Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Υγραεριο σε corolla e12 |
|
02-03-14, 23:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υγραεριο σε corolla e12
Καλησπερα σας,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω υγραεριο στο corolla μου . Κανω πολλα χιλιομετρα πιστευω και ηδη εχω αργησει που δεν εχω βαλει. Θα ηθελα να μου πειτε εαν καποιος εχει βαλει συμπεριφορα,οικονομια και κοστος που το βαλατε..Σας ευχαριστω..
02-03-14, 23:48
|
Μέλος
|
|
|
|
Τακη καλησπερα εγω εχω υγραεριο γενικα οι εντυπωσεις ειναι καλες οσο για την συμπεριφορα κ καταναλωση του αυτοκινητου ειναι η ιδια απλα κερδιζεις απο την αγορα του υγραεριου κ το τοποθετησα στην αντιπροσωπια 900ε
|
|
d |
|
03-03-14, 00:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
d
φιλε,πριν ποσο καιρο το εβαλες; εσυ γενικα μου προτεινεις να βαλω; το αυτοκινητο εχει καποιο προβλημα οσο καιρο το εχεισ;
03-03-14, 10:35
|
Μέλος
|
|
|
|
το υγραεριο, το εχω εδω κ τρια χρονια δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα το αυτοκινητο, οσο για την εγκατασταση αν εχεις καποιον εμπειστο να σου κανει την τοποθετηση βαλτο κ ολα αυτα γιατι λενε ο το Α κ Ω στο υγραεριο ειναι η ρυθμισεις που θα σου το κανουν ετσι ωστε να μην βγαλει προβλημα. Αν θελεις διαβασε κ εδω στο φορουμ περι υγραεριου για να σχηματισεις μια καλυτερη γνωμη
|
|
|
|
03-03-14, 11:08
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλημέρα φίλοι! Το υγραέριο όπως λέει ο φίλος από πάνω έχει ίδια συμπεριφορά (σχεδόν-ίσως λίγο χειρότερα όσων αφορά θερμοκρασίες στο χώρο κάυσης). Αρα μέχρι τώρα αν σκεφτείς ότι το υγραέριο έχει 90 λεπτά και η βενζίνη 1,6 είσαι κατά πολύ κερδισμένος.
όμως φίλε το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα υφίσταται αυτή η διαφορά στην τιμή. Γιατί αν δεν κάνω λάθος η σχετική διάταξη που κρατάει την τιμή του σχεδόν στην μισή από την βενζίνη είναι μέχρι το '16. Επομένως αν το '16 εξισωθεί και εσύ το βάλεις φέτος δίνοντας 900 ευρώ από την τσέπη σου είναι αμφίβολο αν θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου. Είναι όλα στον αέρα. Και εγώ προσωπικά το είχα σκεφτεί αλλά το θεωρώ ρίσκο αυτή την στιγμή. όσοι το έκαναν πριν 5 χρόνια είναι πολύ κερδισμένοι.
Υπάρχουν κάποια επίσημα και πολύ καλά άρθρα που δίνουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το αν συμφέρει και τελικά το αποτέλεσμα βγαίνεο 50/50. Ψάξε λίγο στο google και θα κοιτάξω να ανεβάσω και γω ένα καλό που είχα βρει με αναλυτικά στοιχεία, που αφορούν την διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα, κατανάλωση κλπ...
|
|
φ |
|
03-03-14, 11:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
φ
Αυτο ψαχνω και εγω παιδια,μεχρι στιγμης αυτο που εχω βρει ειναι οτι μεχρι το 2017 θα εχει περιπου 45-50% φθινοτερο απο βενζινη.δλδ μιλαμε για τρια χρονια ακομη σιγουρα.Κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο δλδ τωρα το εχω 7 χρονια και εχω κανει 180000 χλμ περιπου αρα πιστευω ηδη το εχω αργησει αλλα ποτε δεν ειναι αργα για τπτ. Κοιταζω σε ποια εταιρεια να το βαλω για αξιοπιστα χιλιομετρα αλλα και μια καλη τιμη...
03-03-14, 12:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ρωτα τον Fanis.Τα corolla τα ξερει,τα προιοντα ειναι BRC,στην τοποθετηση ειναι νοικοκυρης και αν δεν κανω λαθος κανει προσφορες για μελη του forum.
|
03-03-14, 18:11
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Δεν υπάρχει καμοια διάταξη η νόμος που να ορίζει την διάφορα βενζινης-υγραεριου μην σαν κοροιδευουνε.
Απο εκεί και πέρα ψαχνεις καλά και μετα προχωρας στην εγκατάσταση.
Μπες και εδώ www.autogasforum.gr και διάβασε μιας και δεν χρειαζεται να κανεις εγγραφή.
Έχει πολύ κοσμο και αρκετούς εγκαταστάτες.
Υ.γ για την τιμή που λες το φτηνό κρέας είναι για τα σκυλιά.
|
03-03-14, 19:40
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Φίλε μου υπάρχει Ευρωπαικη Οδηγία που αναφέρεται μέχρι το 18. Ψάξου.
Από κει και πέρα ολα είναι στον αέρα. ..και η βενζίνη κάποτε είχε 0.9 και τώρα 1.6. Να δω εσείς που υποστηρίζετε το αέριο αν κάνει καμιά εξίσωση με την βενζίνη τι θα λέτε. Το θέμα είναι να είχαμε βενζίνη που να κόστιζε 60 λεπτά.
|
03-03-14, 20:45
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ο φορος μπαινει στον τονο και οχι ανα λιτρο και ειναι ηδη εξισωμενοσμε την βενζινη. Γι αυτο και ειναι και θα ειναι παντα φθηνοτερο. Εκτος αν γινει υψηλοτερος. Εξαλλου το υγραεριο φευγει απο το διυλιστηριο με 0,21€ ενω η βενζινη με 0,61€.
Η παγιδα του κρατους ειναι στο πετρελαιο κινησης. Αυτη τη στιγμη εχει λιγοτερο φορο απο τη βενζινη και η τιμη που φευγει απο το διυλιστηριο ειναι 0,67€
Αν γινει εξισωση το πετρελαιο θα γινει ακριβοτερο αλλα δεν προκειται γιατι θα ξεσηκωθουν οι παντες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18213797 seconds (83,10% PHP - 16,90% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|