Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Εγγυηση
Το θεμα εγγυηση εχει γινει κατι το πολυ τρελο στην Ελλαδα
Πιστευω πως θα πρεπει να ξερετε μερικες λεπτομερειες πανω σε αυτα τα θεματα..
Οποιος γνωριζει περισσοτερα θα ηθελα να γραψει...
1..Οποιος μας πει οτι χανουμε την εγγυηση θα του πειτε να μας το δωσει γραπτως..να ειστε σιγουροι πωσ 99% δεν θα το κανει.
2..Οταν βαζουμε ενα ανταλλακτικο το οποιο φερει το σημα CE η ISO9--- κατι τοτε παλι δεν μπορουν να μας πουν κατι και τους το ζηταμε γραπτως παλι..
3..Οταν γινεται μια εργασια πανω στο αμαξι μας και εχει γινει απο καποιο συνεργειο το οποιο εχει μαστορα με αδεια εξασκησεως επαγγελματος και εχει καταγραφει σαν εισερχομενο ειμαστε απολυτα καλυμενοι...το προβλημα ειναι οτι πολλες αντιπροσωπειες και συνεργεια δεν εχουν αδεια εξασκησεως επαγγελματος η πληρωνουν καποιον για να χρησιμοποιοησουν την αδεια του για να μπορουν να δουλευουν και απο οτι εχω ψαχτει μεχρι σημερα δεν εχω βρει σε καμια αντιπροσωπεια αδεια εξασκησεως ηλεκτρολογου....μακαρι να υπαρχουν και να διαψευστω..
περιμενω τα δικα σας πανω στο θεμα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 283
Re: Εγγυηση
ΚΑΘΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΜΟΥ)
Δύναμη Σεβασμού: 311
Για οτιδήποτε αναλώσιμο πχ φίλτρο αέρα-τακάκια-λάδια κτλ δεν κόβεται η εγγύηση
εφόσον τα ανταλακτικα έχουν κάποιοα πιστοποίηση ISO όπως αναφέρει και ο Φάνης.Ένα μικρό παράδειγμα είναι τα λάδια που όποιος θέλει πηγαίνει τα δικά του και απλά τα τοποθετούν.Άμα πάθει τίποτα το μοτέρ τί θα σου πουν, δεν το καλύπτουμε γιατι μπορεί να φταίνε τα λάδια????
Και υποχρεωμένος είσαι να κάνεις τα service σε ένα εξουσιοδοτημένο και όχι τις αλλαγές λαδιών όπως νομίζουν μερικοί.
Τώρα πάντως τα πράγματα αλλάζουν γιατι επιτρέπετε να αλλάξεις ένα ανταλλακτικό με άλλο ισάξιο ή και καλύτερο σε ποιότητα χωρίς να το πάρεις απο την αντιπροσωπεία, χωρίς να κοπεί η εγγύηση!!!
Αυτές είναι αποφάσεις της Ε.Ε και δεν μπορεί καμία αντιπροσωπεία να μην τις εφαρμόσει.
Δύναμη Σεβασμού: 295
Παιδια στην Ελλαδα ζουμε.Η λεξη εγγυηση στην Ελληνικη γλωσσα κοβεται και ραβεται οπως θελει ο καθενας.Γνωριζεται οτι σε πολλα συνεργεια ΤΟΥΟΤΑ αλλα και αλλων εταιριων,μπορουν να σου χρεωσουν ανταλλακτικα στην καρτελα του auto σου,που εσυ δεν εχεις βαλει Παραδειγμα που το εζησα ο ιδιος ειναι αλλαγη ολοκληρου σασμαν απο γνωστο του γνωστου,μεσα σε συνεργειο ΤΟΥΟΤΑ.Ο τυπος που ειχε το auto δεν ειχε κανενα προβλημα με το σασμαν του,απλα ειχε βρει αγοραστη και ηθελε να του πουλησει απο την 'πισω πορτα',σε χαμηλη τιμη -φυσικα-.
Ετσι ο προισταμενος της αντιπροσωπειας -που θα εβγαζε και αυτος- περνει μια απο τις καρτελες αυτοκινητων που ειχε πουλησει και χρεωνει αλλαγη σασμαν.Αυτο φυσικα χωρις να ξερει τιποτα ο ιδιοκτητης του auto της καρτελας Αντε λοιπον να πας με καποιο προβλημα στο σασμαν στην αντιπροσωπεια και να σου πουνε -βλεποντας την καρτελα σου- οτι πριν απο λιγο καιρο σου εχουν αντικαταστησει ολοκληρο το σασμαν πυο ηταν μεσα στην εγγυηση Αντε να τους πεις οτι κατι τετοιο δεν ισχυει .Αυτο μπορει να γινεται και με οποιοδηποτε ανταλλακτικο
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
[quote="UNIQUE";p="4806"]Για οτιδήποτε αναλώσιμο πχ φίλτρο αέρα-τακάκια-λάδια κτλ δεν κόβεται η εγγύηση
εφόσον τα ανταλακτικα έχουν κάποιοα πιστοποίηση ISO όπως αναφέρει και ο Φάνης.Ένα μικρό παράδειγμα είναι τα λάδια που όποιος θέλει πηγαίνει τα δικά του και απλά τα τοποθετούν.Άμα πάθει τίποτα το μοτέρ τί θα σου πουν, δεν το καλύπτουμε γιατι μπορεί να φταίνε τα λάδια???? quote]
Μην το γελάς καθόλου. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Στην TOYOTA AUTOLAND που τους είπα να φέρω τα λάδια μου, μου είπαν ότι ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! .Η απαντησή μου στον μηχανικό ήταν πόσο καιρό δουλεύει και αν κατάλαβε τι μαργαριτάρι είπε. Αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσω στους άσχετους!!!!!!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 311
[quote="Gorillas";p="4864"]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Για οτιδήποτε αναλώσιμο πχ φίλτρο αέρα-τακάκια-λάδια κτλ δεν κόβεται η εγγύηση
εφόσον τα ανταλακτικα έχουν κάποιοα πιστοποίηση ISO όπως αναφέρει και ο Φάνης.Ένα μικρό παράδειγμα είναι τα λάδια που όποιος θέλει πηγαίνει τα δικά του και απλά τα τοποθετούν.Άμα πάθει τίποτα το μοτέρ τί θα σου πουν, δεν το καλύπτουμε γιατι μπορεί να φταίνε τα λάδια???? quote]
Μην το γελάς καθόλου. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Στην TOYOTA AUTOLAND που τους είπα να φέρω τα λάδια μου, μου είπαν ότι ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! .Η απαντησή μου στον μηχανικό ήταν πόσο καιρό δουλεύει και αν κατάλαβε τι μαργαριτάρι είπε. Αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσω στους άσχετους!!!!!!!!!!
Παιδιά αυτούς πρέπει να τους στείλουμε στον Θέμο!!!