
...Το αμάξι δεν έχει καμία σχέση με rallie. Μάλλον με ιστιοπλοικό!!!!
|
Συμφωνώ!
Stock E12 = Βάρκα γυαλό!!
Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου από το δικό μου!
|
|
|
11-03-05, 19:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια 5 ειστε και γραψατε 5 σχεδον διαφορετικα πραγματα ευχαριστημενος μονο ο billlllll μου φαινετε.Εμενα ενα πραγμα που περναει απο το μυαλο οτι billlllll ειναι χερας και εχει μαθει το αμαξι αφου ειναι ευχαριστημενος ή εχει υπερεκτιμησει το αμαξι.Προσωπικα πιστευω πως ειναι ενα καλο στο στριψιμο αμαξι(δεν αναφερομαι στα TS γιατι εκει φανονται η αδυναμιες του)
13-03-05, 22:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Σε άσφαλτο γυαλί είναι λογικό να δεις μούτρα... Γενικά όμως συμπεριφέρεται αρκετά καλά για τα άλογά του... Είναι νωρίς ακόμα, αν το μάθεις το αμάξι θα μπορείς να το προβλέπεις.. Κώλο δεν πετάει με καμία δύναμη όπως ένα Rallye... Πετάει αν το θελήσεις και μαζεύτεται.. Αν έχεις αλλάξει και ανάρτηση τότε δεν έχεις και τα σκαμπίλια του μαμά.. Και ανάρτηση εκατομμυρίου να έχεις, αν γλυστράει η άσφαλτος μούτρα θα πετάξει, ίσως και χειρότερα από μαμά... Γι'αυτό μάθε το σιγά-σιγά πως συμπεριφέρεται, για μπροστιοκίνητο και ΜΑΜΑ οι αντιδράσεις του είναι πολύ καλές, ειδικά σε πολλά χιλιόμετρα!!
|
|
|
15-03-05, 05:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Εμενα ενα πραγμα που περναει απο το μυαλο οτι billlllll ειναι χερας και εχει μαθει το αμαξι αφου ειναι ευχαριστημενος ή εχει υπερεκτιμησει το αμαξι.
|
το πρώτο! το πρώτο!
|
15-03-05, 08:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ag.barbara
|
|
παιδες εμενα η γνωμη μου ειναι ότι αν μαθεις το αυτοκινητο σου σιγα σιγα και σωστα ανακαληπτεις πολυ μεγαλητερα ορια απο αυτα που ειχες στην αρχη,επισης το καθε αυτοκινητο εχει λιγο διαφορετικο στιλ οδηγησης και θελει εξηκιωση για να φτασεις καπως τα ορια του και πανω απ΄ολα υπομονη δεν τρεχουμε και σε αγωνες!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17936206 seconds (82,66% PHP - 17,34% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|