Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|
 |
Απορία για xenon |
 |

27-09-13, 21:12
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απορία για xenon
Γειά χαρά. Έχω ενα Corolla G6 στρογγυλοφάναρο. Τα φανάρια δηλαδή έχουν τα κάτοπτρα στην εξωτερική μεριά, πάνω στο κρύσταλο. Είχα ακούσει οτι σε τέτοια φανάρια τα xenon δεν ταιριάζουν γιατί δεν γίνεται σωστά η διάχηση του φωτός και δεν φαίνονται καλά. Έχει βάλει κανείς xenon σε αυτό το αυτοκίνητο? Κάθονται καλά? Εντυπώσεις?
|

28-09-13, 16:19
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis G6
Γειά χαρά. Έχω ενα Corolla G6 στρογγυλοφάναρο. Τα φανάρια δηλαδή έχουν τα κάτοπτρα στην εξωτερική μεριά, πάνω στο κρύσταλο. Είχα ακούσει οτι σε τέτοια φανάρια τα xenon δεν ταιριάζουν γιατί δεν γίνεται σωστά η διάχηση του φωτός και δεν φαίνονται καλά. Έχει βάλει κανείς xenon σε αυτό το αυτοκίνητο? Κάθονται καλά? Εντυπώσεις?
|
Ναι εχει βαλει φιλος κ δεν φωτιζουν καλα η διαχυση ειναι χαλια αν δεν εμπαιναν κ στα προβολακια xenon δεν θα εβλεπε στο δρομο.

29-09-13, 13:13
|
Νεότατος
|
|
|
|
Γειά σου φίλε.Εχω xenon σε corolla στρογγυλοφάναρο.Μια χαρά φωτίζουν.Απο τη μέρα που τα έβαλα δεν έχω βάλει ποτέ μεγάλη σκάλα στα φώτα.
|

29-09-13, 17:40
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mak
Γειά σου φίλε.Εχω xenon σε corolla στρογγυλοφάναρο.Μια χαρά φωτίζουν.Απο τη μέρα που τα έβαλα δεν έχω βάλει ποτέ μεγάλη σκάλα στα φώτα.
|
Μήπως όμως τυφλώνεις και τους απέναντι....?
Κάποια φανάρια όταν τους βάζεις xenon τυφλώνουν πολύ χωρίς εσύ
να το καταλαβαίνεις.Τέτοια φανάρια είναι του jimny....

29-09-13, 20:18
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mad-Man
Μήπως όμως τυφλώνεις και τους απέναντι....?
Κάποια φανάρια όταν τους βάζεις xenon τυφλώνουν πολύ χωρίς εσύ
να το καταλαβαίνεις.Τέτοια φανάρια είναι του jimny....
|
To jimny ομως ειναι και ψηλο αμαξι οποτε λιγο φυσιολογικο να τυφλωνει.Πες του να κατεβασει τερμα κατω την σταθμη των φωτων.
|

29-09-13, 19:05
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Μήπως παίζει ρόλο και η τοποθέτηση? Γιατί όπως διαπιστώνετε κι εσείς υπάρχουν διάφορες απόψεις... Δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
|

30-09-13, 00:17
|
Νεότατος
|
|
|
|
Mad-man δεν τυφλώνουν τους απέναντι.Όταν είμαι πίσω απο άλλο αυτοκίνητο το ύψος δέσμης από τα φώτα είναι σχέδον κάτω απο την πινακιδα του οχήματος.Σε όχημα που έχει την πινακίδα σαν το corolla μοντέλο '99.
|

30-09-13, 02:05
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ειναι σχεδον στανταρ οτι τυφλωνουν τους απεναντι οσο χαμηλα και να χτυπαει η δεσμη φωτων. Η διαχυση του φωτος στραβωνει τους απεναντι. Μπορει να βλεπεις την δεσμη του φωτος χαμηλα αλλα το φως που διαχεεται και δεν αντιλαμβανεται ο οδηγος ειναι πολυ φωτεινο για τους γυρω γυρω

30-09-13, 09:14
|
Μέλος
|
|
|
|
Επειδή με έχει απασχολήσει και μένα το θέμα με τα Xenon , τη καλύτερη
διάχυση του φωτός τη κάνει το φανάρι με τη μπίλια όπως πχ τα BMW. Στη
συνέχεια τα φανάρια με το καθαρό κρύσταλλο και το πολυκάτοπτρο μέσα.
Για τα κλασσικά φανάρια φίλε να ενεργήσεις μόνο με δοκιμή γιατί θα τη πατήσεις, άλλα xenon φέγγουν καλά και άλλα στο γάμο του καραγκιόζη.
Οταν λέω δοκιμή ,δες κανένα στο δρόμο ίδιο όχημα και ρώτα , κάπου θα πετύχεις. Και κοίτα να είναι 6000 kelvin γιατί τα άλλα ή θα είναι πολύ άσπρα
ή θα μωβίζουν και θα είναι μάπα. Ασε που στα Η4 στη μεγάλη σκάλα τα XENON δεν φέγγουν καλά, γενικά θέλει πολύ ψάξιμο και ή διάχυση που λες
είναι ο λόγος που δεν έχω βάλει ακόμα XENON.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soto : 30-09-13 στις 09:28.
|

30-09-13, 17:07
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εμένα η ιδέα για xenon μου ήρθε επειδή αγόρασε ένας φίλος μου για το Ibiza ένα κιτ απο το internet σε καλη τιμη και του τα εγκατέστησα εγώ. Απο την πρώτη βόλτα που έκανε το βράδυ του καναν σινιάλο οι απέναντι επειδή τους τύφλωνε και κατέβασε λίγο τα φώτα οπότε ήρθαν στο κανονικό. Πράγματι όταν μπήκα κι εγώ στο αμάξι και έβαλε τα φωτα στη θεση μηδεν έφεγγαν σαν να είχε αναμένη και τη μεγάλη σκαλα. Αυτό μαλλον διορθώνεται με μια ρύθμιση στα φαναρια. Αυτά του φίλου μου είναι 8000 Κ και κάνουν ένα χρωμα σαν να μπλεδίζει, αλλά έιναι πολύ ωραία και βλέπεις άνετα το δρόμο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23070502 seconds (82,30% PHP - 17,70% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|