Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
Νεκρωνει το γκαζι..... |
|
10-04-14, 18:13
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νεκρωνει το γκαζι.....
Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα, εχω ενα corolla στρογγυλοφαναρο Ε111 με 4age 20v μαυροκαπακο. Μετα απο ψιλο πλακωμα με μετα τα 140 ξαφνικα νεκρωνει το γκαζι, μηδεν αποκριση...οταν πατησω αμπραγιαζ ρελαντι κραταει αλλα γκαζι δεν εχω... Καμμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Επισης μενω εδω αθηνα εχετε να προτεινεται καποιον που να ξερει τι του γινεται απο 20v να το παω να μου κανει διαγνωση της προκωπης... Ευχαριστω πολυ!
|
10-04-14, 21:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Καλησπέρα,χωρίς να έχω γνώση επι του θέματος,γνωστός ενός φίλου είχε κάνει μετατροπή σε 20ν στον Μπαρμπαρή(...κάπου Αργυρούπολη νομίζω),η δουλειά που είχαν κάνει μου άρεσε,ίσως απευθυνθείς εκεί...
|
11-04-14, 23:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Στον μπαρμπαρη το πηγα για αυτο το προβλημα και μου αλλαξε την αντλια βενζινης αλλα προφανως δεν διορθωσε το προβλημα. Κανενας αλλος να μου προτεινετε?
|
12-04-14, 00:41
|
|
Μέλος
|
|
|
|
map ή maf έχει? αν εχει maf ισως φταιει αυτος.
|
12-04-14, 00:54
|
Νεότατος
|
|
|
|
Δεν ξερω... Εχει ενα μικρο αισθητηρα που εχει ενα σωληνακι υποπιεσης πανω και μια φισα. Καμμια ιδεα?
|
12-04-14, 00:55
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τα μαυροκαπακα τι εχουν?
|
12-04-14, 12:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
τα μαυροκαπακα εχουν map ..
βαλε ενα οργανο υποπιεσης στην θεση του map και θα πρεπει να βλεπεις εκει - 08 .
αν δεν βλεπεις αυτο το νουμερο τοτε θα πρεπει να ψαξεις κατω απο το τετραπεταλουδο για κομμενο σωληνακι .
με τα το πασχα αν δεν εχεις κανει τιποτα παρε με ενα τηλ να το δουμε ...
12-04-14, 14:54
|
Νεότατος
|
|
|
|
Θα ρωτησω κανα φιλο μηπως βρω υποπιεσομετρο να κανω δοκιμη. Δεν θα επρεπε να αναβει check engine? Οπως και να χει αμα δεν βγαλω ακρη θα σε παρω τηλ. Ευχαριστω πολυ.
|
12-04-14, 19:28
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Αμα εχει map τοτε ειναι αλλος λόγος πιθανοτατα. Ο maf κάνει κάτι τετοιες βλακειες γι αυτο σε ρωτησα. Δεν χρειάζεται αν θες την γνωμη μου ολο αυτο, τσέκαρε σιγα σιγα τις σωληνώσεις και θα δεις αν χάνει από κάπου.
|
12-04-14, 22:48
|
Νεότατος
|
|
|
|
Αμα ειναι απο τρυπα σε σωληνακι υποπιεσης γιατι το κανει μονο μετα απο πλακωμα και οχι σε κανονικες συνθηκες? Λογω της ανοδος της βενζινης και το γεγονος οτι ειμαι ανεργος πηγαινω σαν κοτα στον δρομο στις καθημερινες μου μετακινησεις αλλα οποτε το πλακωνω μετα νεκρωνει το γκαζι και με αφηνει... Προχθες κατεβαινα ελευσινα (μενω ραφηνα) και μπηκα αττικη οδο, σταματησα 4 φορες στην ΛΕΑ και περιμενα μεχρι να ξανα λειτουργησει το γκαζι για να συνεχισω...Tragic...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16369390 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|