Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
Start Button |
|
19-11-04, 21:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Start Button
το διακοπτακι που ειναι κατω απο τον αναπτηρα ειναι για να απομονωνει το κουμπι της μιζας για να μην εχουμε ατυχηματα ouch
|
|
Re: Start Button |
|
19-11-04, 22:24
|
|
|
|
|
Re: Start Button
E?
|
13-01-06, 21:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
και πως μπαινει αυτο???ποθ το εβαλες??ποσο??αξιζει???πες καμμια detail ρε αδερφε!!!!
|
16-01-06, 10:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πέτρο απ'ότι κατάλαβα εννοείς ότι φοβόσουνα μη πατηθεί κατα λάθος το κουμπί εκκίνησης όσο είσαι εν κινήση και γυρίσει τη μίζα ενώ ο κινητήρας είναι ήδη σε λειτουργεία.
Οπότε για να βάλεις μπροστά με το κουμπί εκκίνησης πρέπει να βάλεις το κλειδί στη μίζα στη θέση ΟΝ, να ανεβάσεις αυτό το μαύρο διακοπτάκι για να ανοίξει το ρευμα προς τι μίζα και μετά να πατήσεις το κοκκινο κουμπί για να πάρει μπροστά το αμάξι. Αφού πάρει μπροστά, πρέπει να ξανακατεβάσεις αυτο το μαυρο διακοπτάκι για να απομονωσεις το ρευμα προς τη μίζα, σωστά;
Αξίζει όλη αυτη η διαδικασία;
|
29-03-07, 19:01
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πέτρο απ'ότι κατάλαβα εννοείς ότι φοβόσουνα μη πατηθεί κατα λάθος το κουμπί εκκίνησης όσο είσαι εν κινήση και γυρίσει τη μίζα ενώ ο κινητήρας είναι ήδη σε λειτουργεία.
Οπότε για να βάλεις μπροστά με το κουμπί εκκίνησης πρέπει να βάλεις το κλειδί στη μίζα στη θέση ΟΝ, να ανεβάσεις αυτό το μαύρο διακοπτάκι για να ανοίξει το ρευμα προς τι μίζα και μετά να πατήσεις το κοκκινο κουμπί για να πάρει μπροστά το αμάξι. Αφού πάρει μπροστά, πρέπει να ξανακατεβάσεις αυτο το μαυρο διακοπτάκι για να απομονωσεις το ρευμα προς τη μίζα, σωστά;
Αξίζει όλη αυτη η διαδικασία;
|
Αν εισαι κουμπακιας σαν εμενα ΑΞΙΖΕΙ
|
16-01-06, 16:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
τεσπα ακομα περιμενω details...αλλα οκ κι εγω το βαζω το αμαξι μπρος και απο1 χλμ αποσταση!!!! χεχεχεχε
|
30-03-07, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
details....αγοραζεις ενα διακοπτακι κ ενα κουμπακι η παιρνεις ετιμη κονσολιτσα για αυτη τη δουλεια....συνδεεις με τη μιζα σου το διακοπτακι κ το διακοπτακι με το κουμπακι κ ετοιμο το μιζοκουμπο....απλα οπως ρωτησε κ ο φιλος Μιχαλης αξιζει????Το ειχα κανει κ γω κ βαριομουν αυτη τη διαδικασια κ το ξηλωσα .....
30-03-07, 17:20
|
|
Administrator
|
|
|
|
Σαν ιδεα ακουγεται καλο!
Χρειαζεται να πας σε ηλεκτρολογο για να στο κανει η μου φαινεται εμενα δυσκολο?
Γενικα μου αρεσουν αυτες οι δουλειες αλλα εχω εναν μικρο ενδοιασμο...
20-01-11, 22:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
[quote=dinos;238830]details....αγοραζεις ενα διακοπτακι κ ενα κουμπακι η παιρνεις ετιμη κονσολιτσα για αυτη τη δουλεια....συνδεεις με τη μιζα σου το διακοπτακι κ το διακοπτακι με το κουμπακι κ ετοιμο το μιζοκουμπο....
dino στην ουσια δηλαδη βαζεις παραλληλα τον διακοπτη με την μιζα ετσι ωστε να μην "ξαναμιζαρει" το μπουτον οταν εχει παρει μπρος η μηχανη ετσι? ετοιμαζομαι να βαλω κ εγω ενα τετοιο συστημα...ειναι μεγαλη μανουρα?
|
30-03-07, 17:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
εύκολο είναι πρέπει όμως να ξέρεις το αυτοκίνητο και αν δεν το ξέρεις να μην φοβάσαι να το πειράξεις. προσωπικά φοβάμαι γι αυτό δεν κάνω τίποτα μονος μου... ακόμα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18243909 seconds (82,80% PHP - 17,20% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|