Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ.
Είχα ένα θέμα τις προάλλες και θα ήθελα τις γνώμες σας. Αλλαξα λάδια στο αυτοκίνητο γύρω στις 20 Απρίλη. Προχθές κάτι μου μύριζε από το χώρο της μηχανής. Ανοίγω στην πρώτη στάση το καπό και βλέπω την τάπα του λαδιού να λείπει κι ο χώρος της μηχανής να έχει γεμίσει λάδια!
Επειδή έχω το πολυ κακό ελάττωμα να ανοίγω σπάνια το καπό, δεν μπορώ να ξέρω πότε έφυγε. Υποψιάστηκα ότι από το συνεργείο είτε δεν βιδώθηκε καθόλου είτε δεν βιδώθηκε σωστά και κάποια στιγμή εφυγε... Δεν μπορώ βέβαια να αποδείξω κάτι τέτοιο.
Δεν έχω παράπονο από το συνεργείο, ήρθε ο μαστορας το είδαμε. Συμπληρώσαμε ένα λίτρο λάδι που είχε προλάβει να φύγει, το πήγαμε για πλύσιμο μηχανής και όλα οκ.
Παρήγγειλε μια νέα τάπα. Μου είπαν ότι του είπαν από την αντιπροσωπεία ότι έχουν δώσει αρκετές τέτοιες τάπες πραγμα που σημαίνει ότι ενδεχομένως έχουν θέμα. Γιατί ποιος αγοράζει στα καλά καθούμενα τάπα αν δεν την χάσει;;;
Το θέμα είναι ρωτάω εγώ, θυμήθηκε η τάπα ότι ειναι προβληματική μετά απο 12 χρόνια;;;
Εχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο;;;
Στο παρακάτω λινκ έχω φωτογραφία απο το χωρο της μηχανής όταν βρήκα το καπακι να λείπει:
https://www.dropbox.com/s/948msgf0xa...81601.jpg?dl=0