Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Χτυπημένο σασί-κρεμαγιέρα ή αμορτισέρ?? g6 99
Παλιά 10-02-14, 11:59
liakouris Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
liakouris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χτυπημένο σασί-κρεμαγιέρα ή αμορτισέρ?? g6 99

Καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργιος σε corrola αλλα & στο club.

Αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου ένα corolla g6 99' E111 όπου όταν πήγα να του κάνω ευθιγράμισση μου είπαν ότι εχει φάει μια από μπροστά δεξιά και έχει μετακινηθεί 3 μοίρες πιο μπροστά η μπροστά δεξιά ρόδα.

Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν φτιάχνεται,αν χρειάζεται να φτιαχτεί,πόσο πάει,που να πάω κ.τ.λ

Το άλλο θεματάκι που έχει είναι ότι όταν πάω χαλαρά με 1η ή 2η μέσα χωρίς γκάζι συνήθως και σε ελαφρώς κατηφορικό δρόμο παρατηρώ ότι πέρνοντας δεξιά στροφή (χωρίς να κόψω όλο το τιμόνι) στην επαναφορά του τιμονιόυ ακούγεται ήχος σαν να έχει πάρει μπιλιοφόρος.

Ως τώρα που έχω πάει σε 3 μηχανικούς έχω ακούσει ότι φταίνε τα 1)αμορτισέρ(kayaba agx) που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ούτε χτυπάνε αλλά ούτε παρατηρώ κάτι στις στροφές 2)κρεμαγιέρα που του δίνω ένα point & τέλος 3)λόγω ότι τον έχει πάρει απ'το τρακάρισμα.

Ακούω γνώμες....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-14, 12:06
liakouris Offline:
Νεότατος

Να ενημερώσω ακόμα ότι ως τώρα του έχω αλλάξει λάστιχα-ελατήρια(μαμα)-Κόντρα βάση μηχανής-μπροστά αριστερό ημιαξόνια-δισκόπλακες/τακάκια-πίσω ρυθμιζόμενο αξονάκι ρόδας-άκρα zamfor-μπροστά δεξιά φούσκα μπιλιοφόρου-μπαταρία-λάδια-xenon-εξάτμιση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-14, 15:36
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 200
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ξερω πως θα ακουστει αυτο που θα σου πω αλλα πριν το αγορασεις δεν το πηγες σε εναν αξιοπιστο δικο σου ανθρωπο "μαστορα"να το ξεπουπουλιασει να σου πει σε τι κατασταση ειναι?Αν οχι μεγα λαθος,τωρα στο θεμα σου προφανως αυτο γινεται λογω του οτι η μια σου ροδα ειναι πιο μπροστα απο την αλλη οπως ειπες δεν εχω ξανακουσει τιποτα τετοιο αλλη φορα,καλα ξεμεπερδεματα!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-14, 21:44
Manaraki Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.4 VVTI
Περιοχή: Γλυφαδα
Δύναμη Σεβασμού: 152
Manaraki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σου φιλε,οκ,αυτοκινητα ειναι και εχουν ολα λιγο πολυ τα θεματα τους...
Με βαση αυτα που περιγραφεις(δεν ειμαστε αυτοπτες...), θα σου πω την γνωμη μου...
Κατ αρχην,ναι ο τροχος σου μπορει να εχει μετακινηθει,βασικα πισω μου κανει πιο ρεαλιστικο παρα μπροστα,βεβαια εξαρταται και απο το πως την εχει φαει..προκειται για την περιφημη γωνια καστερ,η διαφορα βεβαια μπορει και να ειναι μεσα στις ανοχες που θα προεβλεπε ο κατασκευαστης και να μην επιρεαζει την σταθεροτητα και την κατευθυντηκοτητα του αυτοκινητου σου.Αυτη η διαφορα,συνηθως φτιαχνεται,αλλα σιγουρα δεν προκειται για μια απλη ευθυγραμηση,θα χρειαστει πρεσαρισμα,ή ακομα και ᾽τραβηγμα᾽σε καλυμπρα αν το στραβωμα ειναι στο σασι και ειναι αρκετο...
Οσο για τον θορυβο που ακους...εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι αμορτισερ ουτε κρεμαγιερα,αλλα το να λεμε λογια ετσι θεωρητικα,δεν θα σε βοηθησει,θελει ψαξιμο και παρατηρητικοτητα,μπορει να ειναι κατι επιπολαιο,αν το ακους μονο εν κινησει,θα ελεγα να εστιασεις σε ακρο ή ρουλεμαν τροχου,ημιαξονιο...κλπ...ακουγοταν και πριν αλλαξεις ημιαξονιο αριστερα?
Τελος παντων,να μην σου γραφω αλλα γιατι περισσοτερο θα σε ζαλησω παρα θα σε βοηθησω...
Τα λεμε..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-14, 11:56
liakouris Offline:
Νεότατος

Το θόρυβο τον έκανε εξαρχής και το κάνει και από σταματημένο κάποιες φορές.

Το είχα πάει σε γνωστό-συγγενή μηχανικό αλλΑ αποδείχθηκε π@Π@Ρ@ς.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,θα πάω σήμερα για καλυμπραρισμα και βλέπουμε.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
E12 αμορτισέρ MIXANIKOS TOYOTA COROLLA E 12 41 27-12-15 15:57
Αμορτισέρ ΑL-KO vagos333 TOYOTA COROLLA E 12 5 15-01-11 17:09
Σασί antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 18 25-03-09 13:07
Αμορτισέρ για G6 louge20vt TOYOTA COROLLA 111(G6) 32 14-06-08 10:06
Αμορτισέρ antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 12-10-07 01:04

Page generated in 0,13146210 seconds (78,02% PHP - 21,98% MySQL) with 31 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com