Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Σε Τι Κατάσταση Παραλαμβάνουμε Τα Αυτοκίνητα Μας!!!
Παλιά 13-05-04, 10:40
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Όλγ@ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε Τι Κατάσταση Παραλαμβάνουμε Τα Αυτοκίνητα Μας!!!

Γεια σε όλους!Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.Πριν από αρκετό καιρό μου είχαν γρατσουνίσει τον μπροστινό προφυλακτήρα, χθες πήγα να τον φτιάξω, όχι στην αντιπροσωπεία αλλά σε ένα δικό μου μάστορα. Όταν έβγαλε τον προφυκακτήρα από το αυτοκίνητο ξέρετε τι με ρώτησε;Πότε είχα ξαναβάψει προφυλακτήρα και καπό!Εγώ ευτυχώς το μόνο χτύπημα που είχα κάνει ήταν χαμηλά,πολή χαμηλά πίσω από την δεξιά πόρτα.Όταν του είπα ότι το αυτοκίνητο δεν έχει πάθει κάτι άλλο από τότε,μου απάντησε πως ο προφυλακτήρας είναι ξανα-βγαλμένος και βαμμένος, και το καπό ξανα-βαμμένο και μάλιστα όχι πολύ καλά!Όταν είδε με πόση απορία τον κοιτούσα μου απάντησε απαθέστατα πως έγινε κατά τη μεταφορά και διορθώθηκε είτε στα κεντρικά στην Αθήνα είτε εδώ Πάτρα!Μπορείτε να καταλάβετε πως ένιωσα;Έβγαζα καπνούς από την τσαντίλα μου γιατί το αυτοκίνητο είχε έρθει Πάτρα Παρασκευή ή Σάββατο κι εγώ παρέλαβα την άλλη Παρασκευή και με είχαν από σήμερα σε αύριο!Όπως μου είπε αυτός είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο που συμβαίνει παντού και συνεχώς!Να σας πω και το άλλο;Πέρσι που είχα φτιάξει το μικρό χτυπηματάκι στην αντιπροσωπεία,όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι το χρωματάκι το καινούριο σε εκείνο το σημείο ήταν σφυρίλατο.Φυσικά τους το είπα, τους κατσάδιασε ο προϊστάμενος, μου ζήτησαν συγνώμη και το διόρθωσαν.Όταν πήγα την επόμενη μέρα να το πάρω, αυτός που το είχε φτιάξει γυρνάει και μου λέει :"Όταν το παίρνετε από το συνεργείο το αυτοκίνητο καθόσαστε και το κοιτάτε πόντο πόντο.Στην αντιπροσωπεία το κοιτάτε;".Δούλεμα μες τα μούτρα μας με λίγα λόγια.Απ' ότι συζήτησα με τον άνθρωπο χθες, γίνονται τρελά σκηνικά με τα αυτοκίνητα μας,κατά τη μεταφορά,και το συμπέρασμα ήταν πω όταν πας στην αντιπροσωπεία να παραλάβεις πρέπει να πηγαίνεις με δικό σου φαναρά,όπως στα μεταχειρισμένα. Αυτά είναι τα νέα μου δυστυχώς,δεν ξέρω αν μπορώ να βρω άκρη πουθενά αλλά θα το τραβήξω όσο πάει και εννοείται ότι το μεσημέρι θα περάσω από ΤΟΥΟΤΑ και θα γίνει χαμός!Δεν ξέρω αν τα έχω γράψει κάπως μπερδεμένα, αλλά είμαι πολύ νευριασμένη.
Παλιά 13-05-04, 10:46
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 311
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ολγ@ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ( ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΦΙΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΝΩΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ.
Παλιά 13-05-04, 12:54
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Re: Σε Τι Κατάσταση Παραλαμβάνουμε Τα Αυτοκίνητα Μας!!!

Ρε παιδιά, μόλις πριν λίγο πήρα τηλ να μάθω αν είναι έτοιμος ο προφυλακτήρας μου και μου είπε πως είναι ξαναβαμμένος και ο ουρανός!Δε γίνονται αυτά!Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω;Δυστυχώς έχω το αυτοκίνητο 18 μήνες!!!
Παλιά 13-05-04, 13:56
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Όλγ@ λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό... Χρειάζονται ένα βαρβάτο χέ@@μο στην αντιπροσωπεία που το πήρες.... Καλά ο ουρανός ξαναβαμμένος??? Ειλικρινά δε ξέρω μέχρι που μπορείς να το φτάσεις το θέμα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-04, 14:03
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 311
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ολγ@ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΥΓ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΣΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ!!
Παλιά 13-05-04, 14:04
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

:P :P ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΟΜΩΝΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΓΙΑΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΟΜΟΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΗ ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ :P :P

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-04, 14:36
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Για αρχη θα σου προτεινα μια σοβαρη και αυστηρη επιστολη στα κεντρικα της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ στην Αθήνα που να κλεινει με την φραση επιφυλασσομαι παντος νομιμου δικαιώματός μου. Αναλογα με το τι απαντηση θα παρεις κινεισαι αναλογα. Δωσε πληρη στοιχεια αριμθο πλαισιου και ημερομηνια αγορας. Καλη τυχη στις αναζητησεις σου.........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-04, 14:48
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Πάω τώρα από ΤΟΥΟΤΑ να δω τι θα μου πούνε.Θα σας πω νέα τη Δευτέρα!
Παλιά 13-05-04, 15:10
Το avatar του χρήστη XORKOS-MASTER
XORKOS-MASTER Offline:
Μέλος

Περιοχή: ILION
Δύναμη Σεβασμού: 272
XORKOS-MASTER είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δυστυχως αυτα τα φαινομενα ειναι συχνα....Στην δικη σου περιπτωση ομως πιστευω πως πρεπει να το κυνηγησεις μεχρι τελους.Ελπιζω να τα καταφερεις!!!Περιμενουμε νεα σου
Παλιά 17-05-04, 10:08
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρα!!!
Λοιπόν, έχω πάρα πολύ καλά νέα!!! Την Πέμπτη το μεσημέρι πέρασα από την ΤΟΥΟΤΑ, τους είπα ακριβώς τι συνέβη, έδειξαν μεγάλη έκπληξη, μου ζήτησαν να κλείσουμε ραντεβού για να το δει ο φανοποιός τους, και κανονίσαμε για την επόμενη μέρα. Την Παρασκευή το πρωί, πήγα σε 5 φανοποιούς, τα καλύτερα ονόματα στην Πάτρα, και ο ένας μετά τον άλλον, μου έλεγαν πως το αυτοκίνητο είναι απείραχτο, με το εργοστασιακό του χρώμα!Μου είπαν ότι γίνονται αυτά, αλλά όχι σε εταιρείες σαν την ΤΟΥΟΤΑ, γιατί σε κάθε αντιπροσωπεία πηγαίνει εγκύκλιος από τα κεντρικά και δίνουν τα αυτοκίνητα που έχουν χτυπηθεί 3.000 φθηνότερα. Τέλος πέρασα και από την ΤΟΥΟΤΑ και μίλησα με όλους τους υπεύθυνους εκεί,μου είπαν και αυτοί για την εγκύκλιο που στέλνουν από τα κεντρικά και γενικότερα ότι μου είχαν πει και οι άλλοι.Τώρα ο λόγος που είπε εκείνος όλα αυτά τα κουφά, τι να πω;Μάλλον έχει κάποια προηγούμενα με την εταιρεία ή ήθελε να το παίξει κάποιος!Κρίμα και υποτίθεται ότι είναι από τους καλούς στο χώρο.Τι να πω; Ευτυχώς που την επόμενη μέρα πολύ πιο ήρεμη και ψύχραιμη, πήρα και άλλες γνώμες, διαφορετικά θα έμπλεκα σε μια ιστορία δύσκολη, και το κυριότερο δεν θα ήξερα την αλήθεια για το αυτοκινητάκι μου, το οποίο είχα σκεφτεί μέχρι και να πουλήσω!Αυτά από εμένα...Το επόμενο μήνυμά μου θα συνοδεύεται από φωτογραφία, που περιμένω να σας δείξω όταν μπει η αεροτομή!
Φιλιά σε όλους!!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ιστορικά Αυτοκίνητα Manaraki TOYOTA COROLLA KE30 0 30-04-14 22:59
Τα συστήματα στα αυτοκίνητα!!! Ζήσης OFF TOPIC 0 27-02-10 15:38
Τα αυτοκίνητα των ονέιρων μου giannis_k1452 OFF TOPIC 38 24-11-08 16:04
Έχουν τα αυτοκίνητα ψυχή; Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 13-11-08 12:36
Παλιά Αυτοκίνητα... Anonymous ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 01-07-05 14:58

Page generated in 0,16813397 seconds (83,04% PHP - 16,96% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com