Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Δισκοπλακες |
|
03-11-16, 13:33
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δισκοπλακες
Έχω ένα E12 sedan (γιαπωνεζικο) και θελω δισκοπλακες μιας και οι μαμισιες εχουν ψιλοστραβωσει (εντος οριων... απλά τρωνε σχετικά γρηγορα τα τακακια).
Ψάχνω μαμά διαστάσεις (δεν υπαρχει λογος να ανεβω εκτος αν υποστηρίζει μεγαλύτερο δίσκο η δαγκάνα/τακακι) που να αντέχει καλύτερα τα θερμικά φορτία. Ξέρω οτι υπαρχουν δισκοι υψηλης ανθράκωσης (High Carbon) αλλά δεν μπορώ να βρω κωδικους και εταιρείες παρόλο το ψάξιμο που έχω ρίξει. Πχ η Zimmermann φαίνεται να έχει μονο Z-Coated (για να μη σκουριαζει, αρα δε μου κανει).
Σημειωση: Η Brembo και η Bosch που δινουν κωδικους για E12 δεν φαινεται να κανουν για την γιαπωνεζικη εκδοση που εχει αλλο συστημα (Akebono) μπροστα αντι για Lucas που εχουν τα ευρωπαικά 3/5πορτα (προφανως αλλάζει το μεγεθος/βαθος της πατουρας του δισκου).
|
03-11-16, 20:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
|
04-11-16, 13:30
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
|
Ευχαριστώ. Τις ειχα βρει αλλα αν παρατηρήσεις ειναι για το αγγλικο μοντέλο. Εντωμεταξύ βρηκα και παρήγγειλα Bosch πλακες με 80ευρω Hi Carbon απο μαγαζί εδώ οποτε ολα ΟΚ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bpapad81
|
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά απο οσο είδα αυτά τα τακάκια που φοράς κάνουν για ευρωπαικό E12 οποτε δεν μου κανουν. Έψαξα τις δισκοπλακες στον καταλογο της Brembo και πουθενα δεν αναφερεται οτι ειναι Hi Carbon. Οποτε και πηρα απο Bosch οπως γραφω αποπανω :-)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 08-11-16 στις 10:42.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
04-11-16, 15:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astanapan
Ευχαριστώ. Τις ειχα βρει αλλα αν παρατηρήσεις ειναι για το αγγλικο μοντέλο. Εντωμεταξύ βρηκα και παρήγγειλα Bosch πλακες με 80ευρω Hi Carbon απο μαγαζί εδώ οποτε ολα ΟΚ.
|
Θα πεις ποιο μαγαζι ειναι;;Αν υπαρχει καποιο website.
|
05-11-16, 12:06
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Θα πεις ποιο μαγαζι ειναι;;Αν υπαρχει καποιο website.
|
Δες τα μηνύματά σου Κώστα!
|
|
|
|
04-11-16, 01:21
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astanapan
Έχω ένα E12 sedan (γιαπωνεζικο) και θελω δισκοπλακες μιας και οι μαμισιες εχουν ψιλοστραβωσει (εντος οριων... απλά τρωνε σχετικά γρηγορα τα τακακια).
Ψάχνω μαμά διαστάσεις (δεν υπαρχει λογος να ανεβω εκτος αν υποστηρίζει μεγαλύτερο δίσκο η δαγκάνα/τακακι) που να αντέχει καλύτερα τα θερμικά φορτία. Ξέρω οτι υπαρχουν δισκοι υψηλης ανθράκωσης (High Carbon) αλλά δεν μπορώ να βρω κωδικους και εταιρείες παρόλο το ψάξιμο που έχω ρίξει. Πχ η Zimmermann φαίνεται να έχει μονο Z-Coated (για να μη σκουριαζει, αρα δε μου κανει).
Σημειωση: Η Brembo και η Bosch που δινουν κωδικους για E12 δεν φαινεται να κανουν για την γιαπωνεζικη εκδοση που εχει αλλο συστημα (Akebono) μπροστα αντι για Lucas που εχουν τα ευρωπαικά 3/5πορτα (προφανως αλλάζει το μεγεθος/βαθος της πατουρας του δισκου).
|
http://www.maxxparts.gr/set-takakia-...fdfdb1574.html
http://www.maxxparts.gr/toyota-corol...o-fdb1573.html
Για τις δισκοπλακες δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι αυτες που φοραω
Θα πρεπει να δω τα κουτια του και εαν τα εχω
Παντως δεν εχω κανενα προβλημα, δισκοπλακες τις εχω 3-4 χρονια...
http://www.maxxparts.gr/toyota-corol...-09982410.html
http://www.maxxparts.gr/toyota-corol...-08a33110.html
|
01-01-17, 19:04
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Εχω βρει στην ιαπωνικη με 80 τις Bosch αλλα δε ξερω αν ειναι Hi carbon.
Με Bosch ειμαστε καλα η να κοιταξω αλλο μοντελο δισκοπλακες.Αμαξι 1,4 Ε12.Ενδιαφερομαι για μαμα κατασταση κυριως.
|
02-01-17, 22:03
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Και μια ακομη ερωτηση.επειδη εβαλα τακακια τωρα τα χω 200 χιλ.αμα αλλαξω δισκοπλακες στα 1000 χιλ η 2000 χιλ υπαρχει θεμα?πρεπει υποχρεωτικα νεα τακακια με νεες δισκοπλακες?
|
03-01-17, 08:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χωρίς να έχω προσωπική άποψη ή εμπειρία, έχω διαβάσει παράπονα από πολλούς για περιπτώσεις στραβώματος των Bosch. Τώρα για τα τακάκια, το ιδανικό είναι καινούργια τακάκια σε καινούργιους δίσκους, αλλά στη δική σου περίπτωση δε νομίζω να είναι τόσο απαραίτητο, μιας και τα χιλιόμετρα χρήσης του τακακιού θα είναι λίγα.
03-01-17, 15:58
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Ευχαριστω για την απαντηση!αμα ξερει καποιος παντως με σιγουρια ας μου πει.για πλακες και αλλη μαρκα αμα ειναι καλη πχ brembo κτλ μου λετε τι μας κανει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19109392 seconds (85,22% PHP - 14,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|