Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Χωρητικοτητα ρεζερβουαρ e11 |
|
28-09-14, 02:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χωρητικοτητα ρεζερβουαρ e11
Σημερα το βραδυ καθως ερχομουν στη δουλεια και αφου εχω κανει καμια 30-40χλμ με λαμπακι στην 11αρα μου σταματαω σε ενα βενζιναδικο να φουλαρω... Και εβαζε εβαζε εβαζε, πηγε 43, πηγε 44 λεω κι εγω καπου θα σταματησει.. Σκαει στα 45.. Του λεω γεμισε το μεχρι πανω, μιας και η δουλεια μου ειναι καμια 20χλμ, θα εχει κατεβει λεω. Βαζοντας σιγα σιγα πηγε 48, 49 και σταματησε στα 50,3λ. Ρε φιλε του λεω, μηπως τσιμπαει λιγο;; 50αρι ρεζερβουαρ εχω και σιγουρα ειχα μεσα 3-4 λιτρα. Μου λεει οτι 50αρι ειναι χωρις τη ρεζερβα.
Τελικα με εκλεψε; Πολυ; Λιγο; Ποσο χωραμε τελικα;
|
28-09-14, 10:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
45+5. Δε θα σου πει ο βενζινας τι λενε τα επισημα χαρτια οταν παντου το αναφερουν ως 45. Μεγαλυτερο κατα 5 εχει η 12αρα.
|
28-09-14, 11:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
http://automobilio.info/en/toyota/Corolla/
εδω ειναι ολα τα αναλυτικα στοιχεια για τα ντεποζιτα μας !!
28-09-14, 16:26
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καταλαβα... Ενα 5λιτρο μου το εφαγε τελικα..
|
28-09-14, 18:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Ολοι σχεδον κλεβουν..στη μηχανη εχω 16αρι ντεποζιτο και μου εχουν βαλει 19!!του το ειπα να μη νομιζει οτι με επιασε κοτσο και δε ξαναπατησα
|
|
|
|
28-09-14, 20:10
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tonybrand
Σημερα το βραδυ καθως ερχομουν στη δουλεια και αφου εχω κανει καμια 30-40χλμ με λαμπακι στην 11αρα μου σταματαω σε ενα βενζιναδικο να φουλαρω... Και εβαζε εβαζε εβαζε, πηγε 43, πηγε 44 λεω κι εγω καπου θα σταματησει.. Σκαει στα 45.. Του λεω γεμισε το μεχρι πανω, μιας και η δουλεια μου ειναι καμια 20χλμ, θα εχει κατεβει λεω. Βαζοντας σιγα σιγα πηγε 48, 49 και σταματησε στα 50,3λ. Ρε φιλε του λεω, μηπως τσιμπαει λιγο;; 50αρι ρεζερβουαρ εχω και σιγουρα ειχα μεσα 3-4 λιτρα. Μου λεει οτι 50αρι ειναι χωρις τη ρεζερβα.
Τελικα με εκλεψε; Πολυ; Λιγο; Ποσο χωραμε τελικα;
|
Είναι τίμιοι οι βενζινάδες στην Ελλάδα, λέμε!
Και το κράτος που το ξέρει, τι κάνει; Ξύνει τα @@ του...mad
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
Ολοι σχεδον κλεβουν..στη μηχανη εχω 16αρι ντεποζιτο και μου εχουν βαλει 19!!του το ειπα να μη νομιζει οτι με επιασε κοτσο και δε ξαναπατησα
|
Από τη στιγμή που τον πλήρωσες, ο στόχος του επετεύχθη: σε έκλεψε!
Δεν κάνω τον έξυπνο, απλά στηλιτεύω το χάλι μας, δεδομένου ότι αν προσπαθήσεις να του κάνεις καταγγελία, τα αρμόδια για την καταγγελία και δράση όργανα, το μόνο που κάνουν είναι να ξύνουν τα ... όργανά τους.
|
06-12-14, 16:55
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Επανερχομαι στο θεμα καθοτι εκανα 2 μηνες δοκιμες.
Αποτελεσμα:
1η εκδοχη:
η δικια μου η 11αρα χωραει μεχρι να ξεχειλισει 55λιτρα
2η εκδοχη:
Ολοι μα ΟΛΟΙ κλεβουν 10%.
Σε 2,5 μηνες φουλαρα 6 φορες σε 6 διαφορετικα βενζιναδικα
2bp, 2shell, 1revoil, 1 elin
Καθε φορα ηταν ετοιμο να μεινει.
Ειχα μαζι μου ενα μπετονακι με 2 λιτρα βενζινης παντα και οταν αρχιζε να κανει διακοπες το εριχνε και κατευθειαν στο βενζιναδικο.
Ολες τις φορες γεμισα απο 51,9 λιτρα μεχρι 53,4 αναλογως το που βρισκομουν και σε ποιο βενζιναδικο εβαζα.
|
07-12-14, 03:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Οτι ολοι κλεβουν ειναι γεγονος. Αφου η αντλια μπορει να βγαζει αερα και ουτε σταγονα βενζινη η αν της πατησεις τη σκανδαλη τερμα να βγαλει και αφρο, αρα παλι αερα ας πουμε, αλλα το οργανο μετραει κανονικα.
|
|
|
|
04-02-15, 07:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ΚΑλημέρα! εγώ ξέρω οτι ειναι 45λιτρα δλδ 40+5. Βαζω χρονια τωρα shell μονο παντα με λαμπακι αναμενο ή στην γραμμη την τελευταια και παιρνει 40 λιτρα σε διαφορετικα βενζιναδικα shell. παλια εβαζα σε μαπες και εβαλα και 46 στην προτελευταια γραμμη!!!!
πως γινεται?
δλδ να φανταστειτε οταν βαζω με λαμπακι αναμενο πχ απο προηγουμενη μερα η βελονα ειναι κατω απο την τελευταια γραμμη και το περισσοτερο που εχει παρει ειναι 43λιτρα+
οποτε απο+κλειετε να ειναι 50αρι το ρεζερβουαρ....εκτος αν το 5λιτρα παραπανω το εχουν για καβατζα και δεν το δειχνει ο δεικτης!!!
Για να μην μας κλεβουν ΠΑΝΤΑ βαζουμε τερμα γεματο τερμα αδειο οπως κανω εγω, απο τοτε κανεις δεν μπορει να με κοροιδεψει και παντα βαζω shell τερμα οι μαπες μαρκες βλεπε Eteca, aegaen ktl. Βλεπω βελονα που ειναι του λεω πχ θα παρει 40λιτρα, αν ειναι χωρις λαμπακι λιγο πριν την τελευταια γραμμη 39 κτλ, πεφτω μεσα με αποκλιση 0.5λιτρο το πολυ. ΚΑντε το και θα δειτε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-02-15 στις 08:08.
|
|
απα |
|
05-02-15, 07:59
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απα
Εμενα το manual παντως λεει 50 λιτρα...Οποτε οταν αναβει το λαμπακι λογικα εχει αρκετη βενζινη μεσα...Υποθετω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17174697 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|