Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ανταλλακτικά για Corolla mod 99
Παλιά 30-08-16, 14:52
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Altair lusso είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ανταλλακτικά για Corolla mod 99

Καλησπέρα, έχω ένα Corolla αγορασμένο το 99, αυτό με τα στρογγυλά φανάρια, το 3πορτο hatchback. Θα ήθελα να του κάνω ένα μεγάλο service και να αλλάξω βασικά όλους τους ιμάντες που αλλάζονται (δεν ξέρω αν αναφέρονται σαν σετ χρονισμού). Θυμάμαι όταν κάποτε τους είχα αλλάξει που ο μηχανικός έκανε λόγο για κάποιο "τρελό" και για έναν ιμάντα του air condition.
Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με τις ορολογίες θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως ακριβώς πρέπει να αναζητήσω αυτό το σετ με τους ιμάντες; Αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι ότι μαζί συνήθως με τους ιμάντες αλλάζεται και η τρόμπα ή αντλία νερού (συγχωρέστε με αν λέω καμιά βλακεία αλλά σας είπα ότι είμαι κάπως άσχετος με τις ορολογίες).
Το βασικότερο όλων που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι να μου προτείνετε μαγαζιά με καλές τιμές, που θα μπορούσα να πάω ο ίδιος να πάρω τα ανταλλακτικά που θέλω και μετά να απευθυνθώ στον μηχανικό για να μου τα αλλάξει.
Θα ήθελα ένα μαγαζί που να πουλάει τα πάντα και να έχει και επιλογές μεταξύ κατασκευαστών, αν φυσικά υπάρχει τέτοιο μαγαζί. Θα ήθελα δηλαδή να πάω και να πάρω από ιμάντες, τρόμπα νερού, λάδια, φίλτρο, μπουζί,φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας κτλ, κτλ.
Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω, αν μου προτείνετε μαγαζί, να μου προτείνετε και κάποιον κατασκευαστή για όλα αυτά, τον πιο οικονομικό ίσως αλλά και αξιόπιστο το δυνατόν περισσότερο.
Το ξέρω ότι σας κούρασα και ζητώ συγνώμη ... !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-08-16, 21:06
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 334
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα φιλε μου,αν εισαι απο Αθηνα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις στον Φανη ο οποιος ετσι απλα,αγαπαει και φροντιζει τα corolla......θα σου εξηγησει τα παντα,θα σου λυσει τις αποριες και πιστευω ομορφη και τακτοποιημενη δουλεια...
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-08-16, 21:24
Το avatar του χρήστη Χάρης
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla '99
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 170
Χάρης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όσον αφορά τους ιμάντες είναι 3 κύριοι: Χρονισμού κ ποιο σημαντικός, δυναμού και αντλίας υδραυλικού. +1 αν έχεις air condition. Εφόσον θα αλλάξεις ιμάντα χρονισμού δεν είναι τπτ να αλλάξεις και τη τρόμπα αν και δεν είναι standar. Εφόσον είσαι Αθήνα μπορείς να απευθυνθείς στον Φάνη που λέει ο Δημήτρης και επίσης είναι κ ο Τσιλιβαράκος που δουλεύει Toyota. Γνώμη μου να πάρει τα ανταλλακτικά ο μηχανικός που ίσως συνεργάζεται με κάποιο προμηθευτή και έχει καλύτερες τιμές..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-08-16, 22:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα, για να ειναι μοντελο 99 σημαινει ΕΕ111 εχει 3 ιμαντες ενας ειναι οπως ειπατε ο χρονισμου που λεμε, οι αλλοι ειναι ο ενας που πιανει στροφαλοφορο με αντλια νερου και δυναμο , στο δυναμο ειναι ο ρεγουλαδορος του και ο αλλος πιανει στροφαλοφορο, αντλια του υδραυλικου και κομπρεσορα A/C, ο ρεγουλαδορος ειναι στην αντλια του υδραυλικου.
Τουλαχιστον ετσι ειναι στα 2Ε, 4Ε μοτερ και δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω και στα 4Α.
Εδω ειναι ενας 4EFTE http://static2.shop033.com/resources...D/78768349.JPG
φαινονται οι 2 πλαινοι του χρονισμου ειναι μεσα και δεν φαινεται εδω μια φωτο με ανοιχτα καπακια να φαινεται https://i.ytimg.com/vi/giDPX6I61EI/maxresdefault.jpg ειναι αλλο μοτερ αυτο αλλα ετσι ειναι και στα 4Ε τουλαχιστον.
Αντλια νερου αλλαζουμε οταν χρειαζεται! ΟΧΙ με τον ιμαντα! ποιος ο λογος?
μερικοι οταν αγορασουν μεταχειρισμενο αμαξι την αλλαζουν προληπτικα και μονο αν εννοεις αυτο.

Μερικες φορες αναφερομαστε στους αλλους 2 ιμαντες τους εξωτερικους που τους λενε τυπου V αρκετοι σαν ιμαντα υδραυλικου, ιμαντα αντλιας νερου, τρομπας ισως εννοωντας του υδραυλικου τιμονιου την αντλια ή ιμαντα A/C, αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ο καθε ιμαντας πιανει μονο ενα εξαρτημα.
Oτι θελετε απο ανταλλακτικα μπορειτε να τσεκαρετε εδω με μαρκα , μοντελο και κατηγορια εχει και ιμαντες https://www.japansparecenter.gr/ και εδω https://www.onparts.gr/
Eγω βασικα ψωνιζω απο αυτα τα 2 και απο Ιαπωνικη αλλα ειναι ακριβοτερη γενικα!
Να προτιμας made in japan ειναι λιγακι ακριβοτερα ομως πχ Αisin, 555 http://www.jsautomotive.ie/_fileUplo...Thumbnail0.jpg κτλ.
Σε ιμαντες ειναι πολυ καλοι και της Bosch Γερμανικοι βεβαια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 30-08-16 στις 22:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-16, 10:52
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Altair lusso είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε τα στοιχεία αυτού του κυρίου Φάνη για να επικοινωνήσω μαζί του;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μια προσφορά που πήρα για ανταλλακτικά είναι η παρακάτω, πως σας φαίνεται από τιμές; O άνθρωπος που μου έκανε την προσφορά, την έκανε με κρητήρια την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα βάλουμε κινέζικα αλλά ποιοτικά πράγματα στην καλύτερη τιμή.

- Σετ χρονισμού :40e
- Ιμαντας Δυναμό : 4,5ε
- Ιμάντας αντλίας τιμονιού : 6ε
- Ιμάντας A/C :7e
- Τεντωτήρας εξωτερικός 32e
- Αντλία νερού 22e
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-16, 22:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες! ειδικα στην αντλια 22 ευρω????? εκτος αν δεν ειναι ολοκληρη αλλα μονο το κομματι με την φτερωτη. Ολοκληρη την ειχα παρει 73 ευρω απο Ιαπωνικη της Aisin made in japan δλδ.
Χαμηλοτερες τιμες δεν βρισκεις με τιποτα.
μπορεις να τσεκαρεις τιμες εδω που εχει πολυ καλες και με ποικιλια σε μαρκες www.onparts.gr
βαζεις το αμαξι σου διαλεγεις κινητηρα, κατηγορια μετα και βρισκεις οτι θες.
Αντλια νερου δεν θα εβαζα παντως οτι νανε.
Για τις τιμες στο θεμα του χρονισμου δεν ξερω γιατι το ειχα κανει σε μηχανικο. Αλλα πολυ χαμηλες μου φαινονται επισης.
Και σε αυτο στο χρονισμο δλδ θα ελεγα μονο γνησια, για τους εξω ιμαντες που φαινονται μπορεις να βαλεις και κατι αλλο, προτιμω bosch παντως.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά e12 alka TOYOTA COROLLA E 12 3 21-08-12 16:18
Ανταλλακτικά hyper TOYOTA COROLLA E 12 10 01-12-09 12:00
Ανταλλακτικά _nicolas_ TOYOTA COROLLA E*90 22 12-06-08 18:04
ψάχνω τιμές από ανταλλακτικά labros_k TOYOTA COROLLA E 12 4 23-05-07 22:38
Ανταλλακτικά για ΑΕ86; morfeas_7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 11-05-07 08:51

Page generated in 0,14932609 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 33 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com