Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Βραχίονας πίσω υαλοκαθαριστήρα |
|
06-03-16, 16:18
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βραχίονας πίσω υαλοκαθαριστήρα
Γειά σας φίλοι μου.θέλω να αλλάξω θέση στον πίσω υαλοκαθαριστήρα.ανοίγω το καπάκι, ξεβιδωνω ένα δεκαρακι παξιμάδι που έχει αλλά το τραβάω και δεν βγαίνει. Φοβάμαι να το τραβηξω πιο πολύ μη σπάσει. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;;; Το αμάξι μου είναι η στρογγυλοφάναρη Ε111 με τον κοφτό κώλο.
|
06-03-16, 18:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπερα! ακριβως το ιδιο επαθα και εγω! βασικα ηθελα να το γυρισω αλλιως ομως....
νομιζω θελει εξολκεα καποιον μικρο αλλα δεν εχω.
Εβαλα και αντισκουριακο κτλ αλλα τζιφος!
Αν βρεις αλλον τροπο πες εδω ενδιαφερει και εμενα!
|
06-03-16, 23:47
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corolla1332
Γειά σας φίλοι μου.θέλω να αλλάξω θέση στον πίσω υαλοκαθαριστήρα.ανοίγω το καπάκι, ξεβιδωνω ένα δεκαρακι παξιμάδι που έχει αλλά το τραβάω και δεν βγαίνει. Φοβάμαι να το τραβηξω πιο πολύ μη σπάσει. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;;; Το αμάξι μου είναι η στρογγυλοφάναρη Ε111 με τον κοφτό κώλο.
|
Καλησπερα.
Για να μην κανεις ζημια μονο με εξολκεα. Αν καταλαβα καλα θελεις το μπρατσο του υαλοκαθαριστηρα απο καθετο να το βαλεις οριζοντιο.
Αν αυτο θελεις να κανεις οταν ενεργοποιησεις τον υαλοκαθαριστηρα προς τα που θα κινηθει με δεδομενο οτι η φορα του ειναι αρχικη καθετος - τελειωμα οριζοντιος - και παλι στην αρχικη καθετος.
|
08-03-16, 15:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το ποίο εύκολο είναι με εξολκεα.
Αλλιώς χαλαρωνεις το δεκαρακι δεν το βγάζεις τελείως
Και πιεζεις δυνατά προς το παρπριζ αφήνεις να επανέλθει και επαναλαμβανεις μέχρι να ξεκολλήσει.το αντισκοριακο θα βοηθήσει αρκετά την κατάσταση.
08-03-16, 16:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
βγαζετε την βιδα , μετα βαζουμε αντισκουριακο WD 40 πχ , και μετα με ενα μικρο καμινετακι ζεσταινεται για κανα λεπτο τον αξονα ...μετα πολυ λιγο χτυπαμε με ενα σφυρακι και σπανε τα σκουριασμενα μερη και μετα το τραβαμε κανοντας το μοχλο μπροστα και πισω και βγαινει ..
08-03-16, 21:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπέρα, αυτα που λες tzou τα εκανα και εγω δεν βγαινει με τιποτα!
αυτο που λεει ο Φανης δεν δοκιμασα αλλα δεν εχω καμινετο....
|
08-03-16, 22:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
και με αναπτηρα που ειναι πιεζοηληκτρικος με την μακρια φλογα μια χαρα ειναι ...
09-03-16, 19:45
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
|
|
Ευχαριστώ πολύ που απαντησατε.Λοιπόν, εβγαλα τον βραχίονα με λίγο αντισκουριακο (WD 40) και το τράβηξα με πιο πολύ δύναμη. Τώρα το ψάχνω να δω πως θα αλλάξω την φορά του μηχανισμού για να δουλεύει ανάποδα δηλαδή προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω όπως δουλεύει κανονικά.Λέτε να αλλαζουμε απλά κανένα ρελέ;θα σας πώ μόλις το βρω.
|
10-03-16, 07:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα οχι ρελε δεν θελει, κατι πρεπει να γυρισεις αναποδα στον μηχανισμο του για να γυρναει αλλιως με το μοτερακι εχει να κανει οχι με ρελε!
|
10-03-16, 11:29
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Καλημερα.
Σε 12βολτα μοτορακια αλλαζοντας την πολικοτητα αλλαζει και η φορα περιστροφης. Αν δεν βρεις αλλο τροπο με καθε επιφυλαξη δοκιμασε το αν θελεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16829705 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|