Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Καμμένο πίσω ηχείο σε e11
Παλιά 05-07-18, 21:07
Nick_linea terra Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 90
Nick_linea terra είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καμμένο πίσω ηχείο σε e11

Παίδες καλησπέρα και καλό καλοκαίρι!!

εδω και πολλά χρόνια είχαμε βάλει μαζί με μια pioneer πηγή, και τα αντίστοιχα πίσω στις προβλέψεις του κατασκευαστή ( πίσω απ τις ζώνες όπως σε όλα τα ΗΒ). το ενα τα έπαιξε δυστυχώς...γι αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας, καθώς η πηγη λέει nom. 25 x 4 και max. 45 x 4. το θέμα είναι οτι τα ηχεία που είχε γράφουν nom. 15 και max. 70 (πως ηταν συμβατα;;. Ολα τα ηχεία που βρίσκω λενε max 190w...25w και nom 30w 40w (αυτά θα μπορούσαν άραγε να είναι συμβατά; ρωτάω γιατι ουτε αυτα που είχε επάνω ήταν συμβατά).... Το θέμα μου είναι οτι δεν βρίσκω με μια πρόχειρη ματιά ηχεία σε τόσο μικρό wattage...είμαι λιγο άσχετος στις προδιαγραφές. Αν επιτρέπεται κι όλας, θα εκτιμούσα αν μου συστήνατε κάποιο μαγαζί με ηχεία κλπ. στην Αθήνα...αν πάλι οχι, ζητώ συγγνώμη.

ευχαριστώ
Παλιά 06-07-18, 01:26
Το avatar του χρήστη papgeo1965
papgeo1965 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AURIS 1.6 Unique(1ZR-FE)
Περιοχή: Δράμα
Δύναμη Σεβασμού: 89
papgeo1965 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Από ότι κατάλαβα έχεις μόνο την πηγή για ακρόαση χωρίς κανένα τελικό ενισχυτή.
Ότι ηχείο και να βάλεις στις καθορισμένες θέσεις του αυτοκινήτου θα παίξουν δεν υπάρχει πρόβλημα.Τα watt που γράφουν τα ηχεία είναι μουσικά και όχι RMS .Σε ηχεία πολλές φορές οί τιμες που αναγράφουν είναι για το θεαθηναι .Αν θέλεις την γνώμη μου πάρε μια αξιόπιστη εταιρία και μην κοιτάς τα watt που θα θέλει κάποιος πωλητής να σου πουλήσει . Δεν γνωρίζω πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις αλλά εταιρείες B&w ,Rockford fosgate ,bose είναι από τις καλύτερες και έχουν και προσιτά μοντέλα. Όλα είναι θέμα γούστου και τσέπης.Η επιλογή είναι δική σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 02:33
Μικρό Μέλος

Σ ευχαρισυω πολυ...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο τυπικα...απλα εβλεπα τις προδιαγραφες και τα watt που κυκλοφορουνε μου φαινοντουσαν εξωφρενικα...απ οτι καταλαβα παντως με το λιγο που το εψαξα ο ποιητης εννοει οτι θελει απο 45w κι επανω και οχι ως 45w...σωστα?
Παλιά 06-07-18, 13:12
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημέρα, καλο καλοκαιρι!
σχετικα με τα πισω ηχεια και γενικα τα ηχεια ειδικα των αυτοκινητων μην πιστευεις τα watts που λενε! είναι ΟΛΑ σχεδόν μουφες!!!!!
το τι εχω δει ΔΕΝ λεγεται!!!!
όπως και οι πηγες!
τα watts αν δεν είναι σε RMS δεν είναι πραγματικη ισχυ, μετρανε με διαφορους τροπους και τα βγαζουν παρα πολλα πχ σε PMPO και σε μεγαλη παραμορφωση κτλ.
Εχω δει ηχειακια από pc να λενε ότι είναι 1500 watts!!!!! ότι νανε!!!
επισης οι πηγες συμφωνα με μετρήσεις περιοδικων αξιόπιστων πχ το παλιο καλο Hitech (εχω ΟΛΑ τα τευχη), μετρουσε πηγες και αυτές πχ των 4Χ45 ηταν πχ σε RMS 4X20, 4X25 κτλ.

Παρε καποια γνωστη μαρκα και να ταιριαζουν και καλα καλωδια αν δεν εχει και θα εισαι μια χαρα, επισης προτιμησε 3 δρομων.

Τωρα αν θες καλυτερο ηχο, βαζεις έναν 4καναλο ενισχυτή (τωρα εχω Rockford fosgate) παιζεις τα 2 μπροστινα που βαζεις ΑΛΛΑ, 2 δρομων, twitters πανω στο ταμπλο και τα αλλα στις πορτες και ένα πισω SUB και ΔΕΝ θες πισω ηχεια! όχι μονο δεν χρειαζονται, αλλα το sub τα δυσκολευει να παιξουν σωστα επειδή δημιουργει ογκο αερα (δονησεις) που τα μπλοκαρουν.

Οποτε ειτε παιζεις ΧΩΡΙΣ ενισχυτή με 4 ηχεια μπρος πισω, ειτε παιζεις με έναν 4καναλο με τα μπροστινα και ένα sub πισω (με 2 καναλια γεφυρωμένα στον 4καναλο).

Για μαγαζι δεν ξερω να σου πω κατι συγκεκριμενο βρες τι μαρκα θες μηχανήματα και ψαξε καλες τιμες στον Skrouz.

Εμενα το sub είναι MTX Audio (μεταχ από φιλαρακι) και τα μπροστινα μου ηχεια ιδιας μαρκας και είμαι απολυτα ευχαριστημένος 100%.
Με πηγή 2din Android από Ελλαδα της Digital IQ.

Ξεχασα να πω ότι ειχα πισω ηχεια της Kenwood με διπλα twitters και σκιστηκαν και τα πεταξα και εβαλα μοκέτες στην εταζερα.
Αυτά σε μαμα θεσεις πρεπει να είναι πολύ μικρα δυστυχως. Δεν ξερω τι μπορει να μπει εκει.
Τωρα δεν εχω πισω ηχεια και κακως ειχα και ποσα χρονια δεν επαιζαν σωστα και μου χαλουσαν τον ηχο με τριγμούς!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 14:24
Μικρό Μέλος

Νικηφορε σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου για αλλη μια φορα...η αληθεια ειναι οτι ειναι 10ιντσα...ειχαμε παρει ολα τα ηχεια που εδιμε η toyota τοτε (αυτα τα πισω και τα tweeters στις κολωνες) ...συνεπως εχω ακομα τις καλωδιωσεις της toyota...να ζητησω μια συμβουλη...επειδη βρηκα κατι ηχεια σημερα...να κοψω τα φις απ τα καλωδια που εχει επανω και να ενώσω τα καινουρια φις απ τα ηχεια η να βρω θηλυκα φις κι να ενωσω τα παλια καλωδια της toyota με τα καινουρια της pioneer?
Παλιά 06-07-18, 14:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick_linea terra Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου για αλλη μια φορα...η αληθεια ειναι οτι ειναι 10ιντσα...ειχαμε παρει ολα τα ηχεια που εδιμε η toyota τοτε (αυτα τα πισω και τα tweeters στις κολωνες) ...συνεπως εχω ακομα τις καλωδιωσεις της toyota...να ζητησω μια συμβουλη...επειδη βρηκα κατι ηχεια σημερα...να κοψω τα φις απ τα καλωδια που εχει επανω και να ενώσω τα καινουρια φις απ τα ηχεια η να βρω θηλυκα φις κι να ενωσω τα παλια καλωδια της toyota με τα καινουρια της pioneer?
όχι 10ιντζα! κατι λες λαθος! μηπως εννοεις 10 CM? η μια ιντζα είναι 2,54 εκατοστα! κατι subwoofers είναι 10 ιντζες!
καλο είναι να μην κόβουμε καλωδια και να το κανουμε με ανταπτορες ή κατάλληλους ακροδεκτες, και αυτό προτείνω φυσικα!
αν δεν εχεις προβλήματα με τα καλωδια μην τα χαλας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 16:35
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
όχι 10ιντζα! κατι λες λαθος! μηπως εννοεις 10 CM? η μια ιντζα είναι 2,54 εκατοστα! κατι subwoofers είναι 10 ιντζες!
καλο είναι να μην κόβουμε καλωδια και να το κανουμε με ανταπτορες ή κατάλληλους ακροδεκτες, και αυτό προτείνω φυσικα!
αν δεν εχεις προβλήματα με τα καλωδια μην τα χαλας.
Ναι ναι!! Εχεις απολυτο δικιο...10cm...τα μπερδεψα... σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θα τα κανω με ανταπτορες!...εισαι κατατοπιστικοτατος!
Παλιά 06-07-18, 19:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick_linea terra Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ναι!! Εχεις απολυτο δικιο...10cm...τα μπερδεψα... σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θα τα κανω με ανταπτορες!...εισαι κατατοπιστικοτατος!
καλησπέρα, ακροδεκτες ειναι η σωστη λεξη βασικα, καλο ειναι να μην χαλαμε τα εργοστασιακα προτυπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-07-18, 12:00
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα, ακροδεκτες ειναι η σωστη λεξη βασικα, καλο ειναι να μην χαλαμε τα εργοστασιακα προτυπα.
Καλημερα!
Εχεις δικιο! Τελικα ομως δεν ηταν το ηχείο...πηρα καινουρια και μιυ εκανε το ιδιο πραγμα! Τελικα ηταν ο θετικος ακροδεκτης! Μαλλον απο τα χρονια κατι ειχε παθει...τον λυπηθηκα γιατι ηταν της TOYOTA αλλα δυστυχως επρεπε να βαλω καινουριο και επι τη ευκαιρία αλλαξα και τον αρνητικο. Ολα τζαμι τωρα!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
2ο φώς ομίχλης πίσω Nick_linea terra TOYOTA COROLLA 111(G6) 1 20-06-19 12:42
Πίσω παράθυρα tryfonas SUPPORT 7 25-08-13 12:51
Πίσω σπόιλερ για Ε12 Roy-D SUPPORT 11 22-02-09 13:38
Πίσω υαλοκαθαριστήρας niknik TOYOTA COROLLA E 12 8 11-05-08 20:05
Πίσω Φανάρια Για Ε12 billlllll TOYOTA COROLLA E 12 53 24-10-06 17:29

Page generated in 0,16856790 seconds (82,79% PHP - 17,21% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com