Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 434
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2017
Αν έγραψα καλά εδώ σε αυτό το topic (αλλιώς ας μεταφερθεί)
Που θα πάμε διακοπές μπας και βρεθούμε να ποιούμε κανα καφέ !!!!
Και ξεκινάω εγώ
Περίοδος Αυγούστου14/8 ΚΡΗΤΗ
Δύναμη Σεβασμού: 1032
καλημερα! απο τωρα ξερετε και που θα πατε???
εγω σιγουρα τον Αυγουστο και ολα τα ΣΚs του Καλοκαιριου θα ειμαι στο εξοχικο εκει που ειναι δημαρχος ο καλυτερος που υπαρχει δλδ ο Ψινακης....:Ppp
οποτε αμα ειναι κανεις να ερθει απο εκει και θελει να παμε για κανα μπανακι, καφεδακι, ή ακομα και να στριψουμε στις βουνοκορφες και μπανακι στο καταρακτη της Πεντελης μπορει να μου στειλει μυνημα απο το forum.
Μπορει να τυχει και κατι αλλο καμια βολτα Ευβοια, ή σε κανα νησακι αλλα δεν το ξερω ακομα σιγουρα μιας και εξαρταται και απο αλλους.
Τα μερη που μπορουμε να παμε ειναι Ανατολικη Αττικη απο Ραφηνα, μεχρι πολυ ποιο περα απο Σχοινια και Ευβοια κεντρικη λιγο και νοτια ευκολοτερα.
Επειδη εχω γνωστους-συγγενεις από Καλαμο και Ωρωπο μεχρι και Δηλεσι παιζω και απο εκεινα τα μερη.
Οποιος εχει ορεξη ας μου πει.
Δύναμη Σεβασμού: 200
Σαν την χαλκιδικη δεν εχει,καθε σκ απο δω και περα εκει θα ειμαι,οσοι πιστοι προσελθεται κερναμε και τσιπουρακι!!!!!71 γαλαζιες σημαιες οι παραλιες του νομου θα τις βουτηξω ολες!!!!!!!!