Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 295
Συντηρηση Χρωματος
Επειδη θελω να κανω μια συντηρηση στο χρωμα του auto μου,τι αλοιφη θα μου προτεινατε .Αλοιφαδορο και γουνινο δισκο εχω αγορασει.Με ενδιαφερει η αλοιφη να γυαλισει το χρωμα και να αφαιρεσει καποιες μικρες γρατζουνιες -επιφανειακες,οχι χρωμα-. Εχω ακουσει οτι μερικες αλοιφες,κανουν γυαλισμα για λιγο καιρο και οτι τρωνε το βερνικι και το χρωμα του auto,δεν θα με ενδιεφερε κατι τετοιο
Δύναμη Σεβασμού: 296
ΦΙΛΕ KOSTTRD ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ AUTOGLYM TH ΨΙΛΗ ΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ.Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΓΥΑΛΑΔΑ 10' ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΩΝ 8 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!
Δύναμη Σεβασμού: 295
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
ΦΙΛΕ KOSTTRD ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ AUTOGLYM TH ΨΙΛΗ ΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ.Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΓΥΑΛΑΔΑ 10' ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΩΝ 8 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!
Ευχαριστω mechanicaf ,ειχα ακουσει καποια θετικα σχολια για την συγκεκριμενη,αλλα κανεις δεν την ειχε δοκιμασει,να μου πει σιγουρα.Το επομενο Σαβ/κο θα λιωσω στο τριψιμο
Δύναμη Σεβασμού: 497
Λοιπόν για τη συγκεκριμένη αλοιφή έχω ακούσει τα καλύτερα και το έχω δει από κοντά.. Μάλιστα πριν 3 μέρες!!! Ένα μαύρο EVO VI έγινε σαν καινούριο!!! Με τα εργαλεία που είπε και ο kosttrd.. Από που τα πήρες? Πόσο σου πήγαν?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Λοιπόν για τη συγκεκριμένη αλοιφή έχω ακούσει τα καλύτερα και το έχω δει από κοντά.. Μάλιστα πριν 3 μέρες!!! Ένα μαύρο EVO VI έγινε σαν καινούριο!!! Με τα εργαλεία που είπε και ο kosttrd.. Από που τα πήρες? Πόσο σου πήγαν?
Εγώ είχα αγοράσει από το practiker ένα ειδικό τριβείο γύρω στα 40 ευρώ. Πηγαινε και ρίξε μια ματιά. Εγώ αλοιφή χρησιμοποιώ της sonax αλλά δεν είναι και πολύ καλή. Πάντως προτείνω χρήση κεριού που αφαιρεί πολύ ελαφριά σημάδια και τοπικά αλοιφή όπου χρειάζεται.