Καλησπέρα, τι λετε ρε παιδια εχω πεσει ποσες φορες σε ομιχλη στην Πεντελη και Διονυσο, προσφατα και στο φραγμα της λιμνης Μαραθωνα και μονο με μεγαλη κανεις δουλεια! επισης εμενα το λαμπακι αυτο πισω για ομιχλη μονο οταν εχω μεγαλη σκαλα αναβει αλλιως δεν αναβει.
Επειδη εχω 10 χρονια να το δουλεψω (λεμε τωρα) θα το ξαναδω μηπως και δεν θυμαμαι καλα κιολας, αλλα ειμαι σιγουρος οτι μονο με την μεγαλη σκαλα στα φωτα μου αναβει, το θυμαμαι γιατι νομιζα οτι ειναι χαλασμενο!
Επισης να τονισω οτι εχω Xenon H4 6000K οχι μαμα, με τις μαμα λαμπες οτι σκαλα και να εχεις απλα δεν βλεπεις.....
μιλωντας για Η4 δεν ξερω αλλες λαμπες τι κανουν δεν εχω δοκιμασει. Περισσοτερα εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22025
δεν λεμε για προβολακια ομιχλης ετσι? μην μπερδευεστε! εμενα πχ δεν εχει! μπορει εσας να αναβουν με αυτα τα πισω φωτα ομιχλης αν εχετε προβολακια. Με αυτα εννοειτε οτι βλεπεις καλυτερα και συνηθως ειναι και αλογονου!!! γιαυτο απαγορευονται να αναβουν αλλωστε υπο αλλες συνθηκες!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Τα μεγάλα; Όχι ρε Νικηφόρε, στην ομίχλη μόνο με τα φώτα ομίχλης θα μπορέσεις να δει κάτι, και αυτό γιατί φωτίζουν χαμηλά. Με τη μεγάλη, όπως λέει και ο συνονόματος δε θα βλέπεις...
|
ποια λες φωτα ομιχλης μιλωντας για μπροστα? δεν εχουμε τα ιδια αμαξια, εμενα εχει Η4 λαμπες μεσαια και μεγαλη σκαλα, τα πορειας που λεμε ειναι κατι ψειρες λαμπακια ισα που φαινονται, τα μεσαια ειναι τα κανονικα φωτα, σε ομιχλη δεν βλεπεις με αυτα! ουτε καν με την κανονικη σκαλα που εχω και Xenon, με μεγαλα σκαλα βλεπω τελεια παντου και πανω κατω και δεξια αριστερα.
Στις λαμπες Η4 δεν φωτιζει η μικρη τους σκαλα ποιο χαμηλα, απλα η μεγαλη φωτιζει και ποιο ψηλα και ποιο ανοιχτα δεξια αριστερα. Ειδικα στα xenon. Το χαμηλο επιπεδο δεν αλλαζει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Σε κάποια φάση είχα σβήσει και τα μεσαία και οδηγούσα μόνο με τα ομίχλης, επειδή φώτιζαν την ομίχλη αντί για τον δρόμο και δεν έβλεπα τίποτα.
|
ποια λες φωτα ομιχλης στα μπροστινα? δεν εχουμε τα ιδια αμαξια. Στο δικο μου δεν υπαρχουν φωτα ομιχλης μπροστα ουτε τα λεγομενα προβολακια ομιχλης που λεμε συνηθως, ειναι οπως ειπα ποιο πανω.
Οποτε ειναι προφανες οτι μιλαμε για αλλο πραγμα εγω και αλλο εσεις με Ε12. Αμα εχεις φωτα ομιχλης μπροστα εννοειτε οτι βλεπεις καλυτερα απο την μεγαλη σκαλα στα κανονικα! αλλα ΑΝ εχει το αμαξι.