Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Και βέβαια για αυτοκίνητο λεω..Forum με αυτοκηνιτα ειναι και οχι μεσιτικό γραφείο!!!!!
|
xaxaxaxaxaxaxa LOL! σωστος....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
οχι..Ρωτάω μηπως δν ετσι εχει καλυτεη απόδοση η μπαταρία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωης..
|
πριν πολλα χρονιααααααααα θυμαμαι βαζανε μερικες φορες πχ στο αμαξι του πατερα μου του 1977 ειχα βαλει γιατι ειχε θεματα με την μπαταρια.
αλλα πλεον ειναι καλα τα ηλεκτρονικα, τα δυναμο εχουν μεσα τον σταθεροποιητη απ οσο γνωριζω, πολυ παλια ηταν κουτακι απεξω.
Οποτε δεν χρειαζεται κατι τετοιο.
Ισως να υπαρχουν βεβαια αλλα για συγκεκριμενες χρησεις οπως πολυ βαρια ηχοσυστηματα πχ.
Αμα θελουμε να κραταει παραπανω η μπαταρια πρεπει να την προσεχουμε, κοινως να μην της βγαζουμε τα ματια οπως κανω εγω.
Να πω παραδειγμα πολλες φορες κανω διαφορες εργασιες-ρυθμισεις στην πηγη μου (εχω μια 2din με win CE 6.0 με πολλα κολπα) και βαζω επανω και raspberry pi ή android tablet και παιζω και για να μην ανησυχω γειτονες με την βαβουρα της εξατμισης το εχω κλειστο το μοτερ.
Η' διαφορα πραγματα που παιρνουν ρευμα και τραβανε συνεχεια πχ οργανακια, προσθετα πραγματα, ηχοσυστηματα, συναγερμοι, πλακετες ηλεκτρικων παραθυρων, τα ιδια τα ηλεκτρικα παραθυρα κτλ και ακομα χειροτερα αμα τα δουλευεις με το μοτερ κλειστο.
Του πατερα μου σε ενα micra 1000ari του 1997 η μπαταρια η 1η εβγαλε 11 χρονια ζωης και η 2η VARTA 12V 45AH εβγαλε 7 χρονια! σε εμενα πανω απο 4 ποτε....
τωρα εβαλα ομως ποιο μεγαλη, αλλαξα και δυναμο με του GT 90Α, και αντι τετοια μπαταρια που ειχε μαμα, του εβαλα 60Α.
Διαφορους σταθεροποιητες τασης για αυτοκινητο εχει εδω δειτε :
http://www.srptuning.gr/categories.asp?catid=1108