Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
Αισθητηρασ L
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΡΓΟΠΕΘΕΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ? yell ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ? :x ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Αισθητηρασ L
To ρωτάμε και βλέπουμε τι θα μας απαντήσει.... Πλάκα κάνω. Δεν έχω αλλάξει αλλά αν βγάζεις κάρτα μια χαρά και αν δεν σου κάνει τίποτα άλλο περίεργο το τουτού γιατί να σε απασχολήσει το θέμα;
Νομίζω ότι αφού ζεσταθεί και μετά, με τον κινητήρα σε λειτουργία θα πρέπει να σου δίνει μια τάση (0-1V) αν είναι ΟΚ.
(ίσως καλύτερα να γράφεις με μικρά Ελληνικά)